Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Propuh po ko zna koji put na njegovoj strani, tek je pred kraj imao jednu-dve dobre intervencije (nakon kojih je dodao loptu protivniku u noge), svako napad Svonsija je išao po njegovoj strani, to nije slučajnost. U napadu standardno ništa.

Ali nastaviće on da igra, ipak nam je potreban balans, sigurno će tako za koji mesec ubosti i koji gol pa će se svet diviti "tenku".

Bane ne mora na klupu. Bane i Terry mogu igrati stopere, a Gary na klupu i rotacija. Desno Azpi, lijevo Baba i da vidiš. Nije čudo što je loše igrao, i drugi dio prošle sezone je bio lošiji, ali zato on može odigrati stopera sigurno vrhunski.

Najjace mi kad mu Matic ostavi loptu da sutira,neko mu se prisunja sa ledja i oduze...on nesto skakuce i galami na igrace...pa konjuuu jedan opali je sta je imas primati koje picke materine...

Loš ovog puta, i previše.
Ali nije on kriv što nema ko da ga menja, pa mora čovek da igra i kad može i kad ne može, i kad je povređen i kad je premoren.
On pruža koliko može. Ima kriznih momenata tokom sezone, ali se vrlo brzo sabere i bude pravi kad je najteže.
Jeste, zadužio je klub, ali to ne znači da mora svake sezone da ide preko granica izdržljivosti.
Neka ga Mirinjo s vremena na vreme odmara, i biće on najbolji kada bude najpotrebnije.

Bane ne mora na klupu. Bane i Terry mogu igrati stopere, a Gary na klupu i rotacija. Desno Azpi, lijevo Baba i da vidiš. Nije čudo što je loše igrao, i drugi dio prošle sezone je bio lošiji, ali zato on može odigrati stopera sigurno vrhunski.

Ako ce netko mijenjati Cahilla na stoperskom mjestu, onda to treba biti Zouma.

Cuj Cahill na klupu, pa lik strasan danas bio, koliko je oduzeo lopti, i uzeo duela. Bane na klupu ako ponovi se ovo jos nekoliko puta, a azpi na tu poziciju, pa da pocnem gledati normalne ubacaje.

diablo govorim općenito kao opciju. Cahill je danas bio fantastičan, pogotovo u igri s igračem manje, izbio je glavom bezbroj lopti, ja sam prezadovoljan s njim, ali kad bude ili on ili Terry van forme, tu Bane može uskočiti bez problema i to bi siguran sam odigrao vrhunski

diablo govorim općenito kao opciju. Cahill je danas bio fantastičan, pogotovo u igri s igračem manje, izbio je glavom bezbroj lopti, ja sam prezadovoljan s njim, ali kad bude ili on ili Terry van forme, tu Bane može uskočiti bez problema i to bi siguran sam odigrao vrhunski

Da, ali imas i Zoumu, on je tek cetvrta opcija, jer je Zouma bolji od njega. Nista, ako nastavi ovako, samo Azpija staviti tamo, a on neka se ohladi malo na klupi, ne mozes ovako igrati ni da si Terry, a da te nastavlja stavljati u prvi tim.

Ko je ovaj covek i sta je uradio sa najboljim defanzivcem na svetu !?

Prošle nedelje ga Montero napravio debilom, danas skrivio dva gola. #Kapitenski : ))))) A najstrašnije je to što će i sledeću utakmicu početi kao da ništa nije bilo.

Teška kurcobolja kod Baneta prisutna. Al ne čudi kad ima obećano mjesto u ekipi kako god odigro, i ja bi onda ko on letao u napad stalno, ne bih se trudio čuvati igrača na prekidu itd..

Više je zapinjao kad mu je konkurenciju pravio Bozzy nego sad. :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.