Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

On je sinoć odigrao utakmicu za zaborav, istina, to nitko ne može osporiti. Direktni je krivac za jedina dva gola na utakmici i o tome nema puno šta da se priča. Ali, sinoć kad je zajebo gol, prvi pa onda i drugi, kad sam mu ja vidio facu, kad sam vidio koliko je emotivno to proživio, i meni se plakalo. Kad sam vidio koliko se nakon prvog gola trudio, letio terenom, borio se, pokušavao, umalo je i zabio izjednačujući gol. A onda je pogriješio ponovo. Vidio sam da mu je stalo do kluba, do momčadi i da bi u tim trenucima najviše volio da ga nema nikako, da je mrtav, da ne postoji. E to ja cijenim, a vidim da i ostali pravi navijači to cijene. Čitam po internetu, po stranim Chelseajevim forumima - nitko ne upire prstom u njega, nitko ga ne proklinje, nitko mu ne želi zlo. Svi komentari su tipa: " bio je loš, ali vratit će se još bolji, Bane je to. " i slični. Svima je ostao u pamćenju onaj njegov izraz lica kojim je i pokazao da mu je stalo, da mu ne puca neka stvar za svime. Takve stvari se ne zaboravljaju tako lako. Ovo je bila kriminalna partija, ali ja također vjerujem da će Bane biti već u sljedećoj bolji, puno bolji, da će to bit Ivanović koji jebe mamicu svima na terenu.
I bolji i veci od njega grijese. Sjetite se Terijevih gresaka koje su nas zamalo kostale i koje su nas kostale,da sad ne nabrajam i da se ne prisjecam. A njemu niko nije nista zamjerio,kao i ja,i ne treba mu nista zamjeriti.Zna se ko je Teri. Tako i za Baneta. Ono sinoc zaboraviti i dati mu podrsku!
Pogresio jeste,i to kardinalno dva puta.Valjalo bi da odmori bar poneku utakmicu,da razbistri malo glavu.Vratice se on jos jaci,to je sigurno,samo polako.
Voleo bih da za 13 dana bude jedan od junaka naplate racuna Swansea-ju sa kamatom.E,to cekam.
[quote name='Ercov' timestamp='1357846263' post='100863']
Valjalo bi da odmori bar poneku utakmicu,da razbistri malo glavu.
[/quote]

Sada treba uključiti psihologiju. Vjerujem da svi znamo kako se Bane trenutno osjeća, stoga bi ga slanje na klupu još više dotuklo na neki način, osjećao bi se da je usrao i više nego što zapravo jest, to bi mu pokazalo da je i trener od njega digao ruke. Nakon ovakvih utakmica, gdje jedan igrač pogriješi, a znaš da ima kvalitetu odigrat 10 puta bolje, treba postupiti pametno i u sljedećoj utakmici ga opet postaviti među prvih 11. Tako mu pokazuješ da vjeruješ u njega, da vjeruješ da može i zna biti bolji nego što je to pokazao u prošloj utakmici, napumpaš ga samopouzdanjem i vratiš njemu samom vjeru u sebe, daješ mu šansu da se ispravi i obično igrač to i napravi - odigra jednu od boljih utakmica. Tako treba postupiti i sada u utakmici protiv Stokea, a onda ga, odmora radi, možda ostaviti jednu utakmicu da je odgleda s klupe.
[quote name='Brane' timestamp='1357848424' post='100871']
Sada treba uključiti psihologiju. Vjerujem da svi znamo kako se Bane trenutno osjeća, stoga bi ga slanje na klupu još više dotuklo na neki način, osjećao bi se da je usrao i više nego što zapravo jest, to bi mu pokazalo da je i trener od njega digao ruke. Nakon ovakvih utakmica, gdje jedan igrač pogriješi, a znaš da ima kvalitetu odigrat 10 puta bolje, treba postupiti pametno i u sljedećoj utakmici ga opet postaviti među prvih 11. Tako mu pokazuješ da vjeruješ u njega, da vjeruješ da može i zna biti bolji nego što je to pokazao u prošloj utakmici, napumpaš ga samopouzdanjem i vratiš njemu samom vjeru u sebe, daješ mu šansu da se ispravi i obično igrač to i napravi - odigra jednu od boljih utakmica. Tako treba postupiti i sada u utakmici protiv Stokea, a onda ga, odmora radi, možda ostaviti jednu utakmicu da je odgleda s klupe.
[/quote]
Bas zbog toga i zbog njegove korpulencije,stamenosti i naravno efikasnosti,nisam napisao sledecu,nego poneku utakmicu.
mozda bi bilo bolje da se vrati na svoju poziciju a Azpi malo da odmori. Luzi nazad,Lamps na njegovo mesto.
Bane se fino ispričao za njegovu prvu pravu lošu partiju u plavom dresu. To se cijeni.

Jedan Torres bi se ovako trebao ispričavati poslije svake utakmice ali nije se ispričao ni jednom...
Moj 3000ti post ide mom idolu.
Sam si dobio bitku protiv cele Francuske reprezentacije;
Dao si 2 gola Liverpoolu, i direktno uticao na plasman naseg voljenog tima, u narednu fazu Lige Sampiona;
Svojim izvanrednim partijama mnogo doprineo plasmanu u top 4 u after double sezoni
Dao si gol Napoliu, koji je na kraju odveo Chelsea u polu-finale;
Herojski zamenio kapitena, i zubima drzao finale Lige Sampiona protiv najmocnije fudbalske sile na svetu;
Pocistio mnogo lopti iz kaznenog prostora, kad su svi drugi pali, ostao si na mestu i spasavao tim;
Podigao si pehar Lige Sampiona, sa suzama u ocima i Srpskom zastavom oko vrata;
Ucinio si me najponosnijim Srbinom na svetu;
Nikad mi teze nije bilo, dok sam te gledao, tuznog, razbijenog i pokunjenog posle meca sa Labudovima.
Svi koji te pljuju mogu samo da se sagnu, i ljube ti kopacke. Zaduzio si ih za sva vremena.
I najbolji grese, samo se nadam da ovo nece ostaviti traga na tebi, i da ces nam se vratiti jos jaci i samouvereniji, kao sto i uvek jesi, i kakav si nam svima potreban....
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1357865434' post='100955']
Moj 3000ti post ide mom idolu.
Sam si dobio bitku protiv cele Francuske reprezentacije;
Dao si 2 gola Liverpoolu, i direktno uticao na plasman naseg voljenog tima, u narednu fazu Lige Sampiona;
Svojim izvanrednim partijama mnogo doprineo plasmanu u top 4 u after double sezoni
Dao si gol Napoliu, koji je na kraju odveo Chelsea u polu-finale;
Herojski zamenio kapitena, i zubima drzao finale Lige Sampiona protiv najmocnije fudbalske sile na svetu;
Pocistio mnogo lopti iz kaznenog prostora, kad su svi drugi pali, ostao si na mestu i spasavao tim;
Podigao si pehar Lige Sampiona, sa suzama u ocima i Srpskom zastavom oko vrata;
Ucinio si me najponosnijim Srbinom na svetu;
Nikad mi teze nije bilo, dok sam te gledao, tuznog, razbijenog i pokunjenog posle meca sa Labudovima.
Svi koji te pljuju mogu samo da se sagnu, i ljube ti kopacke. Zaduzio si ih za sva vremena.
I najbolji grese, samo se nadam da ovo nece ostaviti traga na tebi, i da ces nam se vratiti jos jaci i samouvereniji, kao sto i uvek jesi, i kakav si nam svima potreban....
[/quote]

amin.
Ovom covjeku ne mozes zamjeriti nista, ama bas nista.

Igra srcem za klub i reprezentaciju.

Kada pogrijesi uvijek se pokaje, sto se mene tice nikad vise ne mora da se izvine javno navijacima! Vidi se da mu je stalo, i meni je to dovoljno.

Kako volim ovog igraca, ljudina!

[url="http://youtu.be/lubDqbIMPOw"]http://youtu.be/lubDqbIMPOw[/url]
[quote name='Caeruleus' timestamp='1358268875' post='101917']
Nova "B.A." kolumna posvećena petogodišnjici Branislava Ivanovića u CFC-u:

[url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/3476-branislav-ivanovic-pola-desetljeca-ponos-chelseaja.html"]http://chelseabalkan...-chelseaja.html[/url]
[/quote]
[quote name='Caeruleus' timestamp='1358252704' post='101865']
Ivanović dobio podršku i od trenera:

[url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/3469-benitez-podrzao-ivanovica-nakon-slabe-partije-protiv-swanseaja.html"]http://chelseabalkan...-swanseaja.html[/url]
[/quote]

Cak i Benitez zna ko je Bane Ivanovic ;)
[quote name='Blues_95' timestamp='1358452221' post='102401']
[img]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/150728_10151427577964282_1914702732_n.jpg[/img]
[/quote]
Kličkanović :D
Jednu jedinu grešku na utakmici napravio. Nije dobro čuvao Walcotta, jedan jedini put, i ovaj mali smrad zabije gol. Iako, nije ni Bane jedini krivac za gol jer je se i Ashleyu Theo prikrao pa je i on morao bolje reagirati. Što se ostalog dijela utakmice tiče, imenjak pokidao.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.