Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ruben Loftus-Cheek (2012-2023, 155 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 939
  • Pregledi 66,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Moram ga pohvaliti za jučerašnju partiju. Ne znam da je imao neku grešku. Mislim da on sasvim solidno može pokriti tu poziciju RWB po potrebi. Momak nema pojma koliko je talentovan, bukvalno pokriva n

• To je ta rak-rana modernog fudbala, dodavanje od jedne gol linije do druge. Samo dodaj dodaj dodaj, niko nema muda da šutne niti iko ima šut. Prije je svaka ekipa imala makar jednog veznjaka za kojeg

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Po meni dobar danas bio na Jamesovoj poziciji. Svidja mi se kako barata loptom sa onom visinom, pa je tako i kao bocni igrac prolazio protivnike i dosta davao pasove u prostor za nase klasetine od nap

Ovakav RLC nam moze trofeje donijet ove godine.

Vjerujem da je ovo godina biti il ne biti da ga povrede zaobidju a on ce pokazat dal je dostojan plavog dresa

Ovo je odlično, konstantno dobar iz utakmice u utakmicu, igrač koji napravi prevagu kad udje sa klupe i isto tako može perfektno da zamijeni suigrače u sredini u slučaju suspenzije, povrede, umora itd.

Lagano se vraća onaj Ruben od prije par sezona. U zadnje dvije utakmice u ligi je ulazio po 20ak minuta i oba puta je napravio nešto

• 2 sedmice kasnije...
Vrhunska partija protiv Malmea. Namjestio dva mrtva zicera, sebi stvario sansu za gol, sveukupno odlicna partija. Izgledao je kao Zidane u nekoliko trenutaka.
Raduje i izjava sefa na pressu poslije utakmice. Vidi se da ga bas bas cijeni i gotivi, samo bez povreda i buducnost je svijetla za ovog maestra.
  • 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
Dobar dobar Loftus, mozda je na pocetku ušao u par duela sa previse samopouzdanja pa je izgubio par lopti, ili je bila u pitanju činjenica da je ušao nezagrijan, ali u globalu odlično odigrano.
E sad jedno kontroverzno misljenje, a mislim da je Loftus savrsen primjer toga.
Odredjeni igraci tek napreduju i blistaju, dolaze do izrazaja kada uz sebe imaju bolje, kvalitetnije saigrace. Nacin igre Loftusa je takav da njegovi kvaliteti (snaga, iznosenje lopte, tehnika uz visinu, ubacivanje iz drugog plana) najvise odgovaraju u timu koji zeli napadati, i ima dobre ofanzivne/vezne igrace. On bi se mnogo prije i mnogo vise razvio da je ostajao sa Hazardom, Costom, Kanteom, Kovom i ostalima svake sezone nego sto je poslat na bilo koju posudbu. Naravno podrazumijevam pod time i da su Murinjovi academy days trajali duze od 8 minuta beznacajnog meca.
Tek se sada s ovom generacijom akademaca vidi da je tu bilo stofa, da ga ima i da je trebalo samo malo vise povjerenja. Loftus tu jos ima priliku i treba svaki mec gristi da ostane u Celziju.
[media] https://youtu.be/kc3VAppJz3M[/media]

Evo frisak intervju gdje se osvrnuo na bivse menadjere, koji mu je najvise vjerovao, o novoj poziciji...

Ali onaj futsal fudbal i asistencija za CHOa, prelijepo.

ne samo to, nego je imao jedno iznosenje lopte od naseg 16terca u drugom poluvremenu kad su se nasi poceli zajebavati nisu htjeli ispucati loptu nego htjeli sa pasovima da iznesu loptu.

ne samo to, nego je imao jedno iznosenje lopte od naseg 16terca u drugom poluvremenu kad su se nasi poceli zajebavati nisu htjeli ispucati loptu nego htjeli sa pasovima da iznesu loptu.

https://twitter.com/branojr/status/1464210592781279233?t=upVeLpSjX82CrWQdncdf-Q&s=19

Dobro dođe ovo, ali se zna zanijeti.Upravo ovdje kad se riješio Bentacoura ili ko je već bio trebo je samo na stranu gurnuti za Reeca.
Imao je gresaka u ofanzivi ali je meni bio jako dobar. Masu zracnih duela osvojio, svaki put kad mu das loptu okrece se direktno prema golu i gleda naprijed a ne ko drugi mrljan na sredini koji samo daje prvom do sebe, posalje 3 duze lopte za 90 min.
Treba mu jos par ovakvih utakmica, mora se nauciti da ide lopta brze. Pogotovo kad otvori prostor svojim okretom tu treba raditi na svojoj igri i donosenju odluka.

Previše prestrašeno mi je ušao u utakmicu, slabo se otvarao a kad bi dolazio u poziciju da ošuta, on se odluči za dodavanje. Kao što Adi kaže ne treba nam još jedan Kovačić. Nadam se da će to početi raditi već protiv Watforda.

Svi se sjećamo njegovih šuteva, golova pod Sarrijem, nema razloga da sada stane s tim. Ali je jak kao stijena, kad krene zgrne sa sobom tri igrača.

RLC je umislio da je neka igračina, toliko neodgovorno igra da je to strašno, svako školsko dvorište ima jednog takvog koji spusti glavu i krene da srlja u neke driblinge, samo što je ovo Premier Liga pa ti ljudi sloże kontru pa se jebi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.