Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Semi-finals: Barcelona (A) 24.04.2012. @ 20:45

Istaknuti odgovori

bilo bi poželjno da im zabijemo iz kornera ili auta... svaki nas prekid ce njima bit velika strepnja...
  • Odgovori 321
  • Pregledi 18,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Utakmica sezone za nas i za njih .
Moje misljenje cvrsto u sredini u odbrani ko i u prvoj utakmici po stranama Ramires i Mata , Drogba u vrhu na centru.
Znaci pustit ih da se dodavaju na 40 metara a onda kad dodju u opasnu zonu presing i agresivno na njih ..
U napadu mozemo do gola , ako budu isle kontre brzo , ocekujem da Mata gurne koju loptu falio je u prvoj utakmici njegove majstorije .
Najbitnije neprimit gol u prvom poluvremenu , onda ce njih uhvatit panika :)

COME ON CHELSEAAAAAAAAAAAAAAAA !
  • Autor
[quote name='chelseafan97' timestamp='1335127453' post='42619']
Ima li kakve šanse da se Luiz oporavi do utorka?
[/quote]
Nema.
[quote name='Wisey' timestamp='1335127540' post='42620']
Nema.
[/quote]
Hahahah.. Jeste da je tako al mi nekako bi ko hladan tus ovaj odgovor :P
Na krilima trijumfa nad Farcom, mozemo uzeti LS.... Vise bih voleo da igramo protiv Reala... Bayern je duplo tezi rival pred svojim navijacima, nego obicno :)
[quote name='Whisper#2' timestamp='1335129676' post='42627']
Na krilima trijumfa nad Farcom, mozemo uzeti LS.... Vise bih voleo da igramo protiv Reala... Bayern je duplo tezi rival pred svojim navijacima, nego obicno :)
[/quote]
Prvo da prodjemo u finale pa cemo o protivniku , ako prodjemo u Utorak navecer poslije utakmice :P
pratit cu utakmicu sa drustvom (navijaci reala, bajerna niko ne simaptise farsu) ako prodjemo znaci hitna mi ne gine :)

a PROLAZIMO :D
ja nemogu da vjerujem da ima nasih navijaca a glasali da cemo ispasti jebem ti takve navijace :@ :angry: :angry: :angry: <3 chelsea <3 sutra ih nabijamo i na nou campu
Odo negdje trazit opravdanje za skolu za cijelu sedmicu jer ako prodjemo tako cu da se olesim,bicu ranjen cijelu sedmicu :D
Moram vam priznati da i ja imam pogan osjecaj... :unsure: Nije to strah, ne bojim se Farce nimalo, ali nekako mi je u mislima sudija i ono trckaranje hobita prema njemu nakon svakog kontakta sa nasim igracima. Bojim se da on tako nas ne osteti.

Sto se tice igre, ponoviti partiju iz Londona. U odbrani disciplinovano kao i u svakoj liniji naseg tima. Ono sto bi valjalo je ciniti s vremena na vrijeme strasan presing po cijelom terenu, a narocito na centru kao sto je Real cinio, pa Farca nije mogla prdnuti s loptom. To je nemoguce ciniti stalno, ali s vremena na vrijeme svakako jeste. Kada se branimo, veci akcentat pritiska staviti na taj srednji dio terena (tako smo uzeli loptu u Londonu i zabili gol) i mora postojati dobra povezanost igraca medjusobno, dosta bodrenja medjusobno, savjetovanja ko gdje treba biti, ukratko - konstantno prenositi medjusobno ono sto Robbie bude rekao. I nadam se da ce Robbie vratiti Matu u sredinu, on je brz s loptom i brzo razmislja, a to ce nam biti potrebno kada im uzmemo loptu, krenemo u kontru i kad se po stranama pocnu otkrivati Ramires i ekipa.

To bi bilo to. Sta bude bice. Redknapp je uz nas, Wenger je uz nas a i svaki pravi ljubitelj fudbala je uz nas.

[b]COYB![/b]
Odlično rečeno Twelfth ;)

U obrani čvrsto, postaviti bedem u sredini, po bokovima nije tolika opasnost. Kada se otvaramo ili idemo u kontru, ići široko, preko krila, tu ih možemo nadigrati. Nije me nimalo strah i maksimalno sam uvjeren u naš prolaz. Samo jako i u Munchenu smo. Pola posla je odraÄ‘eno, idemo to dovršiti.

COYB!
  • Autor
Koristim priliku da se najebem mamice ovim putem Edwin Van der Saru. Šupak jedan ljubomorni !
Iste želje poručujem i Koemanu, Sacchiju i svim ostalim kurtičarima. :angry:
Moj Wisey, samo iskuliraj. ;) Normalno da pacenike mnogo boli sto je Chelsea u 1/2 finalu LS tj. u TOP4 u Evropi u ovom trenutku, sto smo u finalu FA Cupa. Sto zagorcavamo zivot Farceloni svaki put kad se sastanemo. To mnogo boli pacenike, mnogo.

Ljubomora je cudo...
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1335175613' post='42648']
Ono sto bi valjalo je ciniti s vremena na vrijeme strasan presing po cijelom terenu, a narocito na centru kao sto je Real cinio, pa Farca nije mogla prdnuti s loptom. To je nemoguce ciniti stalno, ali s vremena na vrijeme svakako jeste. Kada se branimo, veci akcentat pritiska staviti na taj srednji dio terena
[/quote]

X

i samo da ih držimo što dalje od kaznenog prostora jer kad uÄ‘u u kazneni prostor uvijek mogu izbaciti jednog igrača driglingom(Iniesta npr.) i eto prilike za gol
agresivno kao što smo igrali u prvoj uz ipak malo više koncentracije jer teško je vjerovati da će opet sve zicere profulat

i nema što dalje se pričat, ja sam uvjeren u prolaz
Utakmica sezone koju ću ja snimiti na VHS kasetu. U izvravnom prijenosu utakmicu najvjerojatnije neću gledati, zbog slabih živaca i zdravstvenog stanja, jer sam u prošloj utakmici osijedio od straha i onih vratnica i greda. A tako će biti i ova utakmica. Znači ne gledam. Ako proÄ‘emo odgledat ću kasetu, a ako ne proÄ‘emo e onda jbg, gledat ću da što prije zaboravim da smo igrali protiv Barce.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1335188798' post='42665']
Utakmica sezone koju ću ja snimiti na VHS kasetu. U izvravnom prijenosu utakmicu najvjerojatnije neću gledati, zbog slabih živaca i zdravstvenog stanja, jer sam u prošloj utakmici osijedio od straha i onih vratnica i greda. A tako će biti i ova utakmica. Znači ne gledam. Ako proÄ‘emo odgledat ću kasetu, a ako ne proÄ‘emo e onda jbg, gledat ću da što prije zaboravim da smo igrali protiv Barce.
[/quote]

Bem ti sunce zarko, dao si mi odlicnu ideju :D

I ja cu da je snimim :D
Svi se mi Cae nerviramo ali ona ljepota nakon silnog nerviranja (ako se prodje) je nesto neprocjenivo i to treba uzivo da se dozivi.
E moj Cae baš to je ljepota nogometa, ono zbog čega ga volimo, bodrimo svoj klub u sretnim i tužnim trenutcima, nekad plačemo od tuge nekad od sreće uz osmjeh koji nemožemo sakrit (bar ga ja nisam mogao sakrit evo još me pere sreća od one pobjede na Bridgeu od prije tjedn dana i još se smijem ko malo djete kad je se sjetim) nogomet je prva ljubav, uz trenutke sreće tuge živciranja i strepnje a sve to nam omogućuje Chelsea kojeg tako silno bodrimo i volimo , i hvala mu na tome, život bez nogometa nebi bio život :)

A ti samo probaj da mi markiraš utakmicu , proprićat ću s reLom, ima da dobijem masni ban na jedno mjesec dana :P
Nekada i meni tako dodje da ne gledam. Ali sad bi me nervoza pojela da ne gledam tekmu i da ne znam sta se desava, jednostavno je moram gledati pa sta bude. :)

Bice psovki, bice nerviranja, opomena iz dnevnog boravka, znojenja... jbg, tako je kako je. I like it. :D
Ja sam to govorio i dok nas je vodio Boas, tokom i posle utakmce se iznerviram, psujem govorim sebi neces vishe gledat utakmicu ofo ono, ali opet svaki put muku mucim da nepropustim istu :D
Evo i ja cu iskomentirat šta očekivam... Po meni u obrani ne možemo ništa mudrovat jer smo bez luiza a mali ryan još nije dosega ovu razinu...Mislin da iz utakmice na stamfu triba sve prikopirat samo bi ja umisto merrelesa ili mikela stavija još jednog brzanca... Sad će neki reć bit će rupa u sredini lamp,mata i essien livo ramiz desno dany i didier...

Tako sam nešto zamislija momčad iako znam da ce igrat i raul i mikel ali eto... U utakmicu treba uc ka da se o životu radi ( a i radi budimo realni ) čvrsto šta je netko gore reka pustit ih do 30,35 metara i onda oštro balun može igrač nikako, i koristit se iako sam protivnik toga šporkim sitnicama jer bez toga ne igra nitko ko ima predost u ovoj fazi... Bar 7,8 min ukrast po poluvrimenu na sitnice...
Držat samo lea sta dalje od 20 metara jer vanka toga ne može opasno zapritit i to je u principu to, neka otvaraju krila samo sredinu stisnit jer oni ne centriraju samo triba pazit povratne balune i to je to na 10,12,15 metara jer su tu ka zmija opasni....
Cilj je izdržat prva dva,tri naleta 15 20 min i onda ce obrana dobit na sigurnosti a oni će postat nervozniji... ALI MOŽEMO MI TO GO BLUES
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.