Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Gael Kakuta (2009-2015, 6 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 421
  • Pregledi 34,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='how yes no' timestamp='1329616472' post='27790']
U 7 startova (Bolton, Fulham, Dijon) ima 5 golova. Zaista impresivna statistika.

Kad to pogledam, još više mi je ne jasno zašto on nije igrao u Boltonu i Fulhamu. Evo u Francuskoj pokazuje da je umjetnik.
[/quote]

Smesno je sto neki kazu "Ma to je samo Francuska liga, nije to isto kao Engleska", a onda isti ljudi kazu da damo 40ak miliona za Hazarda.

* ne odnosi se na ljude ovom forumu, neka druga mesta
evo ovdje mozete pogledati goal i asistenciju IMPRESIVNO !

[url="http://www.goalsarena.org/video/france-ligue-1/18-02-2012-dijon-nice_en.html"]http://www.goalsarena.org/video/france-ligue-1/18-02-2012-dijon-nice_en.html[/url]
strašan gol, čini se da se fino uklopio u Dijon, možda bi bilo dobro da ostane i naraedne sezone tamo da ne mjenja okolinu svako malo da još malo stasa i da onda dođe nazad nama, a u Boltonu nije igrao jer mislim da se Coyle zainatio AVB-u jer je htio da Sturridge ostane još jednu sezonu u Boltonu AVB nije želio ni ćut pa je ovaj mislio kaj ćemo mi vama radit igraće a vi nama odjeb, e pa neće moći. Pa e zato potratio vrijeme tamo bez veze, bolje daje ostao u Fulhamu gdje se već ustalio i gdje bi se borio za prvim tim. Alšta je tu je ono ružno je iza njega sad samo nek rastura u Dijonu :)
sto bi ovaj dobrodosao za Torresa :lol:

mislim ako od mladih treba dobivati sanse, on je taj koji treba najvise, zbog njega smo mogli ostati bez transfera
Ma nebitno zbog tog čudnog transfera. On ako održi ovu odličnu formu, definitivno će konkurisat za mjesto u timu Chelsea-ja, sljedeće sezone.

Za sad mu super ide, samo nek nastavi tako.. ;)
  • 2 sedmice kasnije...
[quote name='Didier1188' timestamp='1330802834' post='32085']Super igra Kakuta, ne razumijem kako nema mjesta u Chelseaju. Pa on je za Maloudu izmislio nogomet![/quote]
Pa jednostavno zato sto nije dobio prilike u dva kluba, evo tek sad u dijonu. Polako, dobit ce sanse ako bude igrao dobro kao sto sad igra.
Jbo majko, igra ko Danny prosle sezone u Boltonu. Samo neka nastavi ovako, valjda ce dobiti sansu naredne sezone.
Decko jednostavno jebe. Mladi petao, nema sta. Samo da ga iskoristimo sledece sezone. On i Mata iza nekog jakog spica tipa Lukakua bi bilo fenomenalno iako ne bi proradilo odmah, ali bi za godinu dana bilo VRH!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.