20. april 2013.13 god. comment_117422 Koji idiot od admina se usudio da vredja izbor muzike ovog coveka !? Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117638 na stoperskom mjestu igra ko papak!! jbt, sjebo na trofej protiv Swansea, sjebo nam danas gol,spava i gazi loptu te ima loše fix ideje, moze si dati ruku za debelim rafom!!,toresom i onim izraelcem sa dugim nosom! Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117642 na stoperskom mjestu igra ko papak!! jbt, sjebo na trofej protiv Swansea, sjebo nam danas gol,spava i gazi loptu te ima loše fix ideje, moze si dati ruku za debelim rafom!!,toresom i onim izraelcem sa dugim nosom! Da li si ti lud, glup, slep, retardiran ili nesto trece :huh: Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117644 Odigrao danas lavovski, i pokazao koliko mu je stalo do kluba (mada samo bi lud Äovjek ovo dovodio u pitanje). Bilo mu je jako krivo Å¡to su Liverpoolovci izjednaÄili i oteli dva boda. Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117646 nisam, pa prvi gol koji smo dobili je on skuhao Odigrao danas lavovski, i pokazao koliko mu je stalo do kluba (mada samo bi lud Äovjek ovo dovodio u pitanje). Bilo mu je jako krivo Å¡to su Liverpoolovci izjednaÄili i oteli dva boda. Sudac je donio 2-2 Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117662 za prvi gol je on kriv,nije se dobro postavio i bio kratak i primili smo gol. Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117710 Da se mene pita nebi ti oprostio ni da mi život ovisi o tome, pa ovaj se ponaÅ¡a kao da mu je ovo prvi incident u karijeri a u svakoj utakmici ima barem po jedno kontroverzno djelo...na lomaÄu s njim! Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117711 na stoperskom mjestu igra ko papak!! jbt, sjebo na trofej protiv Swansea, sjebo nam danas gol,spava i gazi loptu te ima loše fix ideje, moze si dati ruku za debelim rafom!!,toresom i onim izraelcem sa dugim nosom! e moj ti,takvu velicinu da vredjas. Da njega nije bilo ne bi ti video ni P od pehara LS. Nabroj mi jednog defanzivca bez greske koji je odigrao citavu sezonu a da je pri tome odigrao 50+ utakmica i ja ti skidam kapu. Lepo se zaboravlja,ruzno se pamti. Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117712 Takav lakat je trebao Suarezu u padu uvaliti da mu izbije te štakorske zube... Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117719 Suarez jeste imao gol i asistenciju, ali ga je Bane potpuno nadigrao danas. Svaki duel je izgubio, nijednom ga nije prosao, cak ni pristojan sut nije uputio pored Baneta. To sto je uradio, je izmedju ostalog i pokazatelj koliko je bio ocajan zbog toga. Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117720 Došla je informacija od strane kluba da se Ivanović treba vakcinisat protiv bjesnila od ugriza Suareza. Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117735 Jedan navijaÄ Norwicha: "Not the worlds biggest Chelsea fan but if any athlete wants to know how an adult professional should behave under provocation just watch Branislav Ivanovic. Very impressed." Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117736 Najgore je to što će sad Ivanović da se pretvori u zombija! Prijavi
22. april 2013.13 god. comment_117740 Suarez jeste imao gol i asistenciju, ali ga je Bane potpuno nadigrao danas. Svaki duel je izgubio, nijednom ga nije prosao, cak ni pristojan sut nije uputio pored Baneta. To sto je uradio, je izmedju ostalog i pokazatelj koliko je bio ocajan zbog toga. Jebo te to cuvanje , ako ce igrat tokom 90 minuta dati gol i drugi namjestiti . :-j Prijavi
22. april 2013.13 god. comment_117745 Jebo te to cuvanje , ako ce igrat tokom 90 minuta dati gol i drugi namjestiti . :-j Da l si ti gledao utakmicu.... Kod asistencije mu Bane nije bio ni blizu, a kod gola je lopta preskocila Luiza, pa je ovaj sproveo u mrezu. Ako nemas nista pametno da kazes - cuti. Prijavi
22. april 2013.13 god. comment_117747 Da l si ti gledao utakmicu.... Kod asistencije mu Bane nije bio ni blizu, a kod gola je lopta preskocila Luiza, pa je ovaj sproveo u mrezu. Ako nemas nista pametno da kazes - cuti. Prvi gol je njegovi sigurno , predaleko je stajao od Sturridgea . Drugi gol je takodjer mogao bolje odreagovati . A ti ako si toliko "zaludjen" Banetom nije moj problem . ;) Prijavi
22. april 2013.13 god. comment_117749 Prvi gol je njegovi sigurno , predaleko je stajao od Sturridgea . Drugi gol je takodjer mogao bolje odreagovati . A ti ako si toliko "zaludjen" Banetom nije moj problem . ;) To, sto si ti jedini video, od svih clanova Foruma da su oba gola njegove greske, dovoljno govori ;) Prijavi
22. april 2013.13 god. comment_117777 na stoperskom mjestu igra ko papak!! jbt, sjebo na trofej protiv Swansea, sjebo nam danas gol,spava i gazi loptu te ima loÅ¡e fix ideje, moze si dati ruku za debelim rafom!!,toresom i onim izraelcem sa dugim nosom! Nadam se da nisi ozbiljan. Gdje će jednu od velikih legendi kluba, velikog Äovjeka, sportaÅ¡a i odliÄnog igraÄa trpati u isti koÅ¡ sa looserpoolskim otpatcima u Chelseaju. Prijavi
22. april 2013.13 god. comment_117846 na stoperskom mjestu igra ko papak!! jbt, sjebo na trofej protiv Swansea, sjebo nam danas gol,spava i gazi loptu te ima loše fix ideje, moze si dati ruku za debelim rafom!!,toresom i onim izraelcem sa dugim nosom! Nadam se da si bio naduvan ko cepelin kad si ovo pisao jer ne vjerujem da bi neko pametan ovo napisao... Prijavi
22. april 2013.13 god. comment_117860 http://www.guardian.co.uk/football/2013/apr/22/branislav-ivanovic-luis-suarez-biting?CMP=twt_gu Jašta. Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118129 Evo utjeha i za Baneta: http://www.klix.ba/sport/nogomet/suarez-priznao-potrebna-mi-je-pomoc/130424046 Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118182 Samo sto mi necemo imati nikakve koristi od njegove kazne . Trebao je on crveni dobiti a kasnije nek ga kazne koliko hoce . Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.