Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Semi-finals: Barcelona (A) 24.04.2012. @ 20:45

Istaknuti odgovori

• Odgovori 321
  • Pregledi 18,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='reLo' timestamp='1335193036' post='42680']
Ma ne bih nizašta dao onaj osjećaj kad Drogba zabije a ja ukližem na tepihu i zgulim koljena o tepih :)
[/quote]
Hahahahaha joj kralj si!

Hahah..

Ma mora se utakmica gledat da nema zivciranja nebi ni bilo zanimljivo gledati.. Valjda cemo mi biti ti koji ce se nakon 90 min smijati a ne KAnTA-LONCI
Imam osjecaj da bi prije popizditis dobio kad ne bi znao sto se dogaÄ‘a na terenu nego kad bi uzivo gledao.. samo da mi proÄ‘emo u finale, ja cu do neba skakat, odmah u skolu u Terryevom dresu prcat lazne sljedbenike majušnih hobita :)
Jbo majku, kažu na kladionicama prolaz Barce 1.35...Pa nismo mi Osasuna ili QPR, pa da je tako očigledno..

Hajmo momci, jebat im mamicu svima sutra.
http://chelseabalkan.com/index.php/item/1178-predsjednik-barcelone-chelsea-je-klub-koji-ce-propasti.html

Treba zbog ovog idiota pobjediti. Mamicu mu. Ovo sam baš čitao sinoć na teletextu. Mislio sam da naši lupaju, dok nisam vidio da je jedini koji je prolupao ovaj idiot.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1335207500' post='42730']http://chelseabalkan.com/index.php/item/1178-predsjednik-barcelone-chelsea-je-klub-koji-ce-propasti.html Treba zbog ovog idiota pobjediti. Mamicu mu. Ovo sam baš čitao sinoć na teletextu. Mislio sam da naši lupaju, dok nisam vidio da je jedini koji je prolupao ovaj idiot.[/quote]

Sve sam od tebe mogao očekivati, ali da se o vijestima iz sporta informišeš na teletekstu nikako :D

Uglavnom, ko god je ovako pričao na kraju je pojeo ono što je izasrao. Sjećate se Bucka i čuvene izjave: Idemo pobijediti ono sranje od Arsenala... A ljudi nam petaka s lukom uvališe... Tako će i ovaj akoBogda.
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1335206767' post='42725']
Sutra bi za razliku od prve tekme ubacio Essiena i Dannya te Matu stavio iza napadaca i uz brzinu Dannya i Ramiza i magiji Drogbe nadao se nekom golu :) U odbrani beton naravno ! Da goblini ne pridju golu :)

Blues ja vidim 9.00 jel to kod tebe na prolaz ili ?
[/quote]
Nee , na pobjedu je .
A na prolaz je 3,30 .

Mozda su kvote nesto manje jer sam to vidio u jucerasnjem biltenu .
[b] Zbog Chelsea nek' me pljuju,[/b]
[b] zbog Chelsea nek' me psuju, i[/b]
[b] krv moju mogu piti, al', za[/b]
[b] Chelsea [/b][b]ću[/b][b] uvjek biti ![/b]
[b] ♥ CHELSEA ♥[/b]
  • Autor
Jel istina da je ovo Rossell rekao ? Imal kakav link ? :unsure:
Pa zbog 'njegovog' kluba i Reala taj isti narod se nalazi u debelim dugovima (čitaj govnima) koje će njihovi praunuci morati isplaćivati Evropi.
[quote name='Wisey' timestamp='1335214230' post='42755']
Jel istina da je ovo Rossell rekao ? Imal kakav link ? :unsure:
Pa zbog 'njegovog' kluba i Reala taj isti narod se nalazi u debelim dugovima (čitaj govnima) koje će njihovi praunuci morati isplaćivati Evropi.
[/quote]

kaže neki lik farcelona ima 550 milijuna dugova, od toga 450 milijuna eura duguju sucima za sve što su im sudili :D dobro i kaže

a Rosellu i ostalim nerealnim katalonskim kozojebima samo poručujem da što nas više podcjenjuju, to će im poraz (ispadanje) biti bolniji...
Nez jel ozb misli Di Matteo da ih napadnemo ja sam za u prvih 15 min prvog poluvremena i na pocetku drugog napast pokusat zabit gol , al ostali dio vremena treba provesti u defanzivi :D moja postava

--------------Cech-------------
-Ivanovic-Terry-Cahil--AshleyCole--
---------Essien-----Mikel------
-------------Lampard--------
-----Mata-----------Ramires--------
--------------Drogba----------------

Idemo COME ON CHELSEA ! :D
[quote name='lampard8' timestamp='1335214885' post='42761']Nez jel ozb misli Di Matteo da ih napadnemo ja sam za u prvih 15 min prvog poluvremena i na pocetku drugog napast pokusat zabit gol , al ostali dio vremena treba provesti u defanzivi :D moja postava --------------Cech------------- -Ivanovic-Terry-Cahil--AshleyCole-- ---------Essien-----Mikel------ -------------Lampard-------- -----Mata-----------Ramires-------- --------------Drogba---------------- Idemo COME ON CHELSEA ! :D[/quote]

Potpuno istu ekipu bih i ja volio vidjeti, samo Ramires na desnom a Mata lijevom krilu.
[quote name='Elao' timestamp='1335214978' post='42762']

Potpuno istu ekipu bih i ja volio vidjeti, samo Ramires na desnom a Mata lijevom krilu.
[/quote]

[quote name='Elao' timestamp='1335214978' post='42762']

[/quote]

Ma ja , zajebo sam njihove pozicije :) :P samo da u prvom poluvremenu neprimimo gol :S :D
  • Autor
Watch this space...
Sutra, zabijaju nam gol u prvih 15 minuta, još jedan u drugom poluvremnu i lagano privode utakmicu kraju. Igraju tika taka, drže loptu 90% u posjedu i tamo negdje 94. minuta Meireles puca sa 35 metara, lopta pogađa Torresa u jaja, odbija se Kalouu od guzicu, vara Valdesa i lagano se kotrlja u mrežu. Finale. B)
[quote name='Wisey' timestamp='1335215876' post='42767']
Watch this space...
Sutra, zabijaju nam gol u prvih 15 minuta, još jedan u drugom poluvremnu i lagano privode utakmicu kraju. Igraju tika taka, drže loptu 90% u posjedu i tamo negdje 94. minuta Meireles puca sa 35 metara, lopta pogaÄ‘a Torresa u jaja, odbija se Kalouu od guzicu, vara Valdesa i lagano se kotrlja u mrežu. Finale. B)
[/quote]

Akto tako bude ja te vodim na finale :D

Po ugledu na trenere Napolia, Benfice, Tott'nama oglasio se i Guardiola...

http://www.goal.com/en/news/1716/champions-league/2012/04/23/3056126/guardiola-i-have-no-doubt-that-barcelona-will-defeat-chelsea

Jos nekome se jede diploma :D
[left][left][size=4][b]Barcelona have never won a Champions League semi-final after losing the first leg. [/b][/size][b] [/b][b] :rolleyes:[/b][b] [/b][b] B)[/b][/left][/left]
  • Autor
Danas hoću da vidim samo pozitivu, navijačke postove, pjesmice... [b]BELIEVE ![/b]

PS. dobra vijest za Ceru i sve ostale koji vjeruju u neke nadrealne teorije o crnim, gostujućim dresovima
[url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2134217/Chelsea-wear-white-Barcelona.html"]http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2134217/Chelsea-wear-white-Barcelona.html[/url]
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.