Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

mozda je zasluzio zato sto je igrao za sicu sve ove godine naspram toga koliko doprinosi ekipi.. a nikada problem nije pravio.

malo mi je cudno da Drogba, Lampard i Terry nisu dobili produzennje ugovora, a Bane ,ozda hoce.

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

malo mi je cudno da Drogba, Lampard i Terry nisu dobili produzennje ugovora, a Bane ,ozda hoce.

I to bi bila velika potvrda, koliko je dao za ovaj klub.Mislim da bi mu  pored svih trofeja, ipak to bio najveci uspjeh u zivotu :D

Ni jedan koristan centaršut s njegove strane. Napad nula bodova. Jel njemu pobjegao Luiz?

Da

Ma nema tu šta sada tražiti, svi su bili loši i imali grešaka. Neko više, neko manje. Možda najbolji u našoj ekipi je bio Dave, jedini je odradio svoj posao koliko toliko korektno. On i Hazard se trudili, nije išlo.

https://www.youtube.com/watch?v=S_igYVOo9p4

haaahhahaahahaaaaha kakav kralj hahahahahahaahaha BANE LEGEND

Al nastavi mrtav ladan dalje :D  Sudija mu kaze da ne radi to, a on ga gleda kao : O cemu ti to :D 

Evo jedna Banetova stara slika, pardon ovo je slika Harison Forda :D  Imaju lika, a ? 

B__j2ZeXEAEKPs8.jpg

Šta je on danas igrao?

Uradi jednu dobru stvar u napadu, posle toga 6 puta uprska u odbrani. Da ne spomenem onaj aut na početku drugog poluvremena kada je poklonio loptu protivniku i Matić trebalo da bude isključen.

Tacno, bio je ispod svog nivoa, i srljao je danas. Ali nijedan, ponavljam nijedan igrac ne moze da brani toliki prostor 1 na 2, To je cak i komentator utakmice vise puta ponavljao, kako ga Willian ostavlja na promaji ceo mec, samo se ovde to ne vidi. I nece se ni videti... 

U drugom delu godine je Sesk Fabregas pao u formi, odrazilo se na igru i rezultate, ali Čelsi je osvojio i Liga kup, na najboljem putu je da stigne i do titule, prve u ovoj deceniji.

Španac je bio kralj asistencija, a u 2015. godini je njegovu ulogu preuzeo Branislav Ivanović. Srbin je napravio četiri asistencije od početka januara, niko u ligi nema više od našeg asa.

Uz to, sa 4 gola je Ivanović najefikasniji defanzivac Premijer lige u ovom trenutku, pa je jasno da je Bane zlata vredan.

Čelsijeva odbrana je ove sezone ukupno skupila 32 gola i asistencija, a od toga je Ivanovićeva gotovo trećina. Bane je dao 4 gola i namestio 6, što su neverovatne brojke.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.