Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 153,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

na stoperskom mjestu igra ko papak!! jbt, sjebo na trofej protiv Swansea, sjebo nam danas gol,spava i  gazi loptu te ima loÅ¡e fix ideje, moze si dati ruku za debelim rafom!!,toresom i onim izraelcem sa dugim nosom!

na stoperskom mjestu igra ko papak!! jbt, sjebo na trofej protiv Swansea, sjebo nam danas gol,spava i  gazi loptu te ima loÅ¡e fix ideje, moze si dati ruku za debelim rafom!!,toresom i onim izraelcem sa dugim nosom!

Da li si ti lud, glup, slep, retardiran ili nesto trece :huh:

Odigrao danas lavovski, i pokazao koliko mu je stalo do kluba (mada samo bi lud čovjek ovo dovodio u pitanje). Bilo mu je jako krivo što su Liverpoolovci izjednačili i oteli dva boda.

nisam, pa prvi gol koji smo dobili je on skuhao

Odigrao danas lavovski, i pokazao koliko mu je stalo do kluba (mada samo bi lud čovjek ovo dovodio u pitanje). Bilo mu je jako krivo što su Liverpoolovci izjednačili i oteli dva boda.

Sudac je donio 2-2

430486_610373275669559_1145249611_n.jpg

Da se mene pita nebi ti oprostio ni da mi život ovisi o tome, pa ovaj se ponaša kao da mu je ovo prvi incident u karijeri a u svakoj utakmici ima barem po jedno kontroverzno djelo...na lomaču s njim!

e moj ti,takvu velicinu da vredjas. Da njega nije bilo ne bi ti video ni P od pehara LS. Nabroj mi jednog defanzivca bez greske koji je odigrao citavu sezonu a da je pri tome odigrao 50+ utakmica i ja ti skidam kapu. Lepo se zaboravlja,ruzno se pamti. 

Takav lakat je trebao Suarezu u padu uvaliti da mu izbije te štakorske zube...

Suarez jeste imao gol i asistenciju, ali ga je Bane potpuno nadigrao danas. Svaki duel je izgubio, nijednom ga nije prosao, cak ni pristojan sut nije uputio pored Baneta.

To sto je uradio, je izmedju ostalog i pokazatelj koliko je bio ocajan zbog toga.

Jedan navijač Norwicha:

"Not the worlds biggest Chelsea fan but if any athlete wants to know how an adult professional should behave under provocation just watch Branislav Ivanovic. Very impressed."

Suarez jeste imao gol i asistenciju, ali ga je Bane potpuno nadigrao danas. Svaki duel je izgubio, nijednom ga nije prosao, cak ni pristojan sut nije uputio pored Baneta.

To sto je uradio, je izmedju ostalog i pokazatelj koliko je bio ocajan zbog toga.

Jebo te to cuvanje , ako ce igrat tokom 90 minuta dati gol i drugi namjestiti .   :-j

Jebo te to cuvanje , ako ce igrat tokom 90 minuta dati gol i drugi namjestiti .   :-j

Da l si ti gledao utakmicu.... 

Kod asistencije mu Bane nije bio ni blizu, a kod gola je lopta preskocila Luiza, pa je ovaj sproveo u mrezu.

Ako nemas nista pametno da kazes - cuti.

Da l si ti gledao utakmicu.... 

Kod asistencije mu Bane nije bio ni blizu, a kod gola je lopta preskocila Luiza, pa je ovaj sproveo u mrezu.

Ako nemas nista pametno da kazes - cuti.

Prvi gol je njegovi sigurno , predaleko je stajao od Sturridgea . Drugi gol je takodjer mogao bolje odreagovati . 
A ti ako si toliko "zaludjen" Banetom nije moj problem  . ;)

Prvi gol je njegovi sigurno , predaleko je stajao od Sturridgea . Drugi gol je takodjer mogao bolje odreagovati . 
A ti ako si toliko "zaludjen" Banetom nije moj problem  . ;)

To, sto si ti jedini video, od svih clanova Foruma da su oba gola njegove greske, dovoljno govori ;)

Nadam se da nisi ozbiljan. Gdje će jednu od velikih legendi kluba, velikog čovjeka, sportaša i odličnog igrača trpati u isti koš sa looserpoolskim otpatcima u Chelseaju.

Nadam se da si bio naduvan ko cepelin kad si ovo pisao jer ne vjerujem da bi neko pametan ovo napisao...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.