Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Semi-finals: Barcelona (A) 24.04.2012. @ 20:45

Istaknuti odgovori

jeeeeeeaaaaaaaaaaaaa šta reći osim plačite katalonci, plačite patuljci, pokazali smo im tko je chelsea unatoč svemu što se dogaÄ‘alo, još ne mogu vjerovat KTBFFH!!!
  • Odgovori 321
  • Pregledi 18,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[color=#545559][font=verdana][size=3]Spurs came to the Bridge one day they thought they’d done their stuff[/size][/font][/color]
[color=#545559][font=verdana][size=3]Chelsea proved to everyone that they weren’t good enough[/size][/font][/color]
[color=#545559][font=verdana][size=3]They went two up in a minute but they missed a penalty[/size][/font][/color]
[color=#545559][font=verdana][size=3]Chelsea held their heads up high and won the game 4-3[/size][/font][/color]

[color=#545559][font=verdana][size=3]Pjesma Pride of London, ovo ko da je za vecerasnju utakmicu i Farcelonu pisano :D[/size][/font][/color]
[img]http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/543055_345741482153463_544321605_n.jpg[/img]

SLIKA ZLATA VRIJEDNA
[img]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/536773_10150745154566821_46371241820_9807431_1068074009_n.jpg[/img]
Nece moci PICKE JEDNE , mamu li vam jebem !!!!!!!!!!!!!!!!!
I u tome smo bolji od Arsenala, sa vise finala :P a sutra bez ikakvog opterecenja pratiti utakmicu, za Real sam navijao da prodje ali sada vec malo je to diskutabilno, vidjecemo sutra valja prostudirat sve :D
Hvala bogu, pravda zadovoljena, Ivanovic, ramires, Meireles.....svi su fenomen vecras, yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
[img]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s320x320/528012_3751106704686_1486924741_3251815_2019737217_n.jpg[/img]

Pa šta reći? :lol: :lol: :lol:
Neopisiv osjećaj kada ovo vidim.
[quote name='Blues_95' timestamp='1335301660' post='42977']
[img]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/536773_10150745154566821_46371241820_9807431_1068074009_n.jpg[/img]
Nece moci PICKE JEDNE , mamu li vam jebem !!!!!!!!!!!!!!!!!
[/quote]
Neka oni sanjaju.
E zamislite sad kako ce kaznit UEFA onog Turcina što je sudijo. Sad ce rec Platini da nije dovoljno pomagao Barsi, čak je i poništio barsin go kad je bio ofsajd . Sram ga bilo. Očekujem da ga više ne gledamo u LP. Nije u stanju običnu utakmicu namjestit, nek se na Ovreba ugleda.

Ovo Bog ne da da ova generacija predvodjena Drogbom, Terryjem, Lampsom i Cechom ne osvoji LP.
Vidjelo se kako igrači igraju srcem, ginuli su na terenu za svoj tim.
Bez ijednog pravog stopera u ekipi, Barsa izbačena, Drogba na lijevom beku. Šta reći nego Hvala svim fudbalerima što su nam obezbjedili ovakvo slavlje. Ponosan sam što sam navijač Chelseaja.
[color=#0000cd][size=5]AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NAJJACI SMO NAJJACI [/size][/color]
[quote name='exampLe' timestamp='1335302607' post='42998']
Kako cemo zguzit QPR, nisu svjesni svoje nesvjesti :D
[/quote]

ZGUZIT CEMO SVAKOG SLJEDECEG protivnika HAHHA!!!

SRY ZA CAPS LOCK AL UZBUDJENJE JE PREVELIKO :D
Sve se vraća, sve se plaća
Drogba, Ramires, Cole, Meireles, Lampard, ÄŒech odigrali na razini vanzemaljaca. Dali više od sebe
Bite će teško u finalu ali nadamo se podizanju tog limenog čuda više
Sutra se nadam sto vise zutih i crvenih na utakmici! :) Pa ko bude imao vise igrata da mu fali u finalu nek i prodje :P
imali su igraca vise, imali su penal i nisu iskoristili... nebi pobijedili ni da je sudac cechu zabranio igranje rukom :D
Nista osim pobjede ne dolazi u obzir u finalu. Kad smo prosli uefine cigane mozemo sve...
jebem ti zivot i uefalonu i sve nemogu da vjerujemmmm...pa jbt hoce uefa da ponisti onaj goll torresa ...KAZU NIJE DAO ZMIGAVAC KAD JE PRELAZIO VALDESA :D :D hhahaha kad sam to procitao na fb kad nisam umro od smijehaaaa i jest mi sad drago sto sam vjerovao u naseg torresa citavo ovo vrijeeeeemeeee svaka cast kraljuu i jesam govorio igrati cemo za nasu legenduuuu ....bravo svi ..chelseaaaa do grobaaaaaaaaaaaaaaa
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.