Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Semi-finals: Barcelona (A) 24.04.2012. @ 20:45

Istaknuti odgovori

• Odgovori 321
  • Pregledi 18,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

da se nadovezem na Wisey.ovu sliku
http://www.youtube.com/watch?v=J2H1f02er_Q
morao sam i ovde postavit, stacu
Prema ovome što sam gledao večeras, sa našom odbranom i kontrom kakvu znamo spucati možemo ne samo ostati neporaženi, već i pobijediti. Vidljivo je da su u posljednje dvije utakmice tanki u napadu, i kad doÄ‘u u priliku za gol promaše. Postavka će 99% biti defanzivna, a svoje prilike moramo tražiti iz prekida, auta, kornera i sl., jer su i večeras pokazali da su tu jako loši i slabo se snalaze kad lopta padne u peterac. Ono što je loše jeste da smo i mi loši u tom segmentu igre, što se pokazalo ne samo u prošloj utakmici sa njima, nego i protiv Arsenala juče. Sve u svemu, čvrsta i kompaktna odbrana, sa brzim špicem gore, Torresom a možda i Danielom da se pokuša u špicu, a ako se Drogba oporavi podrazumijeva se da on bude u vrhu napada.
Ovo je mozda najbolji trenutak za utakmicu sa njima. Pretrpeli su dva poraza, koja im mogu definisati sezonu. Od titule u Primeri su se prakticno oprostili, a ugrozena im je i odbrana trofeja Lige Sampiona. Tacno je da ce sad moci da se potpuno moncentrisu na ovo drugo, ali Farcelona je tim pobednika(na ovaj ili onaj nacin), i oni nisu navikli da gube, posebno ne ovako vazne meceve. Posle poraza od Plavaca su se nadali da ce im trijumf u El Classicu podici moral i vratiti na sampionsku stazu. Videli smo kako se to zavrsilo, tako da je sada njihovo samopouzdanje dodatno poljuljano. Idealna prilika da ih dotucemo i spustimo na zemlju. Svaki navijac Chelsea se nadao ovome, sad je sansa da se to i dogodi.
Uz malo srece i brdo pameti, mozemo izvojevati najvecu pobedu decenije.
Mou je kopirao RDM-a, malo unapredio takticku postavku, presingom na sredini i rezultat je dosao. Sad kad se zna kako pobediti Farcelonu, ostaje na Di MAtteu i igracima da to jos jednom sprovedu u delo, pa da svi zajedno proslavimo.

Just KTBFFH !!!
[url="http://www.index.hr/profil/hyperion1989"]hyperion1989[/url] je objavio 21.4.2012 22:12
"chelsea ima puno bolju obranu od reala i trebat će opet kupit suce da prođu dalje"

nažalost toga se i najviše bojim...ne nikakve tika take, ni Messija, ni Inieste nego suca...suci su barcelonu gurali uglavnom u uzvratima...

odigrati srčano, kao i u Londonu i ja vjerujem u prolazak, zaslužili smo s obzirom na sve protekle godine
točno me dirne ovaj video koji je Spaha postavio i ovaj komentar od navijača Man Uniteda

[i]after the club that i support (manchester united) i swear to god that the club that i respect the most is chelsea football club. because of there spirit. unlike some they dont care bout history. they make present headlines. and i can forsee chelsea winning the cup that roman desires so much. I broke down in tears after the lampard penalty.[/i]
[i]and chelsea DESERVED and DAMN WELL DESERVED to win against barcelona[/i]
Nezz sta da kazem, bice jebeno to je sigurno i tesko ce se izdzati bez primljenog gola ali se nekako nadam nekom nafakali golu Chelsea na pocetku i onda totalni bunker :) Ovdje bih poceo sa Essienom (umjesto Meirelesa) i Mikelom nazad a ispred Lampard, krila Mata i Ramiz i Drogba spic znaci u 4-2-3-1 formaciji. Valjda ne bude sudackih pogresaka i nekog pomaganja Barceloni jer bi to stvarno bilo previse i preofirno, vjerujem u momke i uz malo luckya moze se proci u finale.
[url="http://www.index.hr/profil/takeshi_torresov_ljubavnik"]takeshi_torresov_ljubavnik[/url] je objavio 21.4.2012 22:30
Kako u nekoliko dana doživjeti dva apsolutna debakla?

Pitajte Barcelonu.

[img]http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/42165000/jpg/_42165514_chelsea_real203.jpg[/img]

Kralj.

nego, ako opet bude sudačkih previda na štetu Chelsea, ja idem prosvjedovat protiv UEFE
[quote name='Whisper#2' timestamp='1335048465' post='42498']
Ovo je mozda najbolji trenutak za utakmicu sa njima. Pretrpeli su dva poraza, koja im mogu definisati sezonu. Od titule u Primeri su se prakticno oprostili, a ugrozena im je i odbrana trofeja Lige Sampiona. Tacno je da ce sad moci da se potpuno moncentrisu na ovo drugo, ali Farcelona je tim pobednika(na ovaj ili onaj nacin), i oni nisu navikli da gube, posebno ne ovako vazne meceve. Posle poraza od Plavaca su se nadali da ce im trijumf u El Classicu podici moral i vratiti na sampionsku stazu. Videli smo kako se to zavrsilo, tako da je sada njihovo samopouzdanje dodatno poljuljano. Idealna prilika da ih dotucemo i spustimo na zemlju. Svaki navijac Chelsea se nadao ovome, sad je sansa da se to i dogodi.
Uz malo srece i brdo pameti, mozemo izvojevati najvecu pobedu decenije.
Mou je kopirao RDM-a, malo unapredio takticku postavku, presingom na sredini i rezultat je dosao. Sad kad se zna kako pobediti Farcelonu, ostaje na Di MAtteu i igracima da to jos jednom sprovedu u delo, pa da svi zajedno proslavimo.

Just KTBFFH !!!
[/quote]
Sve si rekao .

Hoce li Drogba i Luiz biti spremni za utorak ? :huh:
Ova Farcelona mi je skroz varljiva, u utorak ce navaliti na nas svom snagom i sa najjacim sastavom. Samo da izdrzimo pocetak utakmice, prvih 10-15 minuta...
Ljudi moji mene steže u grlu kad pomislim na utakmicu u utorak, mogu mislit kako će tek bi kad se lopta zakotrlja na centru.. :o
Treba odigrat srčano, hrabro i maksimalno skoncentrirano. Teren na Camp Nouu je širi i duži nego na Bridgeu, (istina da je širi 1 metar i duži 2 metra ako se ne varam ali to puno znači za igru koju barcelona igra) pa će trebat biti i puno pokretniji nego na Bridgeu ali vjerujem u prolaz, pa mogu reći i u pobjedu jer je sad Barca uzdrmana i sad je pravo vrime da im se zada završni udarac ali najbitnije je izdržat prvih pola sata ili prvo poluvrijeme bez primljenog gola, tek onda će se panika uvući meÄ‘u igrače Barcelone i tu je naša prilika.
Ako moramo ispast neka to bude časno i pošteno jer ja još jednu kraÄ‘u ne bi preživio. Blue is the colour! <3
mene najvise brine ko ce nam sudit jer ako nam uvale nekog od skandidavije tam sudaca negine nam opet otimanje,sudio nam je frisk pa su nam oteli,sudio hauge oteli nam,sudio ovrebo oteli nam,samo da nam sad ne daju eriksena svedanina koji navija za barcelonu kao i ostali gore navedeni
Na prosloj tekmi, je odbrana bila Murinjovih ruku delo. 100 % se RDM konsultovao sa njim. Tako ce i sada. Bice vraski tesko. Sve i da damo gol, oni mogu 3 i bojim se i da ima se ne vrati za sve sto su promasili u prosloj ali nadam se da nece. Uzdma se u Ceha ako bude na nivou onda imamo sanse.
  • Autor
[quote name='cobinho' timestamp='1335102763' post='42556']
Na prosloj tekmi, je odbrana bila Murinjovih ruku delo. 100 % se RDM konsultovao sa njim.
[/quote]
:blink: :huh: :rolleyes:

[url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2133457/Barcelona-v-Chelsea-Cuneyt-Cakir-referee.html"]http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2133457/Barcelona-v-Chelsea-Cuneyt-Cakir-referee.html[/url]
[quote name='Wisey' timestamp='1335103859' post='42560']
:blink: :huh: :rolleyes:

[url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2133457/Barcelona-v-Chelsea-Cuneyt-Cakir-referee.html"]http://www.dailymail...ir-referee.html[/url]
[/quote]
ahhahahahahhhaHHHAHHAhahahahahahah jel ovo istina
oni su naviikli na uspjehe i oni će tražit pobjedi i ganjat gol od 1. minute što bude vrijeme prolazilo bit če živčaniji a mi ako uvalimo gol prije njih mi smo 90% u finalu već znamo da se oni nemogu vračat iz zaostatka jer imaju samo 1 taktiku i znaju igrat samo tika taku oni nemogu napravit značanije promjene ako ih zaustavimo zaustavili smo ih jednostavno nemaju rješenja, kažem ključ je ne primit gol u prvih 15-20 minuta igrat smireno kao i na Brdgeu i iskoristit prilike koje nam se pruže, a uz dobru obranu to če se i desit oni će se morat otvarat sve više a za Ramiza i Stua je to obećana zamlja , njima je i korak prednosti dovoljan da izvuku kontru za gol. Dobro je došla ova pobjeda Reala da pokaže naÄ‘im igračima da netreba idealizirat camp nou kao neku paklenu atmosferu i dužinu terena i ta sranja zajebi to, posrali se Realovci na taj Camp Nou, možemo ih pobjedit, kažem ključno je obranit se u prim minutama i bilo bi idealno da prvi poentiramo, onda su gotovi :)
Kao što Slavko reče , najviše se bojim sudaca, više ih se bojim nego Inieste Xavija i Messija zajedno.
Dudo a i taj gol koji su dali je bio na guzove baš ko da ga je paraolimpijac dao.
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1335104500' post='42564']
ahhahahahahhhaHHHAHHAhahahahahahah jel ovo istina
[/quote]
jest.

stvarno me sad malo i strah.oni se vise nece boriti protiv reala
za titulu.sad ce oni sve baciti na ligu prvaka pa tako... :( :(
[img]http://img01.mundodeportivo.com/2012/03/13/El-turco-Cuneyt-Cakir-sera-el-_54267558209_54115221155_600_244.jpg[/img]
Turcin sudi tekmu,
[b] Cüneyt Çakir![/b]
[b]Ove sezone sudio susrete: Villarreal-Bayern, Madrid-Lyon, ManU-Benfica[/b] u grupnoj fazi te [b]Marsella-Inter[/b] u osmini finala, kao i dvoboje u Europa Ligi[b]: [/b][b]Porto-ManCity[/b][b] i Athletic-ManUtd[/b] !
[quote name='chelseathebest' timestamp='1335115919' post='42582']
"Barca sponsered by Turkish Airline. now we get a Turkish Ref ??? coincidence ???"

nadam se da jedno nema veze s drugim :S
[/quote]

Pa i za Briha je bila prica da mu zena iz Katalonije, da mu sin trenira za Farcelonu, pa je covek posteno sudio....
Preterasmo ga s teorijom zavere :D
Gledao sam sve utakmice koje je Turcin sudio, i svaku je odradio odlicno, po pravilima. \
Ako UEFA i ovaj put bude gurala Farcu, ici ce protiv svog nepisanog pravila, da niko nije odbranio trofej.
I mi i igraci treba da batalimo pricu o sudijama i da gledamo u svoje dvoriste :)
Kako bude bice....
Nebo nad Nou Campom je vizantijsko plave boje, nemojte to da zaboravite ;)
haha el je čovjek lijepo to zamislio :D samo da se to sve provede u djelo

"barsa je izgubila od reala biće pod pritiskom DROGBA ĆE PRORADITI I ČELZI PROLAZI.bajern ilil real isto mi je premda malo mi je draži bajern.VELIKO FINALE ČELZI BAJERN.5-0 ZA ČELZI DROGBA SVIH 5 GOLOVA"
[quote name='chelseathebest' timestamp='1335121846' post='42602']
haha el je čovjek lijepo to zamislio :D samo da se to sve provede u djelo

"barsa je izgubila od reala biće pod pritiskom DROGBA ĆE PRORADITI I ČELZI PROLAZI.bajern ilil real isto mi je premda malo mi je draži bajern.VELIKO FINALE ČELZI BAJERN.5-0 ZA ČELZI DROGBA SVIH 5 GOLOVA"
[/quote]
Sto jest jest , veoma REALNO ! :D
  • Autor
Imam šugav osjećaj da ovaj Turčin dolazi 'po nalogu' odozgo. :unsure:
Kao što ste već nekoliko puta rekli, glavno je izdržati početni pritisak te probati doći do gola prvi. Zajebano će biti ako oni povedu 2-0.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.