18. juli 2012.14 god. comment_65194 Ova predsezona ce odluciti sta ce biti sa njime. Dal ce ga prodat il ostavit vidjet cemo Prijavi
18. juli 2012.14 god. comment_65200 Tacno se bojim sta ce se desiti sa ovim momkom. Imam razloge da ocekujem ono najgore, ali nadacu se. Mada znam da se uzalud nadam, al' eto... Prijavi
20. juli 2012.14 god. comment_65710 Izgleda da sam zaboravio ovdje napisati, ali Gael je u jednom intervjuu za francuske medije izjavio kako ove sezone planira ili ostati u Chelseaju ili ga napustiti trajno. Rekao je da posudba ne dolazi u obzir. Eh sad s obzirom na konkurenciju i stanje u klubu te njegove partije mislim da je druga opcija puno bliža. Kako god, ovo je make or break godina za Gaela. Prijavi
20. juli 2012.14 god. comment_65737 Tužno ali jednostavno, nema mjesta, znaÄi posudba.....ak ne to, dat kad ga Marseju, znaÄi Kakuta i joÅ¡ 4, 5 maraka za onog Cezara, da ne trune momak Ä‘abe po ovim 3razrednim posudbama Prijavi
20. juli 2012.14 god. comment_65748 Å ta ste toliko navalili na Kakutu?? Pa tek je odigrao pola sata, a ni u tih pola sata nije bio taraba. Radio je dosta, dobro je proÅ¡ao nekog beka, kad jje centrirao, al Pizaon usra Å¡ansu. Mogao je tada i asistenciju upisati. PreviÅ¡e oÄekujete od Kakute odmah, pa nije to Ronaldo jbt... ÄŒekajte malo, nek odigra cijelu predsezonu, a ne... Prijavi
20. juli 2012.14 god. comment_65751 Ne zasluzuje ovaj mesto u Chelsea, niti ikad ce imati, sta pre ga prodaju to bolje. Prijavi
23. juli 2012.14 god. comment_66199 Ziv i zdrav ti meni bio al ajd ti na posudbu, treba ti jos iskustva... Prijavi
23. juli 2012.14 god. comment_66202 To ti je tako kad ga noge ne sluÅ¡aju, momÄilo bit ce bolje ajde pod hladan tuÅ¡. Prijavi
23. juli 2012.14 god. comment_66219 Žao mi je momka. Volio bih da nije igrao nikako, nego da je odigrao ovako. Kriminalna partija, nema se tu šta puno pametovati. S ovim nastupom je, smatram, sam sebi uvelike umanjo šanse ostanka u klubu. Prijavi
23. juli 2012.14 god. comment_66270 stvarno imamo more kvalitetnih igraÄa...tako da Gael stvarno mora svemirski odigrati ostatak priprema da bi ostao s nama jer je i sam rekao da neće na posudbu viÅ¡e... mislim da ćemo se rastati s Kakutom Prijavi
23. juli 2012.14 god. comment_66288 Nije puno utakmica odigrao za Chelsea, ali ono Å¡to sam ja gledao do sada Å¡to je igrao u Plavom dresu zaista je razoÄaravajuće. Prijavi
23. juli 2012.14 god. comment_66330 Carlo nas je zajebo sa ovim igraÄem. Kakuta je tad imao odliÄne nastupe, kad god je ulazio bio je odliÄan, impresionirao iz utakmice u utakmice. MeÄ‘utim, desilo se to da nije dobivao dovoljno minutaže da se probije. A morao se probiti te 2009-e, ali trener mu nije dozvolio. [url="http://www.guardian.co.uk/football/2009/nov/23/chelsea-wolves-gael-kakuta"]http://www.guardian.co.uk/football/2009/nov/23/chelsea-wolves-gael-kakuta[/url] Pogledajte Å¡ta je Mikel govorio i nema razloga da mu ne vjerujemo. Sad je druga priÄa, Gael igra s previÅ¡e straha igri, noge su mu svezane, nikako da se oslobodi i poÄne raditi ono Å¡to najbolje radi. Mislim isto tako da je poziciono grijeÅ¡io sinoć, previÅ¡e ulazio u sredinu i guÅ¡io naÅ¡e vezne. Sigurno će mu to Robbie sugerirati za iduću tekmu. Ne treba joÅ¡ nikog otpisivati. Prijavi
23. juli 2012.14 god. comment_66336 Bojim se da će i on i KDB napustit tim, u vidu nekih posudbi, jer ne možemo imati takve igraÄe, vidjelo se sinoćDe Bruyne k'o da se lopte boji, jbg znam da nije odigrao kad sve zbrojiÅ¡ jednu poÅ¡tenu utakmicu, ali da bi igrao u ovakvom timu treba imati ono neÅ¡to, npr. Marin sviju je impresionirao i sad se na njega ozbiljno raÄuna, ipak ima joÅ¡ 2 utakmice pa ćemo vidjet Å¡to će dalje napraviti. Ali mislim da je za Kakutu svrÅ¡eno. Prijavi
24. juli 2012.14 god. comment_66824 ja mislim da kakuta igre negdje u sredini, lad god sam ga gledao u francuskoj repki uvjek se tu kretao u sredini, iznosio nekad lopte Prijavi
27. juli 2012.14 god. comment_67503 ma i ako bude solidan , nema za njega mjesta u ekipi jer sve vrvi mladim igraÄima njegovih godina , realno bi bilo od Chelseaea da ga proda uz otkupnu klauzulu ili ga se jednostavno rijeÅ¡i zbog njegova dobra Prijavi
27. juli 2012.14 god. comment_67518 pretrpano, sve je pretrpano, ovo je veliki talent, šteta bi bilo da propadne... Prijavi
31. juli 2012.14 god. comment_68253 Marseille pokazuje zanimanje za njega. Azpilicueta in, Kakuta out? Might work Prijavi
31. juli 2012.14 god. comment_68260 Toliko su me obradovale vijesti koje sam maloprije na forumu procitao,posto je prije koji mjesec bilo price da ili ostaje i igra za prvi tim ili odlazi nacisto iz kluba,kad sad govori da zeli da bude konstantan u bilo kojem klubu.........jedna od drazih vijesti ovih dana,super jer je veliki talenat i ne treba ga zaboraviti nikako....!!! Prijavi
31. juli 2012.14 god. comment_68293 Definitivno nije kvaliteta za Chelsea, pri tome mislim na trenutno stanje, talent je neopsoran ali isto tako i potreba za posudbom. Prijavi
1. august 2012.14 god. comment_68412 Od njega imam velika oÄekivanja s obzirom na njegovu proÅ¡lost. Sad je u onim godinama kad treba bljesnut. Prijavi
1. august 2012.14 god. comment_68436 Zna li neko sta se desavalo oko njegovog transfera? Nisam upucen. Prijavi
2. august 2012.14 god. comment_68485 [quote name='Igi' timestamp='1343860839' post='68436'] Zna li neko sta se desavalo oko njegovog transfera? Nisam upucen. [/quote] Kada ga je Chelsea kupovao.Bilo je nepravilnosti Å¡to se uefe tiÄe.Prvo su se dogovarali s igraÄem koji je tada bio maloljetan a tek onda s klubom.Epilog svega je da je Chelsea trebao dobiti zabranu na nove transfere u trajanju od dvije godine.Jedan transfer rok je proÅ¡ao a onda je optužba sruÅ¡ena i Chelsea je mogao kupovat igraÄe. Eto to je ukratko iako ima tu joÅ¡ detalja kako je priÄa iÅ¡la. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.