Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ima komentatora koji tako govore, veruj mi. :D

Zato sam i pomislio da i2 misli na Emrea.

A trebalo bi nesto kao ČAN

Pa to sam i cuo od onog talenta sa SK-a :D 

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Jedan od najjačih klubova na svetu minhenski Bajern traži defanzivca, a izbor je pao na Čelsijevog Branislava Ivanovića, tvrdi nemački Bild, prilično pouzdan izvor informacija kada su u pitanju transfer priče.

Jedan od najjačih klubova na svetu minhenski Bajern traži defanzivca, a izbor je pao na Čelsijevog Branislava Ivanovića, tvrdi nemački Bild, prilično pouzdan izvor informacija kada su u pitanju transfer priče.

Nema sanse u Bajernu da ide,prvo dosta je star vtoro Celzi ce ga zadrzati sigurno i za natednu sezonu.

Nek oni grizu karinu moju, mi ako budemo htjeli i dalje usluge brata Baneta to je gotov posao. Ko njih jebe.

• 2 sedmice kasnije...

Doktorski odigrao, bez i jedne greske. Uvjek mu dobro dodje reprezentativna pauza.

Nije izdrzao da ne dobaci nesto navijacima QPR na kraju.

Zato ga i pogodili necim pri slavlju. Evo pocinje o tome da se pise.

Izdominirao je onim ubacivanjem iz auta, kad se savio, glava mu je bila u 4 redu :D Kakav kralj, svo vrijeme se zajebavao s njima nesto :D Ko nadje snimak onog auta, nek okaci.

bane-ivanovic.jpeg

Posto ne znam da kopiram link, evo ti ovde snimak :P

Izdominirao je onim ubacivanjem iz auta, kad se savio, glava mu je bila u 4 redu :D Kakav kralj, svo vrijeme se zajebavao s njima nesto :D Ko nadje snimak onog auta, nek okaci.

bane-ivanovic.jpeg

http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/bane-i-matic-meta-napada-navijaca-kpr-a-220931.html

Vidio sam neke znakove nervoze i neslaganja po terenu, konkretno onaj aut Bane-Drogba i jos jednom ili dvaput je Bane imao nesto da dobaci nekom od nasih. Ne kontam, bas je izgledalo lose. Ne znam jel iko to primjetio... Nije velika stvar naravno, al je neobicno za ekipu kakvi smo mi, svi za jednog jedan za sve...

Ali ova se  zena iza Baneta uhvatila za glavu, kao da ce avion iznad nje da proleti, a ne aut da se izvede :D

19327_1041958562498651_92205749945473171

Vidio sam neke znakove nervoze i neslaganja po terenu, konkretno onaj aut Bane-Drogba i jos jednom ili dvaput je Bane imao nesto da dobaci nekom od nasih. Ne kontam, bas je izgledalo lose. Ne znam jel iko to primjetio... Nije velika stvar naravno, al je neobicno za ekipu kakvi smo mi, svi za jednog jedan za sve...

I meni je to zasmetalo, znam da na utakmici rade emocije i da razmjena mišljenja nije ništa specijlano i sigurno da sve to ostalo na terenu, ali mi je nekako ružno ono gledati.

Slabiji danas nego obicno ali imao je momente svoje dominacije. I prosle sezone isto u ovo vreme poceo da se sprda tamo kad smo pukli od Atletika pa nadalje.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.