Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Gael Kakuta (2009-2015, 6 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 421
  • Pregledi 34,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Valjda ce dobiti veliku minutazu u Boltonu i iduce sezone da postane standardan i u Chelsea jer se od ovoga momka ocekuje mozda i najvise od svih mladih u Chelsea, samo kad se sjetim da se zbog njega islo na sud i one zabrane transfera

Sigurnio da je veliki talenat, jedan od najvećih kod nas. Da li će izrasti u bitnu kariku u ekipi, vidjet ćemo. Meni je drag, tehnika fantastiÄna. Vjerujem da će mu Coyle dati priliku u Boltonu, e sad na njemu je da to iskoristi. Ako uspije, lahko će on i kod nas u igru kasnije.

Veliki talenat je Kakuta, ova sezona je vjerovatno presudna za njega, ima 20 godina i u ovoj sezoni mora da se nametne u Boltonu. U razvoju krilnih igraca 20a godina je najcesce najbitnija, ako ne napreduje ove sezone onda ce vjerovatno i ostati samo talenat koji ce iz godine u godinu ici na posudbi na kraju ce zavrsiti u nekom ostednjem klubu, a vjerovatno ni tu nece biti standardan. Dakle, vrijeme je da se dokaze, prosle godine je bio solidan, ali ove mora biti i bolji i standardniji ako misli da ce ustali u Chelseau. :)

• 2 sedmice kasnije...

evo kakuta zabio za bolton protiv aston ville. Svaka Äasta, samo da ovako nastavi i nadam se da će poÄeti dobijati veću minutažu od strane owena coyla i u premiershipu :D

Mali je zvijer.

Dobar gol, sljedece sezone mjenjas Anelku i Kalou, oni su nula za tebe.

• 1 mjesec kasnije...

Iskreno prije godinu sam mislio da ce biti puno bolje nego sto je sada stvarno i ako u sljedecoj sezoni nepokaze nista mislim da ga treba prodati .

To je moje misljenje

Bilo bi odliÄno za nas da dobije, al nekako nisam siguran..Neznam zasto smo ga poslali u Bolton kad ne dobiva šanse..

Kako se meni cini, najbolje da nasi naprave ugovor o saradnji sa Swansea-em, i da nase mlade talente, naravno, one koji imaju dozvolu za igranje u Engleskoj. tamo salju na pozajmicu. Ljudi su vec pokazali zelju da dovedu McEchrana, a ima tu jos igraca, koji bi mogli biti standardni, u njihovoj postavi. Pre svega Kakuta i Bertrand.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.