Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ruben Loftus-Cheek (2012-2023, 155 nastupa)

Istaknuti odgovori

Nakon ovakve partije u bitnoj utakmici manje se sekiram i za tu poziciju RWBa kada je u pitanju igrač koji mijenja Jamesa. Sjajan je Ruben bio, uvijek je bio talenat, odličan tehničar, sjajan sa loptom u nogama i jak ko konj. Neka Rubena, biće more utakmica i minuta za njega.

• Odgovori 939
  • Pregledi 66,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Moram ga pohvaliti za jučerašnju partiju. Ne znam da je imao neku grešku. Mislim da on sasvim solidno može pokriti tu poziciju RWB po potrebi. Momak nema pojma koliko je talentovan, bukvalno pokriva n

• To je ta rak-rana modernog fudbala, dodavanje od jedne gol linije do druge. Samo dodaj dodaj dodaj, niko nema muda da šutne niti iko ima šut. Prije je svaka ekipa imala makar jednog veznjaka za kojeg

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Po meni dobar danas bio na Jamesovoj poziciji. Svidja mi se kako barata loptom sa onom visinom, pa je tako i kao bocni igrac prolazio protivnike i dosta davao pasove u prostor za nase klasetine od nap

• Popularna objava

Moram ga pohvaliti za jučerašnju partiju. Ne znam da je imao neku grešku. Mislim da on sasvim solidno može pokriti tu poziciju RWB po potrebi. Momak nema pojma koliko je talentovan, bukvalno pokriva nekoliko pozicija na terenu bez problema, a pored toga izgleda da nema problema sa tim da bude rotacija, nisam nikad čuo da se žali na minutažu ili da pravi neki problem klubu. 

Ma nedorecen, nekonkretan igrac, izvodi neke driblinge, vrti loptu oko sebe kao pas kad juri svoj rep, a kad se nadje u bilo kakvoj prilici ne zna da l bi prdnuo ili bi se usrao, igrao je sve osim golmana i nigde se ne uklapa

• Popularna objava

To je ta rak-rana modernog fudbala, dodavanje od jedne gol linije do druge. Samo dodaj dodaj dodaj, niko nema muda da šutne niti iko ima šut. Prije je svaka ekipa imala makar jednog veznjaka za kojeg znaš kad ima loptu u posjedu na 30 metara da je već opasno i da moraš izlaziti na njega. Danas ove fudbalere pusti na 18 metara od gola on šutne ko neki pilić, iščupa busen jebo ga finesse shot da ga jebo.

Kad se sjetim prije Lampard i Ballack na 40 metara od gola moraš da mu prilaziš da ne raznese i golmana i gol i pola tribine

Što se RLCa tiče, na desnom wing backu dobar za rotaciju i za odmoriti Jamesa u sredini isto tako može da igra.

2 hours ago, Kun Aguer0 said:

Kad se sjetim prije Lampard i Ballack na 40 metara od gola moraš da mu prilaziš da ne raznese i golmana i gol i pola tribine

I Essien

Uhvatio sam nedavno na TV-u kompilaciju Gerrardovih golova. Tamo nekakvi golovi, rokne je sa 40 metara ide lopta pod prečku ne može je golman odbraniti. I da je dodirne unijela bi ga u gol.

• 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Majke mi ne znam da sam ikad vidio bezvoljnijeg igraca, nizasta lik nije. Pun snage, jak, visok, dobra tehnika ali nikakve energije ni zelje u sebi nema. Svejedno mu sve. Na mom terminu ljudi sa vise zara igraju, svadjaju se kad gube, jebu mater jedni drugima ali grizu i svi hoce da pobjede. Ovaj na najvecem mogucem nivou fudbala, onakav teren, saigraci i nece meda.

Treba se pozdraviti s njima, naci fino momke ko Galager i Mount koji igraju i ponasaju se kako dolikuje. Dosta smo vise cekali da se on sjeti zaigrati

Imaš te igrače koji su mentalno top ali vidiš da je tehnički ograničen u dosta stvari, eno tipa Azpi, može se tu nabrojati haos igrača ali eto on mi prvi pada na pamet. Ali Azpi će proliti znoja i znoja za ovaj klub i poginut će ako treba.

Onda imaš ovakve likove poput RLC. Lik je bolesno talentovan, ali kad u glavi nemaš tu želju da grizeš svaku utakmicu đaba ti sve. Da ima malo drugačiji pristup on bi davno već imao zacementirano mjesto u prvoj postavi.

Šteta zaista što od njega nikad ništa neće biti ali eto ne smeta mi da se vrti po klupi i uleti po potrebi, možda tu i tamo može biti od koristi.

Nisam vise siguran ni da je toliko talentovan. Prije one velike povrede bio je hrabar igrac koji je pravio prostor i vukao loptu naprijed bez ikakve blokade. Sad je kvazi mentalno narastao, smiren je i najbolje receno mrtav. Igri ne doprinosi uopste, djeluje kao Jorginho sa tim da ne zna presjeci pas, u odbrani je dobro ako ne pravi sranja i to je to.

• 2 sedmice kasnije...

Pošto su ga svi promašili. Kad je ovako igrao nije mogao da se izbori za prvu u Fulhamu, sad kako igra mislim da bi mu i mjesto rezerviste u Fulhamu bilo previše. Kod nas naravno igra.

Pomislili bi da ce on sa svojim fizikalijama i konstitucijom nekad nesto povuci ili izboriti, a kad ono sve nesto traljavo toplo-hladno. Nije da je on sad nesto posebno katastrofalan, ima dosta gorih, ali mi si ne mozemo dopustiti toliko toleriranje i cekanja igraca koji stagniraju iz godine u godinu. Hajde ti brate svojim putem.

9 minutes ago, Whisper said:

Lik je igrao dobro dok ga Southgate nije stavio na siri spisak reprezentacije. Nece covek da rizikuje povredu. 

Kakva je jebena glupost ovo SP u sred sezone...

Ja sam slicno vec spomenuo na Sterlingovoj temi. Odjednom lik prestao igrati, odjednom. Prvih par utakmica ubjedljivo najbolji, nakon toga odjednom prestao biti u pola brz i pokretljiv. 

Zaista se postavlja pitanje da li se nasi stede zbog WC, nije toliko nerealno. Pogotovo jer im se klupske kolege non stop povredjuju pa ih mozda to 'osvjestilo'. 

• 4 mjeseca kasnije...
  • 3 mjeseca kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.