Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Semi-finals: Barcelona (A) 24.04.2012. @ 20:45

Istaknuti odgovori

• Odgovori 321
  • Pregledi 18,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1335296555' post='42926']
DA KAZES DA CE TIM ZA KOJI BI SVE DAO DA IZGUBI 5:1 PA DA JE NJIH 11 NAS 8 OPET TO NE BI REKAO!!!!
[/quote]
Ma šta se ti umišljas, rekao sam onako kako se bojim da će biti.
Treba biti realan, Barsa je bolja, prošla bi svakako. Imali smo srece u Londonu, ispromašivali su se.
Jesu bolji su al nije fer uništit nam nadu na ovaj način.
Sa 11 igrača smo imali neke šanse i mogli smo na neku kontru ali stvarno sad bojim se da ćemo ga ispušit.
Pretjerao sam, možda to nisam trebao napisati ali kažem ti to je zato što sam isfrustriran.
[quote name='chelseafan97' timestamp='1335296977' post='42935']
Ma šta se ti umišljas, rekao sam onako kako se bojim da će biti.
Treba biti realan, Barsa je bolja, prošla bi svakako. Imali smo srece u Londonu, ispromašivali su se.
Jesu bolji su al nije fer uništit nam nadu na ovaj način.
Sa 11 igrača smo imali neke šanse i mogli smo na neku kontru ali stvarno sad bojim se da ćemo ga ispušit.
Pretjerao sam, možda to nisam trebao napisati ali kažem ti to je zato što sam isfrustriran.
[/quote]
ajde ajde opusteno ;)
[img]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/s320x320/535167_222318734543934_119142808194861_376537_1678999739_n.jpg[/img]
Torreeeessssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss El nino el nino el nino el nino
Majstoreeeeee majstoreeeeeeeee
Ljubim ti qrac :D :D :D
[url="../../user/56-kun-aguer0/"]Kun Aguer0[/url] :

(24 Apr 2012 - 21:24) sace Torke da ga udjene

(24 Apr 2012 - 21:23) smirio strasti sudija dobro je

[url="../../user/1-relo/"][color=red]reLo[/color][/url] :

(24 Apr 2012 - 21:23) ima i od kaloua koristi

(24 Apr 2012 - 21:22) Drogba ko kad smo bili djeca pa da napad prekinemo i onda ti svi kazu jesi picka
Znaci suza je morala krenuti, preznojio sam se i kao sto sam Cae rekao ovo je ono za sta se zivi. Moram priznati iznenadili su me kao i vjerujem 90% ostalih navijaca, Ramirez je igrac utakmice za mene ali svima apsolutno idu pohvale. Dosta se i srece imalo ali srece prati hrabre a ne kvalitetne :P kad malo skontam nikad srcanija a losija ekipa realno nije dosla do finala a uz to prosla Barcelonu. I za kraj nek puste slobodno one prskalice da se skace od srece.
u Finalu nema Ramiresa, Meirelesa a terrya? Ne znam za njega jer me ovaj komentator zbunio nije ga spomenuo pa kako se tu gleda..

Ramires sjajan gol.. A torres znas i ti kad trebas pogodit..
Nema ni Terrya logicno zbog crvenog ali jebo sve ljudi jeste li vi svjesni sta se upravo desilo. I da hvala Torresu sto mi je nerviranje skratio za barem 4 minuta :D
Jao Torresa tate!
Mogu novinari sada svirati kurcu i računati koliko dana i noći nije zabio. Zabio je najvažniji!
Jao onog osjećaja kada sam vidio suze u Messija. Neopisivo :D
Ne vjerujem da je ovo istina. Bog je bio na nasoj strani, pravda je pobijedila. ÄŒak im i sudija nije pomogo.
Jedno m nije jasno. Kako je Chelsea uspio izdrati 45 min bez Terryja!
Svaka cast za Di Mattea, ako sada ne ostane treba Abramovica ubit. Imamo stalnog trenera.
Najradje bi se sad napio all ne mogu pijem antibiotike imam upalu sinusa, pacu slavlje odlozit za finale.
Dan kada je kako su mediji govorili " mali Chelsea" srušio veliku Barselonu.

Zašto nema Ramiresa u finalu?
Samo Wajza da preteknem :D

http://www.youtube.com/watch?v=I3pLHBhFRfQ

Zaplakao sam, kad je Torres pogodio...

Nebo nad Katalonijom je boje Chelsea !!!
[quote name='chelseafan97' timestamp='1335300435' post='42954']Ne vjerujem da je ovo istina. Bog je bio na nasoj strani, pravda je pobijedila. ÄŒak im i sudija nije pomogo. Jedno m nije jasno. Kako je Chelsea uspio izdrati 45 min bez Terryja! Svaka cast za Di Mattea, ako sada ne ostane treba Abramovica ubit. Imamo stalnog trenera. Najradje bi se sad napio all ne mogu pijem antibiotike imam upalu sinusa, pacu slavlje odlozit za finale. Dan kada je kako su mediji govorili " mali Chelsea" srušio veliku Barselonu. Zašto nema Ramiresa u finalu?[/quote]Zuti kartoni..
I da dodam da je sudac odradio vrhunski posao!

Anelka:
[b] big game and great Chelsea !! Proud of this team[/b]
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.