Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Gael Kakuta (2009-2015, 6 nastupa)

Istaknuti odgovori

Vidjao sam par puta u 4-2-3-1 formaciji da je bio na lijevom krilu. Vazno je da samo igra, a ako bi kojim slucajem naredne sezone kod nas dobio sansu, ladno bi mogao na krilo gdje je Kalou igrao posljednje 2 tekme a Mata na poziciju 10-ke i ozezi. :)
  • Odgovori 421
  • Pregledi 34,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Pazi, ako igramo 4-2-3-1 sledece sezone, mogu on i Mata savrseno da se menjaju sto se tice tog levog krila i centralnog mesta. Dovoljno imaju fudbalske pameti za to i ubijali bi opoziciju tako. Ne bi znali ko koga treba da pazi.

Cautiously optimistic za sledecu sezonu.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1331557051' post='35104']
Zaboravili ste na De Bruynea.
[/quote]

Hmm, nisam pametan kako sklopiti da svi oni igraju (mada znam da nece) :D
Najbolje od svega je sto Kakuta moze igrati i desno krilo (u debiju za Chelsea je igrao i za mladje selekcije Francuske vecinom) sto znaci da se sa njim moze kombinovati i na oba krila i na AMC :)
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1331557051' post='35104']
Zaboravili ste na De Bruynea.
[/quote]

De Bruyne igra oba krila, tako da se uklapa u to felsiranje savrseno. Samo sto bi dosta manje igrao u centru a vise kao pravo krilo.
Bravo Gaele! Samo nastavi ovako. Strasno bih volio da on naredne sezone bude kandidat za prvih 11.

Ih sto ovakva posudba nije slucaj i sa Joshom...
Mislim da u Boltonu zale sto ga nisu ubacivali , Gael je stvarno iznenadio sad u Dijonu. Malouda odjebi, Gael je Bog za tebe
Samo nek nastavi igrati to je najbitnije, a onda ga naredne sezone možda i kod nas dovest, il ako ne bude još za prve ekipe nek ostane na posudbi samo di ce igrat i di ce napredovat, da je Josh ovako odabrao sad bi nam bio kljuc za sljedecu sezonu ;)
Ima nade za njega, iako je samo prije nekoliko mjeseci izgledalo kako će ostat samo jedan veliki talenat.

Al eto šanse postoje, da će postati provtimac Chelseaja, a samim tim i dobar igrač..
[quote name='Wisey' timestamp='1332113465' post='36586'][url="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=e3ru1b0E8r8"]http://www.youtube.c...d&v=e3ru1b0E8r8[/url] Koju posluku porati ?[/quote]

wooow :blink:

edit: Evo ovdje se bolje vide ti potezi...

http://www.youtube.com/watch?v=ERnc0N5n580&feature=player_embedded
Sef!
Evo pise se da cemo pregovarati sa Hulkom, cijena oko €40m. Ali nadam se da ce biti mjesta i za Gaela. Ne mora u prvih 11, ali da bar putuje sa prvi timom na tekme i da ponekad dobije priliku. Talenat je ovo, ali kao i svakom, moras mu dati sansu i sve ce ti nadoknaditi.
Gledam sad Gaela, evo maloprije izađe iz igre u 93. minutu. Pffff koji je ovo mađioničar, pa tačno protivnike budalama pravi.

Jedva čekam da kod nas donije priliku, stvarno zna igrati lopte.
[quote name='Wisey' timestamp='1332694590' post='37893']
Koju poziciju je igrao ?
[/quote]

Nije bitno koju je igrao, moze igrati k'o od sale sve pozicije iza napadaca, vjeruj mi. ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.