Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Gael Kakuta (2009-2015, 6 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 421
  • Pregledi 34,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Tacno se bojim sta ce se desiti sa ovim momkom. Imam razloge da ocekujem ono najgore, ali nadacu se. Mada znam da se uzalud nadam, al' eto...
Izgleda da sam zaboravio ovdje napisati, ali Gael je u jednom intervjuu za francuske medije izjavio kako ove sezone planira ili ostati u Chelseaju ili ga napustiti trajno. Rekao je da posudba ne dolazi u obzir. /:) Eh sad s obzirom na konkurenciju i stanje u klubu te njegove partije mislim da je druga opcija puno bliža. Kako god, ovo je make or break godina za Gaela.
Tužno ali jednostavno, nema mjesta, znači posudba.....ak ne to, dat kad ga Marseju, znači Kakuta i još 4, 5 maraka za onog Cezara, da ne trune momak đabe po ovim 3razrednim posudbama
Šta ste toliko navalili na Kakutu?? Pa tek je odigrao pola sata, a ni u tih pola sata nije bio taraba. Radio je dosta, dobro je prošao nekog beka, kad jje centrirao, al Pizaon usra šansu. Mogao je tada i asistenciju upisati.

Previše očekujete od Kakute odmah, pa nije to Ronaldo jbt... Čekajte malo, nek odigra cijelu predsezonu, a ne...
Žao mi je momka. Volio bih da nije igrao nikako, nego da je odigrao ovako. Kriminalna partija, nema se tu šta puno pametovati.

S ovim nastupom je, smatram, sam sebi uvelike umanjo šanse ostanka u klubu.
stvarno imamo more kvalitetnih igrača...tako da Gael stvarno mora svemirski odigrati ostatak priprema da bi ostao s nama jer je i sam rekao da neće na posudbu više...

mislim da ćemo se rastati s Kakutom
Carlo nas je zajebo sa ovim igračem. Kakuta je tad imao odlične nastupe, kad god je ulazio bio je odličan, impresionirao iz utakmice u utakmice. Međutim, desilo se to da nije dobivao dovoljno minutaže da se probije. A morao se probiti te 2009-e, ali trener mu nije dozvolio.

[url="http://www.guardian.co.uk/football/2009/nov/23/chelsea-wolves-gael-kakuta"]http://www.guardian.co.uk/football/2009/nov/23/chelsea-wolves-gael-kakuta[/url]

Pogledajte šta je Mikel govorio i nema razloga da mu ne vjerujemo. Sad je druga priča, Gael igra s previše straha igri, noge su mu svezane, nikako da se oslobodi i počne raditi ono što najbolje radi. Mislim isto tako da je poziciono griješio sinoć, previše ulazio u sredinu i gušio naše vezne. Sigurno će mu to Robbie sugerirati za iduću tekmu. Ne treba još nikog otpisivati.
Bojim se da će i on i KDB napustit tim, u vidu nekih posudbi, jer ne možemo imati takve igrače, vidjelo se sinoćDe Bruyne k'o da se lopte boji, jbg znam da nije odigrao kad sve zbrojiš jednu poštenu utakmicu, ali da bi igrao u ovakvom timu treba imati ono nešto, npr. Marin sviju je impresionirao i sad se na njega ozbiljno računa, ipak ima još 2 utakmice pa ćemo vidjet što će dalje napraviti. Ali mislim da je za Kakutu svršeno.
ma i ako bude solidan , nema za njega mjesta u ekipi jer sve vrvi mladim igračima njegovih godina , realno bi bilo od Chelseaea da ga proda uz otkupnu klauzulu ili ga se jednostavno riješi zbog njegova dobra
Toliko su me obradovale vijesti koje sam maloprije na forumu procitao,posto je prije koji mjesec bilo price da ili ostaje i igra za prvi tim ili odlazi nacisto iz kluba,kad sad govori da zeli da bude konstantan u bilo kojem klubu.........jedna od drazih vijesti ovih dana,super jer je veliki talenat i ne treba ga zaboraviti nikako....!!! =D>
Od njega imam velika očekivanja s obzirom na njegovu prošlost.

Sad je u onim godinama kad treba bljesnut.
[quote name='Igi' timestamp='1343860839' post='68436']
Zna li neko sta se desavalo oko njegovog transfera? Nisam upucen.
[/quote]

Kada ga je Chelsea kupovao.Bilo je nepravilnosti što se uefe tiče.Prvo su se dogovarali s igračem koji je tada bio maloljetan a tek onda s klubom.Epilog svega je da je Chelsea trebao dobiti zabranu na nove transfere u trajanju od dvije godine.Jedan transfer rok je prošao a onda je optužba srušena i Chelsea je mogao kupovat igrače.

Eto to je ukratko iako ima tu još detalja kako je priča išla.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.