Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Gael Kakuta (2009-2015, 6 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ja bih Kakutu zadržao pri prvoj ekipi u narednoj sezoni uz naravno uvjet da se riješimo veterana na tim pozicijama. On je vrlo svestran igrač i bilo bi mjesta uzevši u obzir koliko ćemo utakmica igrati. Mata će najvjerovatnije učestvovati na Olimpijadi kao i na EP-u tako da kada se vrati ja ga ne bih stavljao barem jedno 3 sedmice osim ako baš nije neophodno. :)
Inače što se ovih igrača sa posudbe tiče (Kakuta, De Bruyne, PvA) i ostalih mladića više ćemo znati nakon predsezone. ;) Treba vidjeti ko će biti manager naravno.
  • Odgovori 421
  • Pregledi 34,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Wisey' timestamp='1338384035' post='53822']
Ja bih Kakutu zadržao pri prvoj ekipi u narednoj sezoni uz naravno uvjet da se riješimo veterana na tim pozicijama. On je vrlo svestran igrač i bilo bi mjesta uzevši u obzir koliko ćemo utakmica igrati. Mata će najvjerovatnije učestvovati na Olimpijadi kao i na EP-u tako da kada se vrati ja ga ne bih stavljao barem jedno 3 sedmice osim ako baš nije neophodno. :)
Inače što se ovih igrača sa posudbe tiče (Kakuta, De Bruyne, PvA) i ostalih mladića više ćemo znati nakon predsezone. ;) Treba vidjeti ko će biti manager naravno.
[/quote]

Decko je zasluzio sansu, i treba ga pustiti da proba da se dokaze.
  • 2 sedmice kasnije...
[url="http://thechels.net/2012/06/kakuta-on-dijon-chelsea-france-and-the-future/"]http://thechels.net/2012/06/kakuta-on-dijon-chelsea-france-and-the-future/[/url]

Francuzi kažu da je previše, ajde da se tako izrazim, ufuran.
Kakuta je donio odluku: ili ostaje u Chelseaju ili odlazi zastalno iz CFC-a, posudbe ga više ne zanimaju. Mislim da ćemo se gadno zajebat' u vezi s njim :S
[quote name='razbijach' timestamp='1339156313' post='57580']
Kakuta je donio odluku: ili ostaje u Chelseaju ili odlazi zastalno iz CFC-a, posudbe ga više ne zanimaju. Mislim da ćemo se gadno zajebat' u vezi s njim :S
[/quote]
Kada bi birao izmedju njega Danny i de Bruynea ko ce ici to bi bio Kakuta .

A kako ti znas da je on donijeo tu odluku ?
dobro im je porucio igrao je dobro na posudbi i nema razloga da ga opet salju treba mu dat sansu i siguran sam da bi orao po terenu samo da se dokaze,kad nam je trener bio Anceloti davao je dosta prilika Kakuti jednom protiv A.Vile je igrao pa protiv Blekburna je igrao kad je promasio penal u Carling Cupu i povremeno je ulazio tako moze i ove sezone talenat je i treba to iskoristit
Zavrsice momak u Saint-Etienneu ili Marseilleu. Ako mu se ne ukaze prilika, sigurno ce tako postupiti. A postupio bih i ja da sam na njegovom mjestu. Nismo mi klub koji daje sansu nasim igracima i to ce tako nazalost i ostati. Zato ce se dovesti neki balavac iz Farcelone.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1339156693' post='57585']
Zavrsice momak u Saint-Etienneu ili Marseilleu. Ako mu se ne ukaze prilika, sigurno ce tako postupiti. A postupio bih i ja da sam na njegovom mjestu. Nismo mi klub koji daje sansu nasim igracima i to ce tako nazalost i ostati. Zato ce se dovesti neki balavac iz Farcelone.
[/quote]

i onda ćemo ga za par godina htjet kupit nazad za 20+ mil€
alkao što veliš bitno da dođe balonja iz Barcelone, to je bitno..... u pičku materinu i jebena uprava
[quote name='Blues_95' timestamp='1339156450' post='57581']
Kada bi birao izmedju njega Danny i de Bruynea ko ce ici to bi bio Kakuta .

A kako ti znas da je on donijeo tu odluku ?
[/quote]
[url="http://www.chelseabalkan.com/index.php/item/1567-kakuta-vise-necu-ici-na-posudbe.html"]http://www.chelseabalkan.com/index.php/item/1567-kakuta-vise-necu-ici-na-posudbe.html[/url]
[quote name='chibabachi' timestamp='1339162986' post='57620']
jbg,tako ti je to kad nemas stalnog trenera,nema kontinuitet,jedan trener ga dovede,posle dobije otkaz,u medjuvremenu se i zaboravi na njega
[b]ako moze neko da me podseti dal je čelzi bas zbog njega dobio neku zabranu da kupuje igrače??[/b]???
[/quote]
Prvi dio posta pogodak u sridu. Stabilnost je veoma važna.
Drugi dio, odgovor je da. Prvobitna zabrana na 2 godine ali su nam ukinuli to nakon žalbe kluba. Kenyon je gadno zasrao taj transfer i nedugo poslije toga je otišao, čini mi se.
Pa nama nekada stvarno treba zabraniti kupovati igrace da bi ovi nasi morali gurati mladice u igru. :D
Joj kad se sjetim samo Kakuta na posudbi u Dijonu a Malouda odigra 20-ak utakmica =((
[quote name='Wisey' timestamp='1339163433' post='57623']
Prvi dio posta pogodak u sridu. Stabilnost je veoma važna.
Drugi dio, odgovor je da. Prvobitna zabrana na 2 godine ali su nam ukinuli to nakon žalbe kluba. Kenyon je gadno zasrao taj transfer i nedugo poslije toga je otišao, čini mi se.
[/quote]

pa da,znam da na jedan menadzer kad pocnes da igras,biras čelzi i naprimas se kao mladi pavijan,reko sad cu sve pare da spiskam,kad ono prc,zabrana!!

pogledajte samo ovaj klip sa legendom našeg kluba

http://www.youtube.com/watch?v=XG4ATQHt708

čovek je sve objasnio
kralj
  • 2 sedmice kasnije...
Danas puni 21. godinu. Neka mu je sa srecom. Sada je pravo vrijeme da pocne kod nas dobijati priliku. Nema se vise sta cekati, to je to. Valjda ces je dobiti Gaele...
Dobar je Kakuta sta pricate ? veliki sam njegov fan i gledo sam ga svaku tekmu u Dijonu,i nije bilo tesko prepoznat njegov talent...odstupao je od drugih sam tak i nije dzaba bio njihov najbolji igrac i vjerujem da je bas on omogucio Dijonu da ostane u elitnom razredu ( ako su uopce ostali nisam siguran ) .
[quote name='joza77' timestamp='1340559409' post='60928']
Dobar je Kakuta sta pricate ? veliki sam njegov fan i gledo sam ga svaku tekmu u Dijonu,i nije bilo tesko prepoznat njegov talent...odstupao je od drugih sam tak i nije dzaba bio njihov najbolji igrac i vjerujem da je bas on omogucio Dijonu da ostane u elitnom razredu ( ako su uopce ostali nisam siguran ) .
[/quote]

Sve je to tacno sto ti kazes....
Ali Chelsea ne stvara igrace, Chelsea ih kupuje. Roman Abramovic nema strpljenja da ceka potpuni razvoj Kakute, Piazona, Natea, Josha... On je jako uspesan biznismen, navikao da dobije ono sto zeli. Tu svoju naviku je preneo i na vodjenje kluba. Ocekuje velike stvari u sto kracem vremenskom periodu.
Dobro je imati ambicioznog predsednika, ali ovaj covek cesto ume i da pretera...
Uvodjenje Kakute i ostalih bisera koje klub ima bi dovelo do odredjene stagnacije tima u pogledu rezultata, a to Roman ne zeli da prihvati, iako bi posle sezonu-dve ti momci vredeli vise od kupljenih im zamena.
Arsenal je tim koji pravi velike igrace, ali ne moze do trofeja jer ti isti igraci ubrzo po afirmaciji odlaze iz kluba.
Razlika u filozofiji dva kluba je evidentna.
Dovodjenje De Bruynea i Marina znaci da klub nema poverenja u Kakutu, kao alternativu Mati i Hazardu.
Videcemo sta ce biti s njim, ali po meni je bolje da ode negde gde ce igrati, razvijati svoju karijeru i postati igrac, jer u Chelsea-ju, sa ovakvim sistemom rada to nece moci...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.