Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Gael Kakuta (2009-2015, 6 nastupa)

Istaknuti odgovori

• 3 sedmice kasnije...
  • Odgovori 421
  • Pregledi 34,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Zna li neko zasto je vracen sa posudbe zajedno sa Hutchom?

Ulazio 12 puta s klupe, a hutch samo jednom

A pižon i anholt  svaki imaju 15+ startova u početnoj postavi dosad

• 2 sedmice kasnije...
ako ode na posudbu u Benficu eto mu prilike da se konacni dokaze
ovo bi trebalo znaciti i da uprava jos vjeruje u Kakutu inace bi ga prodali, mada bih ga ja dao dzaba Benfici, halal im bilo, Kakuta mi je drag igrac i volio bih kad bi negdje uspio i kad bi mogao pokazati svoj puni potencijal.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

Nije los potez uprave uce na svojim greskama mogli su dati Kakutu benfici,ali onda bi mu vrednost bila mala kao sto je bila i Nemanji kad je dolazio Luiz zato im damo sansu da se razigra kod njih i onda na kraju sezone ako ga zele trazimo im 7-10 miliona.

Ovaj je poludio vise ,ima vise pozajmica nego godina :D Nesto ne vjerujem da ce se naigrat u Benfici al ajde .Valjalo bi ga prodat greota od momka,moze ime promijenit u Loan 

You tube igrač nažalost, kad se samo sjetim koliki je bio talenat i da smo zbog njega dobili onu privremenu transfer zabranu.

• 3 sedmice kasnije...

Skoro da je propao ali i dalje ima nesto u ovom momku za razliku od ostalih na posudbama sto me vuce da pratim njegovu situaciju, bice mi zanimljivije barem gledati Lazio :)

• 2 sedmice kasnije...
  • 5 mjeseci kasnije...

Ovo mu je realno zadnja šansa da uradi nešto u karijeri ili će u suprotnom otići u klub tipa Mlada Boleslav.

Ako ode u Rayo, biće mu odlično. Ekipak oja voli napadati i držati loptu + imaju perspektivnog trenera

Ja tvrdim da sam veći talenat od Kakute, ovaj je bre dečko nebitan. Jedino je dobar za Football Manager i to 2012. i 2013. da ga dovedeš u neki osrednji klub ili neke drugoligaše. U 2014tici su shvatili i sjebali ga totalno... ;D

EE kad sam ja Kakutu na PES forsiro, sve u prvi tim ga stavljo :D Stvarno je glupo  sto ovoga momka vuku po pozajmica , nek ga prodaju Vozdovcu ili Stijeni, momak ide na pozajmice u klubove u kojima ne dobija sansu :D 

• 4 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Neki lik se predstavljao kao ova LEgenda i popio 4 godine zatvora:D

ÄŒovek koji se predstavljao kao fudbaler ÄŒelsija Gael Kakuta osudjen je u Mančesteru na četiri godine zatvora. 

Medi Abalimba (25) je proglaÅ¡en krivim jer je priznao da je lažnim predstavljanjem pribavio 163.000 funti. 

Abalimba je takodje bio profesionalni fudbaler, nastupao je za Derbi, Oldam, Fulam i Kristal Palas. 

On je na ime Kakute boravio u luksuznim hotelima, pravio račune u barovima od viÅ¡e hiljada funti, a u automobilu Bentli ga je vozio Å¡ofer. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.