Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Gael Kakuta (2009-2015, 6 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 421
  • Pregledi 34,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='dubrovcanin' timestamp='1329335270' post='26753']Kako igra to je nevjerojatno...već sad im je postao glavni igrač, izvodi svaki korner i slobodnjak, razigrava ekipu, dribla, probija...ma sve, on, Padovani i Bautheac su definitivno klasa iznad ostatka ekipe.[/quote]

Čudi me, ako je glavni zašto je na klupi bio. Lijepo je za čuti, ako je stvarno vođa na terenu, kako ga ti opisuješ.

Neka, bit će tu još tekmi, nek što više napreduje.
  • Autor
[quote name='how yes no' timestamp='1329343182' post='26806'] Čudi me, ako je glavni zašto je na klupi bio. Lijepo je za čuti, ako je stvarno vođa na terenu, kako ga ti opisuješ. Neka, bit će tu još tekmi, nek što više napreduje.[/quote]

Neka, pomalo, tek je stigao, al definitivno se vidi da im je igra dobila novi smisao kad je on ušao ;)
Uh koja golčina Kakute... Već treći gol, svaka mu čast. Talenat je ogroman, samo nek nastavi do kraja sezone ovako i onda se može očekivati šansa u Chelseaju..
  • Autor
[quote name='how yes no' timestamp='1329598489' post='27696']Dobra partija danas. ;)[/quote]

Rekoh ti ja druže da je on njima glavni igrač, samo je bilo pitanje vremena kad će to potvrditi sa ulaskom u prvih 11, i eto, dogodilo se ;)
U 7 startova (Bolton, Fulham, Dijon) ima 5 golova. Zaista impresivna statistika.

Kad to pogledam, još više mi je ne jasno zašto on nije igrao u Boltonu i Fulhamu. Evo u Francuskoj pokazuje da je umjetnik.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.