Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Semi-finals: Barcelona (A) 24.04.2012. @ 20:45

Istaknuti odgovori

kad sam video toresa kad ulazi,mislio sam,nema sanse da da gol,kad ono on dao gol :D
ali moja reakcija je bila ovakva,ja pored televizora,brat na kompu i odjednom tores sam sa loptom i ja krecem da se derem ,,alo alooo gledaj gledaj,sam sa loptom,ajde ajde GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL"
i moje skakanje i dranje po sobi :D
  • Odgovori 321
  • Pregledi 18,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Dan počinje uz neizbježne provokacije od strane farcelonista tipa: "Pada petarda u Chelseaevu mrežu." ili "Messi napokon zabija večeras.". Sve sam to ispratio uz gromoglasan smijeh da im pokažem kako se ne obazirem na komentare umjetnih navijača. Nervoza je bila sve više vidljiva na meni što god se utakmica više bližila. Prolazili su trnci, teže se disalo, drhtalo se na svaku pomisao o utakmici. Zbog te treme i nervoze sam odlučio da ću utakmicu gledati u sobi sam tako da ne bi morao slušat raznorazne komentare. 8 sati navečer, mobitel zvoni, ekipa zove da idemo u kafić gledat utakmicu, ne mogu odolit i popuštam kao i kod prve utakmice i uz pivu se gleda utakmica.

20:45 : Nevjerojatna nervoza koja se povećavala kako su sekunde odmicale. Oko mene 3 barcelonista, jedan prijatelj za Chelsea a ostali su svi protiv barce. Na meni navijačka oprema i sve je spremno za početni udarac. Onda se i to dogodilo, lopta se zakotrljala a ludnica krenula.
Situacija na terenu ista kao u Londonu, Barca pritišÄ‡e Chelsea discipliniran. Onda je došao gol Busquetsa. Lopta prelazi crtu a farcelonisti skaču oko mene i vrište od sreće, ja sav pokisao naginjem pivu uz raznorazne psovke. Nakon nekoliko minuta ubijam tugu u pivi, pozornost skrenuta na ispijanje (:D), barcelonist viče: "Terry dobio crveni karton!" Šok, tuga, nevjerica zbog gluposti našeg kapetana. Dva hladna tuša u 3 minute ali ko da to nije bilo dovoljno pa je i Iniesta zabio za 2-0 nakon čega sam spustio glavu na dlanove i u nevjerici gledao oko sebe. Jedni proklinju suca, drugi veličaju Iniestu. I onda dolazi Ramires i zabija gol na sveopće veselje prisutnih.. Ludilo u kafiću ali ja se pomirio da je u drugom poluvremenu gotovo.

Drugo poluvrijeme počelo, penal na Messiju, ja molim Boga da ga Cech obrani i patuljak ga promašuje. Onda onaj poništeni gol zbog zaleÄ‘a, kako su samo farcelonisti skočili i vikali evo vam ga, a ono ja čujem komentatora kako govori da nema gola i slavim, nikome nije jasno zašto ja slavim kad poništiše gol. Torres ulazi a ja govorim: "Opraštam ti sve promašaje ako ga večeras zabiješ i riješiš utakmicu!"
Momci se brane, ne daju se, grizu ko lavovi, srčano se igra sve do kraja a onda veličanstveni trenutak; Torres trči prema Valdesu (nasta muk u kafani, niko ništa nije pričo, atmosfera je bila kao kad je umro Tito :D) svi pogledi uprti u platno na zidu.
Torres prelazi Valdesa, lopta ulazi u gol. Eskalacija sreće.. :D ja trčim po kafiću, ludujem pokazujem srednjak navijačim barcelone, čak jednog i poljubio da mu izrazim sućut, skačem u zagrljaj onima koji su bili uz Chelsea.
Nevjerojatan osjećaj je bio gledat fernanda kako slavi a navijače Barcelone kako tuguju. Glas drhti, pozivi i poruke čestitara pristižu, ja na rubu suza ( da sam bio sam kući plaka bi ali ovako sam se nekako suzdrža jer bi me proglasili ludim :D). Neopisiv osjećaj sreće kojeg ne bi minja za sve pare ovog svita.
Lavovi su mi priuštili dva veličanstvena slavlja u tjedan dana! Hvala vam od srca. Volim vas, vi ste naš ponos! KTBFFH! <3
ma vraga bez emocija, pitanje je samo koliko ih tko pokazuje i zbog čega, 98% muškaraca ih pokazuje zbog nogometa a ovih ostalih 2% su upitne seksualne orijentacije.. haha ;)
takeši torresov ljubavnik ponovo napada

"Chelsea je veličanstveno pregazio i uništio smiješni barcelonaški cirkus.

Tkz. nogometaši iz mes kvaka un klubob bi trebali razmisliti o angažmanu u putujućem ciganskom cirkusu, jer njihov nogomet upravo vuče na nešto takvo.

Veličanstveno i kolosalno srce Lavova s Bridgea, fanatična volja za pobjedom, neutaživa želja za osvetom i taktika svih taktika su ih doveli do zasluženog finala.

Bog je jedan, zvao se on Jahve ili Alah ili Buda. Bog je jedan i obučen je u plavo.

Barcelona mora shvatiti da njihov kafanski nogomet svaka malo ozbiljnija ekipa može u potpunosti demolirati i pomnožiti s nulom.

Svi relevanti nogometni stručnjaci i svatko tko nije nogometni diletant i apsolutna neznalica te propalitet zna i priznaje kako je Chelsea analno izmasakrirao katalonsko-separatističku bandu, stroj za kojeg su nas pokušavali uvjeriti da nije s Zemlje.

Mnogi mediji i wannabe kvazinovinarčići su vršili ofenzivu na naše umove, pokušavajući nam Barcelonu, a ustvari Farcelonu i Uefalonu, predstaviti kao intergalaktičku silu.

Barcelona je globalna kompanija podmazana krvavim naftnim novcem, sponzorirana od strane Arapa koji su se za šaku dolara uvukli Zapadu.

Chelsea je ekipa srca i pravde i apsolutne volje, i kao takva je bila ljubimac svakog normalnog i neiskompleksiranog pojedinca.

Prolazak Barcelone bi označio sumrak nogometne pravde.

Chelsea je ispunio svoju misiju, UEFALONE VIÅ E NEMA! "

nastavak:
"Svaka mentalno zdrava jedinka će pamtiti hrabri Chelsea, i zbog ovih dvoboja i zbog... 2009.

2009. godina.

Godina veličanstvene krađe.

To je bila noć kada je Barcelona protiv sebe okrenula dvije trećine svijeta, noć u kojoj je šutljiva većina napokon zavikala i rekla: "No pasaran, sjeme vam patuljasto jebemo!"

Nikada neću zaboraviti kako smo svi bili ujedinjeni u mržnji i preziru prema silom nametnutoj Uefaloni.
jel ste gledali ovo?

[media]http://www.youtube.com/watch?v=TeXFpG5hd7Y[/media]
Jesmo i extra je :)

A ova slika od Ajne je među jačim:

[img]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/528511_391107674244214_100000349554402_1294984_156718533_n.jpg[/img]
Ovo im je bilo u utorak!

[img]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/522128_300860689989065_122365861171883_683421_442386311_n.jpg[/img]
[img]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/578723_10150670720026436_94439286435_9744544_971981284_n.jpg[/img]

Kako je ovo lijepo vidjeti :D
Konacna propast "izvangalakticke" Barcelone s njihovom tika-takom.. hasta la vista, Chelsea finalista :D
Al smiješno za vidjeti. :D jbt kod njih citavo polje se plavi, u nas po koja crta :D :D

I opet će finale gledat na Tv-u ili eventualno ako karte nabave, pa u Minhen odu.
Sredit ce im cika Roman karte za VIP lozu, nije beg cicija, nek se gamad nagleda pravog nogometa :D
tim lige prvaka najvise ima nasih
[attachment=45:535329_416305391722090_245574535461844_1578445_2147360337_n.jpg]
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1335606233' post='44027']
tim lige prvaka najvise ima nasih
[attachment=45:535329_416305391722090_245574535461844_1578445_2147360337_n.jpg]
[/quote]

to službeno najbolji tim?

malo mi Bozz bode oči, al dobro nek mu to bude poticaj :D :D
[quote name='chelseathebest' timestamp='1335607323' post='44030'] to službeno najbolji tim? malo mi Bozz bode oči, al dobro nek mu to bude poticaj :D :D[/quote]ma istina da je bas bilo bolje rjesenja al bi bio lahm vjerovatno da je pogodio s penala
Mislim da je na ovoj temi sve rečeno, još ću ove dvije slike postaviti i zaključati temu:

[img]http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/01496/FernandoTorres_1496622a.jpg[/img]

[img]http://www.index.hr/images2/lionelmessi_ocaj_chelsea_barca_afp.jpg[/img]

Vozdra Barca...Okrećemo se u potpunosti finalu.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.