Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Gael Kakuta (2009-2015, 6 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='Elao' timestamp='1330885478' post='32271']
Do sada 7 utakmica, 4 gola, 2 asistencije B)
[/quote]

Odlična statistika. Samo me zanima, pošto sam samo dvije tekme gledao (gdje je bio dosta dobar), kako igra u tim tekmama?? Ima li neko da prati njegove igre??
  • Odgovori 421
  • Pregledi 34,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[b]Statistika :[/b]

[b]Ligue 1 :[/b]
5 utakmica
3 gola
1 asistencija
1 ulazio u igru
3 puta izlazio iz igre
374 minute ukupno

[b]Coupe de France[/b]
2 utakmice
1 gol
1 ulazio u igru
1 izlazio iz igre
99 minuta ukupno
Kakuta je krilo koliko je i Mata krilo. Problem koji imamo sada je sto imamo Kakutu, Matu i Piazona za jedno centralno mesto. Kako to da se izvede... nemam pojma.
[quote name='how yes no' timestamp='1330959940' post='32608']
Mata prva opcija, Kakuta druga, a Piazon da izvineš nikako u planu :P
[/quote]
Mora da se salis, pa Piazon ce prije zaigrat za prvi team nego ijedan iz academije !
  • Autor
[quote name='sisa01' timestamp='1330966596' post='32690'] Mora da se salis, pa Piazon ce prije zaigrat za prvi team nego ijedan iz academije ![/quote]

Nemoj bit tako siguran da ce bit prije Gaela ;)

Poznavajuci CFC, Piazon treba prvo proci 3 posudbe da bi se razgovaralo o potencijalnom prvotimcu, sto je Gael vec prosao.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1330966647' post='32691'] Nemoj bit tako siguran da ce bit prije Gaela ;) Poznavajuci CFC, Piazon treba prvo proci 3 posudbe da bi se razgovaralo o potencijalnom prvotimcu, sto je Gael vec prosao.[/quote]

Upravo to. Bravo.
[quote name='sisa01' timestamp='1330966596' post='32690'] Mora da se salis, pa [u][b]Piazon ce prije zaigrat za prvi team nego ijedan [/b][/u]iz academije ![/quote]

No way.
Sad, kad je De Bruyne doveden, opet mu se smanjuje mogucnost, za neku pristojnu minutazu, u narednoj sezoni...
A, sto se Piazona tice, ne razumem skepticnost pojedinih clanova, oko tog momka.
Decko definitivno jedan od najvecih talenata u fudbalu, njegovog uzrasta. Umesto da vam je drago, sto je u Celsiju, i sto pruza odlicne partije, u mladjim kategorijama, vi diskutujete o tome, kako neko, treba da dobije sansu, pre njega, samo zato sto je u tim stigao ranije....
Sto se mene tice neka sansu dobije bolji, ne "stariji" po stazu u klubu.
Pa dobro whisper, ali nije on još dovoljno se pokazao. Evo recimo, ništa manje, čak po meni i više je pokazao Feruz.
Pa se opet ne priča o njemu toliko. Jest da je premlad, ali eto kako ti kažeš nisu bitne godine i staž.
[quote name='how yes no' timestamp='1331133017' post='33316']
Pa dobro whisper, ali nije on još dovoljno se pokazao. Evo recimo, ništa manje, čak po meni i više je pokazao Feruz.
Pa se opet ne priča o njemu toliko. Jest da je premlad, ali eto kako ti kažeš nisu bitne godine i staž.
[/quote]

Smisao poredjenja igraca, koji igraju na razlicitim pozicijama.....

Ne zelim da raspravljam o tome ;)
[quote name='Whisper' timestamp='1331133324' post='33317'] Smisao poredjenja igraca, koji igraju na razlicitim pozicijama..... Ne zelim da raspravljam o tome ;)[/quote]

Nema problema. ;)
Sto se tice Piazona - @Whisper: Jedan od najboljih svog uzrasta? Gde je tu Lucas Moura, Ganso i Gotze? Aj Ganso je 22, al' ova dvojca su bas blizu njegovih godina. Ako se pokaze, ekstra. Ako ne, nije neka frka obzirom da imamo brdo takvih talenata. Najveci problem sa Piazonom je sto nema od koga da uci. Lampard jeste "attacking" midfielder, a ne takav. To je veliki problem.

Sto se tice Kakute: Dobice sigurno sansu u prvom timu sledece godine. Previse smo ulozili u njega da ne dobije. A da li ce trener imati strpljenja sa njim, to je pitanje. Ja verujem da je on dobijao sanse on bi se pokazao kod nas kao sto se pokazao u Dijonu. Stvar je da ako se probije, on ce biti jedan od nasih najvecih legenda, i prevazice Zolu za jedno 150%. ali je veliko pitanje da lice moci da se probije pored Mate i jos jednog veznog koji cemo sigurno kupiti sada letos. Drzim mu fige, ima sanse da postane najbolji Chelsea igrac svih vremena.
kakuta igrao svih 90 minuta u utakmici dijon paris bio je dobar danas i ako sam navijao za paris jer sam igro na kladionici
[quote name='how yes no' timestamp='1331490182' post='34950']
Kako je odigra Gael?? Nisam mogao gledati utakmicu..
[/quote]
bio je dobar igrao do kraja kako ga samo anceloti posmatra sjeca se da mu je davo ponekad da igra pobijedio paris i ako je imao crveni mislim da kakuta sledece godine bi trebao biti u prvoj postavi prvi put da pogodimo sa posudbom
Aha, fino fino. A čini se da igra u sredini, nije na krilu. Men se kod njega sviđa što nekako jednostavno igra, brzo se rješava lopte, ja to najviše gotivim.
[quote name='how yes no' timestamp='1331492337' post='34970']
Aha, fino fino. A čini se da igra u sredini, nije na krilu. Men se kod njega sviđa što nekako jednostavno igra, brzo se rješava lopte, ja to najviše gotivim.
[/quote]

Ja mislim da on igra lijevo krilo u Dijonu.
  • Autor
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1331554383' post='35096']

Ja mislim da on igra lijevo krilo u Dijonu.
[/quote]

Dosada je uglavnom igrao AMC, ravno iza Joviala, 1 ili 2put AML, a jučer protiv PSG-a nešto između:

[img]http://i.imgur.com/B1OaQ.png[/img]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.