Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Semi-finals: Barcelona (A) 24.04.2012. @ 20:45

Istaknuti odgovori

• Odgovori 321
  • Pregledi 18,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Moje mišljenje o ovoj temi je zato da mi Chelsea faforiti i imamo prednost a ne zato sto smo kod kuce pobijedili zato sto u historiji Lige prvaka nije niko uspio odbranuti titulu LP. A sad za ovu večerašnju utakmicu Barsa vs Chelsea treba igrati složeno jedno za druga timski duh i da netreba panićiti ni bojati se onog prce messija i drugi. Ja mislim da ce se oni i malo bojati nas zato sto ako primu kod kuce gol to ce im otezati put do minhena..... to je moje misljenje :D
Vidjecemo na sta ce ovo liciti, htio sam Essiena umjesto Meirelesa jer je u ovoj situaciji mnogo korisnije ali eto sta je tu je, zanimljivo bez Alvesa i treba derati po toj strani maksimalno.
[img]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/577968_382091638510046_335844346468109_1200363_387275039_n.jpg[/img]
IDEMOOOOOOO
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1335292010' post='42905']Kako cemo ih napuniti ;)[/quote]

Da mi je tvoja hladnokrvnost :D
Ako nista mozemo vec nakon poluvremena pricati kakvu smo utakmicu gledali. Jaaako me razocarao Terry koji je svojim ciganskim potezom olaksao Barceloni posao za barem 40% a tesko se moze sta ocekivati u drugom poluvremenu sa igracem manje, sa jednim jedinim stoperom u ekipi (Ivanovic) i sa Bosingwom na beku. RAMIRES ne mogu opsati emocije kod onog/onakvog golaa, onako hladno lobovat pa jebo te i svake makazice i slobodni pored onakvog gola :)
ovako, kad se sve zbroji i oduzme, rezultat je i više nego dobar za nas...

Terry, nisam vidio snimku, ali stvarno razočaravajuće ako ga je lupio...dok ne vidim snimku, ja još uvijek vjerujem da ga nije lupio...

Meireles je jedan od glavnih razloga što pušimo. RDM VADI GA VAN AKO BOGA ZNAŠ!!!!! IMAMO životinju Essiena, ubaci ga, Meireles će nas koštati još jednog gola ili kartona...

do finala nas trenutno može odvesti samo i isključivo SREĆA, paklenih 45 minuta nas čeka, mislim da nebi bilo dobro zatvorit se jer će kad tad oni doći do neke prilike, mislim da bi mogli pokušati napasti i zabiti još jedan uz pomoć sreće i BOGA!

WITH FAITH TILL THE END!!!!! MOMCI VJERUJTE, JA VJERUJEM!
Nemate se čemu nadat više.
Hoću reći da su nam i sa ovim golom šanse gotovo nikakve, završiće 5:1.
Opet smo pokradeni, onakav crveni u životu nisam vidio. Čak je i režisera prenosa bilo sramota da pokazuje kada ga je dosuđen crveni.
Imam jedan prijedlog, da se mi članovi Chelsea Balkan foruma okupimo odemo u Barsu i postavimo im bombu na stadion, isto učiniti i sa sjedištem UEFE u Nionu. Ne bi mi nimalo bilo žao, zaslužili su. Uništili su FUDBAL.
Utakmica je uništena, sve je već sada gotovo. Ogadili su mi fudbal u cjelosti.

[b]Naravno da niste vidjeli snimku, pa i režisera prenosa je bilo sramota da ono prikazuje, Terry ga je lagano gurno u najgorem slučaju[/b] žuti.

Pitam se što se ova LŠ igra uopšte, kad se zna da će Barsa uć u finale, jedina prijetnja im je Real. Brate nek odigraju svake godine finale LP negdje u maju.

Uređeno , autor izmjene: chelseafan97

[quote name='chelseafan97' timestamp='1335296419' post='42921']
Nemate se čemu nadat više.
Hoću reći da su nam i sa ovim golom šanse gotovo nikakve, završiće 5:1.
Opet smo pokradeni, onakav crveni u životu nisam vidio. Čak je i režisera prenosa bilo sramota da pokazuje kada ga je dosuđen crveni.
Imam jedan prijedlog, da se mi članovi Chelsea Balkan foruma okupimo odemo u Barsu i postavimo im bombu na stadion, isto učiniti i sa sjedištem UEFE u Nionu. Ne bi mi nimalo bilo žao, zaslužili su. Uništili su FUDBAL.
Utakmica je uništena, sve je već sada gotovo. Gadi mi se fudbal u cjelosti.

[b]Naravno da niste vidjeli snimku, pa i režisera prenosa je bilo sramota da ono prikazuje, Terry ga je lagano gurno u najgorem slučaju[/b] žuti.
[/quote]
Ne svidja mi se pocetak teksta nemoj tako pisati
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1335296555' post='42926']
DA KAZES DA CE TIM ZA KOJI BI SVE DAO DA IZGUBI 5:1 PA DA JE NJIH 11 NAS 8 OPET TO NE BI REKAO!!!!
[/quote]

nemoj ga napadat Kun, mislio je zbog suca...OPET

iz onog kuta kojeg sam vidio, bilo je to obično "čuvanje"...ona situacija kad se zaljepiš za protivnika uz mali kontakt...al ONAJ CIGAN ÄŒILEANSKI MATER MU JE*EM! MORAO JE SIMULIRATI TO!

TURÄŒINE SUDAÄŒKI, NAPUŠI MI SE, UEFA KREPAJ
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.