Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thibaut Courtois (2011-2018, 154 nastupa)

41 član je glasao

1. 1.

• Da
      79%
      31
    • Ne
      20%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 112,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• De Bruyneovu. Pa je onda bio sa nekom Španjolskom zbog koje je svakog ljeta plakao za Madridom, na kraju je i otišao. Sad je sa nekom trećom.

Nista ja tu ne bih dirao, sto se njegove pozajmice tice. U dobrom je klubu, ima poverenje trenera, prvi je golman, brani odlicno. Pozajmica je savrsena.

Nije fora, da ga daju nekom slabijem PL klubu, pa da primi mnogo vise golova, nego sto zasluzuje, zbog slabe odbrane.
[quote name='Whisper' timestamp='1331307499' post='34135']
Nista ja tu ne bih dirao, sto se njegove pozajmice tice. U dobrom je klubu, ima poverenje trenera, prvi je golman, brani odlicno. Pozajmica je savrsena.

Nije fora, da ga daju nekom slabijem PL klubu, pa da primi mnogo vise golova, nego sto zasluzuje, zbog slabe odbrane.
[/quote]
Slazem se .
Atletico Madrid je odlican klub za pozajmicu .
Da je neka druga pozicija pa bi razumio da ga zelite u Engleskoj, ali golman je u pitanju, znaci apsolutno veze nema gdje ce braniti, koja liga koji klub dok god brani, da oce ostat i iduce sezone u Madridu bilo bi najbolje.
[quote name='Elao' timestamp='1331308191' post='34143']
Da je neka druga pozicija pa bi razumio da ga zelite u Engleskoj, ali golman je u pitanju, znaci apsolutno veze nema gdje ce braniti, koja liga koji klub dok god brani, da oce ostat i iduce sezone u Madridu bilo bi najbolje.
[/quote]

ja bi rekao da i ima veze koja je liga, pogledaj De Gayu, on je isto pričao da je potpuno drugačije u Španjolskoj i Engleskoj, da u Engleskoj moraš puno više pratiti u sudjelovati u igri i da je on zato i imao problema u početku

ali dok god je prvi golman u Atleticu, nema mu smisla mjenjati sredinu
[quote name='Rikky Luiz' timestamp='1331293888' post='34052']

Teško da će u Tottenhamu dobijati šansu pored Breda Friedela.
Po meni najbolje je da ostane u Atleticu i narednu sezonu. Svakako da bi bilo dobro za njega kada bi mogao braniti u nekom Premierligaškom klubu, ali svi imaju dobre i standardne gomane tako da je najbolje da ostane gdje jeste.
[/quote]

Ma ja sam napisao poslije sledeće sezone. Valjda će se Friedel penzionisat :D
  • 4 sedmice kasnije...
I on je pravi biser Chelsea, i pravi Chechov naslednik.

[url="http://soccernet.espn.go.com/player/_/id/134283/thibaut-courtois?cc=5739"]http://soccernet.esp...ourtois?cc=5739[/url]

Veceras startuje protiv Hanovera u Uefa ligi, jos ima i prenos :D

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mislio sam da cu imati sta da napisem o njemu, posle ove utakmice, jer je Hanoveru trebala pobeda, i ocekivao sam da ce napasti od prvog minuta.
Ali kako oceniti igru golmana, cijih su 99,9% intervencija bila hvatanja ili ispucavanja lopte, posle prekida. Ni sa tim loptama nije rizikovao, svaku, za koju nije bio siguran da moze da hvata ispucavao je, i to dobro i daleko od svog gola.
Primio je gol, bez ikakve igre, i iz jedine sanse. Za isti nije kriv, bio je pokriven, a i lopta je prosla jednom igracu At. Madrida kroz noge.
Sinoć kod slobodnjaka Ronalda je možda mogao bolje reagovati. Krenuo se baciti u desno, Ronaldo je ošutao u njegovu stranu - ostao je ukopan u mjestu.
Kod drugog (prejakog) gola Ronalda je mogao bolje reagovati. Sjebo ga je Ronaldo fino.
Penal umalo da odbrani.
Kod Kaljehonovog je pokrio sve uglove ali mu je ovaj (čini mi se) kroz noge uvalio sa 2 metra.

Imao je par odbrana dobrih, Ronaldu 1 na 1 i Ronaldov šut iskosa. Uglavnom 'solidna' partija...
ronaldo ima strasan sut , lopta ima cudnu putanju i jako je brza , tako da ronaldo ako pogodi okvir gola golman ima male sanse da odbrani gol...sve u svemu dobro se postavlja momak i mislim da ce moci zamijeniti cech-a :)
Ronaldo se onakvih golčina nazabijao svakom golmanu. Jednostavno, frajer ima takav šut i lopta ide takvom putanju da je to strašno teško braniti.
[quote name='how yes no' timestamp='1334238109' post='40859']Počeli su ga zvati Kurton.... Kaže 2 metra visine, a onakve golove prima. Lobove i tako to... Na tome mora poradit[/quote]
Nidje veze, mali strasno brani, koje lobove, nije zasad niti kod jednog gola bio kriv koliko sam ja gledao tekme.
[quote name='diablo_bih' timestamp='1334248145' post='40880']
Prije da su to barcini simpatizeri, jer im ne ide u glavu kako neko moze dati onakve golove... Barem je takav moj utisak sto citam po FBu i po nekim portalima.
[/quote]

Sve je moguće. ;)
  • 4 sedmice kasnije...
Nije imao puno posla veceras, sto moze biti dvosekli mac za golmana, jer je tako teze biti svih 90+ minuta fokusiran. Ali on je i sada ostavio sasvim solidan utisak. To sto je trebao da brani branio je dobro i bez gresaka.
Cestitke na prvom Evropskom trofeju, i da za par sezona drzi "klempu" u rukama :)
Odličan večeras, dosta, dosta siguran. Još je i imao čini mi se dvije izvanredne odbrane.

Ma nema, što se tiče golamnske pozicije, Chelsea se ne treba sikirat za budućnost. ÄŒeh, Tibo i Crni... ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.