8. august 2015.11 god. comment_228075 Kriminalno los danas. Sramotna partija, ako ovako nastavi, mora Azpi na desnu stranu! Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228077 Propuh po ko zna koji put na njegovoj strani, tek je pred kraj imao jednu-dve dobre intervencije (nakon kojih je dodao loptu protivniku u noge), svako napad Svonsija je išao po njegovoj strani, to nije slučajnost. U napadu standardno ništa. Ali nastaviće on da igra, ipak nam je potreban balans, sigurno će tako za koji mesec ubosti i koji gol pa će se svet diviti "tenku". Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228105 Kriza partija danas, ne znam koji kurac mu je radio onaj Montero, odavno veće levaćenje vidio nisam Prijavi
8. august 2015.11 god. Autor comment_228108 Ali...ali...Bane nas je zadužio, ne može on na klupu. Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228127 Bane ne mora na klupu. Bane i Terry mogu igrati stopere, a Gary na klupu i rotacija. Desno Azpi, lijevo Baba i da vidiš. Nije čudo što je loše igrao, i drugi dio prošle sezone je bio lošiji, ali zato on može odigrati stopera sigurno vrhunski. Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228128 Najjace mi kad mu Matic ostavi loptu da sutira,neko mu se prisunja sa ledja i oduze...on nesto skakuce i galami na igrace...pa konjuuu jedan opali je sta je imas primati koje picke materine... Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228131 Loš ovog puta, i previše. Ali nije on kriv što nema ko da ga menja, pa mora čovek da igra i kad može i kad ne može, i kad je povređen i kad je premoren. On pruža koliko može. Ima kriznih momenata tokom sezone, ali se vrlo brzo sabere i bude pravi kad je najteže. Jeste, zadužio je klub, ali to ne znači da mora svake sezone da ide preko granica izdržljivosti. Neka ga Mirinjo s vremena na vreme odmara, i biće on najbolji kada bude najpotrebnije. Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228132 Bane ne mora na klupu. Bane i Terry mogu igrati stopere, a Gary na klupu i rotacija. Desno Azpi, lijevo Baba i da vidiš. Nije čudo što je loše igrao, i drugi dio prošle sezone je bio lošiji, ali zato on može odigrati stopera sigurno vrhunski. Ako ce netko mijenjati Cahilla na stoperskom mjestu, onda to treba biti Zouma. Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228136 Nisam gledo tekmu al kad je Whisp ovo napisao onda znaci da je kriminalan bio hahaGesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228145 Bane ne mora na klupu. Bane i Terry mogu igrati stopere, a Gary na klupu i rotacija. Desno Azpi, lijevo Baba i da vidiš. Nije čudo što je loše igrao, i drugi dio prošle sezone je bio lošiji, ali zato on može odigrati stopera sigurno vrhunski. Cuj Cahill na klupu, pa lik strasan danas bio, koliko je oduzeo lopti, i uzeo duela. Bane na klupu ako ponovi se ovo jos nekoliko puta, a azpi na tu poziciju, pa da pocnem gledati normalne ubacaje. Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228157 diablo govorim općenito kao opciju. Cahill je danas bio fantastičan, pogotovo u igri s igračem manje, izbio je glavom bezbroj lopti, ja sam prezadovoljan s njim, ali kad bude ili on ili Terry van forme, tu Bane može uskočiti bez problema i to bi siguran sam odigrao vrhunski Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228159 diablo govorim općenito kao opciju. Cahill je danas bio fantastičan, pogotovo u igri s igračem manje, izbio je glavom bezbroj lopti, ja sam prezadovoljan s njim, ali kad bude ili on ili Terry van forme, tu Bane može uskočiti bez problema i to bi siguran sam odigrao vrhunski Da, ali imas i Zoumu, on je tek cetvrta opcija, jer je Zouma bolji od njega. Nista, ako nastavi ovako, samo Azpija staviti tamo, a on neka se ohladi malo na klupi, ne mozes ovako igrati ni da si Terry, a da te nastavlja stavljati u prvi tim. Prijavi
16. august 2015.11 god. comment_229224 Zakucat ga na klupu cim baba dodje. Ne moze bit gori od ovoga. Azpia na banetovo mjesto i zumu sa terryem upariti Prijavi
16. august 2015.11 god. comment_229230 Ovaj balvan sa kapitenskom trakom je jeziviji prizor od Mikela sa njom. Prijavi
16. august 2015.11 god. comment_229235 Jos planiraju novi ugovor, poslati ga na klupu gdje mu je i mjesto. Prijavi
16. august 2015.11 god. comment_229239 Srbomrzci tiše malo. Prvo Begovića vidi kakav je bio pa onda reci nešto Branislavu Prijavi
16. august 2015.11 god. comment_229250 Oj kako si se prološio moj Bane. Ne bi ti meni dugo igrao u prvih 11 nakon dašanje tekme. Azpi mora ići na tvoje mjesto. Prijavi
16. august 2015.11 god. comment_229330 Ko je ovaj covek i sta je uradio sa najboljim defanzivcem na svetu !? Prijavi
16. august 2015.11 god. comment_229346 Ocajno da ocajnije biti ne moze. Partija u rangu one protiv Swansea od prije nekoliko sezona. Prijavi
16. august 2015.11 god. comment_229391 Vrati nam baneta mamu ti jebemo ko god si... Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
16. august 2015.11 god. comment_229402 Prošle nedelje ga Montero napravio debilom, danas skrivio dva gola. #Kapitenski : ))))) A najstrašnije je to što će i sledeću utakmicu početi kao da ništa nije bilo. Prijavi
16. august 2015.11 god. comment_229426 Sad kada je stigao Baba vrijeme je da Bane preseli na klupu. Nadam se da Maureen vidi ono što vide i svi ostali. Prijavi
16. august 2015.11 god. comment_229433 Teška kurcobolja kod Baneta prisutna. Al ne čudi kad ima obećano mjesto u ekipi kako god odigro, i ja bi onda ko on letao u napad stalno, ne bih se trudio čuvati igrača na prekidu itd.. Više je zapinjao kad mu je konkurenciju pravio Bozzy nego sad. :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.