Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Gael Kakuta (2009-2015, 6 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='Wisey' timestamp='1332694590' post='37893']
Koju poziciju je igrao ?
[/quote]
desno krilo s cestim ulazima u sredinu ono sto sam ja gledao ;)
  • Odgovori 421
  • Pregledi 34,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Wisey' timestamp='1332694590' post='37893']Koju poziciju je igrao ?[/quote]

Danas je desno krilo igrao i jednostavno ševio protivnike. Malo je reći brz, a bez pretjerivanja onakvu tehniku i poteze nisam vidio još od Ronaldinha, majke mi..
[url="http://www.youtube.com/watch?v=WhJikClfQlk&feature=related"]http://www.youtube.com/watch?v=WhJikClfQlk&feature=related[/url]
[quote name='Elao' timestamp='1333212984' post='38937']
Od prve protiv Bordeauxa, Arena 1 valja pratiti ;)
[/quote]

Haj javi kakav je bio, ako nemas pametnijeg posla..:D
[quote name='Elao' timestamp='1333212984' post='38937']
Od prve protiv Bordeauxa, Arena 1 valja pratiti ;)
[/quote]

A odkud mi Arena :D
De napiši kasnije, ako mogneš, kakav je bio ;)
[quote name='Semir' timestamp='1333215022' post='38949']

Haj javi kakav je bio, ako nemas pametnijeg posla.. :D
[/quote]
Ma kakva posla, sinoc bruku para potrosio sad ko bijeda neam ni za kokica da napravim, pa sam u kuci veceras nego Kakuta u prvom solidan, ono standardno sve tacni pasovi izvodi slobodne i korner sa desne strane i imao je jednu odlicnu priliku ali nije imao prostora da realizuje, a drugo nezz ocu li moci odgledat jer me smara al opasno citava francuska liga a pogotovo ovakva utakmica, da nema Kakute ne bi ovo smece pogledao...
[quote name='Elao' timestamp='1333217015' post='38960']
Ma kakva posla, sinoc bruku para potrosio sad ko bijeda neam ni za kokica da napravim, pa sam u kuci veceras nego Kakuta u prvom solidan, ono standardno sve tacni pasovi izvodi slobodne i korner sa desne strane i imao je jednu odlicnu priliku ali nije imao prostora da realizuje, a drugo nezz ocu li moci odgledat jer me smara al opasno citava francuska liga a pogotovo ovakva utakmica, da nema Kakute ne bi ovo smece pogledao...
[/quote]

Hajd nek on igra a ostalo ce doci u Chelseau. ajde eto Hvala, valjda ga ne izbaci do kraja..:D
Meni francuska liga uopste nije reper za Gaelovih kvaliteta, da ne zaboravimo da u Fulhamu i Boltonu jedva dobio sansu, a to je upravo sto se trazi od njega, da u PL rastura ko sad u francuskoj ligi, videcemo ga kad dodje za Chelsea, i pripreme u leto.
[quote name='millanius' timestamp='1333316171' post='39183']
Meni francuska liga uopste nije reper za Gaelovih kvaliteta, da ne zaboravimo da u Fulhamu i Boltonu jedva dobio sansu, a to je upravo sto se trazi od njega, da u PL rastura ko sad u francuskoj ligi, videcemo ga kad dodje za Chelsea, i pripreme u leto.
[/quote]
Ne zaboravi da su nam iz francuske lige došli Essien, Malouda i Drogba. :)
[quote name='millanius' timestamp='1333366012' post='39228']
Da, ali oni su josh neprobani u PL, dok je Kakuta igrao u PL i nije pokazao nista.
[/quote]

Pa što onda vrijede silne novce. Francuska liga je jaka, te ko se pokaže i dokaže u istoj, on je sigurno kvalitetan da igra bilo gdje.

Kakuta igra odlično, šteta što je samo polusezona u pitanju, da je bar cijela bilo bi još bolje. Znači to njima puno kad igraju iz sedmice u sedmicu.

A kad smo već kod neigranja mladih u drugim klubovima u Engleskoj, to baš i ne znači puno. Vidjeli smo Josha kod nas, kad god je igrao, dobar je bio. I u LP i u kupu, ponekad i u ligi.
A sad u Swanseaju nema mjesta, iako on ima talenat i kvalitet da igra. Jbg tako ti je to.

Tako da ne uzimaj za ozbiljno to što nije igrao u Fulhamu i Boltonu.
Jos uvijek se sjecam njegovog debija za Chelsea... :D Mislim da ce se mu ova posudba vrlo dobro doci i da ce samim time postati iskusniji i mocniji... Malen je, brz, ima tehniku, dribling, on je budućnost francuskog nogometa a mi ga ne bi smjeli pustiti iz Chelsea kao sto smo to radili sa mnogim talentima...
Posto je medju najzapazenijim igracima Chelsea, koji su na pozajmicama, evo opet malo statistike...

http://soccernet.espn.go.com/player/_/id/130545/gael-kakuta?cc=5739

Stvarno odlicno igra, i samo se nadam, da ce tako nastaviti.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.