9. januar 2013.13 god. comment_100558 @igi je sve objasnio kako Ivanovic igra ove sezone,kad god dodjemno u zavrsnicu da se borimo za trofej zasere,neznam vise cemu njegovo forsiranje na stoperu kad bolje igra na poziciji beka,prebacivanjem Luiza u vezu nismo dobili nista osim suteva preko gola. Prijavi
9. januar 2013.13 god. comment_100560 [quote name='Wisey' timestamp='1357768246' post='100548'] Pazi navijača i karine, majko mila. Samo naprijed. [/quote] Ukrade mi riječ iz usta ( tipkovnice ). Plače mi se kad čitam neke postove ovdje. Prijavi
9. januar 2013.13 god. comment_100572 [quote name='Brane' timestamp='1357768488' post='100560'] Ukrade mi riječ iz usta ( tipkovnice ). Plače mi se kad čitam neke postove ovdje. [/quote] A šta da mu se veli. Za sve trofeje ove sezone on je bio ili medju glavnima ili glavni krivac za poraze itd. To što iznosim cinjenice ne znaci da ga omalovazavam ili blatim. Ipak ljudi budimo realni. Prijavi
9. januar 2013.13 god. comment_100575 [quote name='petar elnino' timestamp='1357768415' post='100557'] sjetite se konji samo 4.gola napoliu. pa tu bi tekmu izgubili 100% na penale,,nemogu vjerujem sta citam bane uz tebe smo .... [/quote]jesil toliko vidovit da znas da bih bas tu utakmicu izgubili na penale,postujem sto cijenis Ivanovica cijenim ga i ja ali kad zasere treba ga kritikovat,ovo mu se desava nekoliko puta ove sezone. Prijavi
9. januar 2013.13 god. comment_100576 Ma to je slučajnost ta statistika, on je vrhunski stoper i svima se dese pogreške, šteta za ovo, ali ne može se sada ništa napraviti Prijavi
9. januar 2013.13 god. comment_100586 Iz afekta sam preburno reagovao, izvinjavam se. Ali iskreno, već neko vreme mislim da ga treba staviti na klupu. Prijavi
9. januar 2013.13 god. comment_100613 [quote name='petar elnino' timestamp='1357768037' post='100537'] cuj sramoti. ti sramotis ovaj klub kakav si ti navijac ..pa kako lako zaboravite sta je sve dobro bane donio pa jbt i najbolji grijese. :@ mrzim takve price kad igrac jednom pogrijesi karina je a dok igra ko konj dobar,,tako ti sigurno i o ljudima imas misljenje dok ti pomazu dobro je cim ti malo okrenu ledja karine su [/quote] pa to je sramota za takvog igrača,tolke pare dobiva,a griješi ko amater iz lokalnog petoligaškog kluba... Prijavi
9. januar 2013.13 god. comment_100614 Vise mi znači njegov izraz lica kad je falija nego išta... ačaovik je od krvi i mesa falija je i šta sad, ali se vidi da igra srcem i da zivi za klub... Prijavi
9. januar 2013.13 god. comment_100615 On nije normalan! ove godine je trebala biti zetva trofeja, usrali su sve izgubili od atletica, pa on brazilaca, LP out, Premiership out, ovaj kup out, kad ocekujes da te imalo razvesele oni useru i rastuze jos vise Prijavi
9. januar 2013.13 god. comment_100623 [u][b]Uz Ivanovića 100% BANE UZ TEBE JE BALKAN![/b][/u] Čovjek jeste napravio večeras dvije kardinalne greške koje su nas koštale pa smo i izgubili utakmicu. Ali šta sada. Kako vas nije stid psovati? Ivanović to nije zaslužio, pa jebote nije se psovalo Anelki kada je onako nanšalantno opalio penal 2008. godine i radi kojeg smo ostali bez trofeja. Ne znam što se sada po Banetu psuje nakon jedne utakmice. Veoma glupo i nenavijački. Sto put nas je do sada usrećio, uvijek se sjetim Liverpoola i Napolija. A da ne govorim da je i ove godine jedan od najboljih strijelaca Plavaca. Jednostavno vratiti ga na poziciju desnog beka i to je to. Nije ga Bog dao za ove pozicije, ali to nije na njemu nego da Rafi da vidi. [img]http://www.sportin.ba/sites/default/files/styles/large/public/field/image/branislav-ivanovic-celeb_2597052.jpg[/img] Prijavi
10. januar 2013.13 god. comment_100681 Istina da Ivanovic ima veeliki kredit kod svih nas ali ove godine nas je fakat koštao u više navrata: -dvije asistencije protiv Swonsa -crveni karton u Com.Shieldu kada smo imali vodstvo -crveni karton protiv Uniteda kada smo dostigli 2-2 i sigurno bi preokrenuli Prijavi
10. januar 2013.13 god. Autor comment_100698 Početničke greške. Drag mi je Bane ali ovo nilad, ali baš nikad, u životu ne smije ponoviti.. Na geškama se uči, a ne sumnjam da će Bane naučiti. Sent from my XT701 using Tapatalk 2 Prijavi
10. januar 2013.13 god. comment_100715 njegov izraz lica nakon što je sjebo drugi gol je dovoljan da mu se sve oprosti Bane nije problem, problem je što nam igraju plavušice koje boli kurac za klub Prijavi
10. januar 2013.13 god. Autor comment_100723 [quote name='chelseathebest' timestamp='1357814290' post='100715']njegov izraz lica nakon što je sjebo drugi gol je dovoljan da mu se sve oprosti Bane nije problem, problem je što nam igraju plavušice koje boli kurac za klub[/quote] Naravno da ćemo mu oprostiti, ali treba biti realan i reći da smo zbog njega izgubili ovu utakmicu.. Jer, primili smo taj prvi pogodak u trenucima potpune dominacije, a da nismo ko zna šta bi bilo na kraju. Sent from my XT701 using Tapatalk 2 Prijavi
10. januar 2013.13 god. comment_100726 [quote name='Deki36' timestamp='1357770243' post='100613'] pa to je sramota za takvog igrača,tolke pare dobiva,a griješi ko amater iz lokalnog petoligaškog kluba... [/quote] Ivanovic ima najmanju plaću u klubu i nikad se nije pozalio , cak i Romeu vise zarađuje . ON TOPIC - zbog njega smo izgubili sto jest jest, ali opet nismo uspjeli zabiti gol !! 2 zadnje utakmice kuci nemozemo dat gol , eto koliko smo ucinkoviti . A opet sa druge strane, ipak nije FA Cup pa nisam ljut toliko, Carling je za Liverpool i ostale slabije klubove, mi idemo na glavni kup :) I svi znaju da smo sinoc bili bolji X puta , al jbg ! Prijavi
10. januar 2013.13 god. comment_100727 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1357814437' post='100718'] Tuga jad i čemer kad postove čitaš... [/quote] Pa to ti je tipicno balkanski,sta ocekujes? Dok igra dizemo ga u nebesa,jednu zezne odmah najgori igrac u istoriji. Crveni protiv Manchester U. je dobio kako je dobio,sta su ljudi ocekivali da ga pusti da suta? To je trebao Luiz zatvoriti jer je Luiz bio stoper. Dosta se videlo i na njegovom licu posle jucerasnje utakmice da mu je krivo i da je izludeo zbog toga,bar se kaje i tesko mu je zbog gresaka (koje jako retko pravi),dok ostali lade m**a kada se ovako nesto desi... Treba i njemu odmora malo,sta misle ljudi igra stalno,pa ne znam kada je on odmarao jednu utakmicu... rotiraju se samo veznjaci,ostatak tima je stalno isti...evo srece da se Terry vraca,to ce nam puno znaciti...Luiza treba vratiti na stopera,dati Ivanovicu njegovu poziciju nazad, Umesto Luiza Lampard da igra. Nama trebaju vodje na terenu, a to su Lamps i Terry i sve ce puno bolje biti. Prijavi
10. januar 2013.13 god. comment_100742 Neka mu je ono sinoc bila najlosija partija u plavom dresu. Ali ugurao nam je karinu u usta svima. Ne ponovilo se vise! Prijavi
10. januar 2013.13 god. comment_100745 Velike dvije greške je napravio, sam je donio poraz klubu sinoć, i zaslužuje malo kritika na svoj račun, ali ne treba pretjerivati. Ja sam siguran da onako nešto se neće ponoviti više, a da bar nije ni sinoć Prijavi
10. januar 2013.13 god. comment_100747 [color=#333333][font='lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif][size=3]Branislav Ivanović preuzeo je punu odgovornost za poraz svog tima u Capital One Cupu, a izvinuo se i saigračima i navijačima.[/size][/font][/color] Prijavi
10. januar 2013.13 god. comment_100766 http://chelseabalkan.com/index.php/item/3370-veliki-bane-preuzeo-krivnju-na-sebe-osecam-se-grozno.htmlJa mu kao navijač sve opraštam. Prijavi
10. januar 2013.13 god. comment_100769 [quote name='Caeruleus' timestamp='1357819699' post='100766'] [url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/3370-veliki-bane-preuzeo-krivnju-na-sebe-osecam-se-grozno.html"]http://chelseabalkan...-se-grozno.html[/url] Ja mu kao navijač sve opraštam. [/quote] i onda jos pogledas ovo i shvatis d ga ne mozes pljuvati zbog jedne ocajne partije. http://www.youtube.com/watch?v=cwzd8IbpBY0&feature=youtu.be Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.