14. august 2022.4 god. comment_332120 Nakon ovakve partije u bitnoj utakmici manje se sekiram i za tu poziciju RWBa kada je u pitanju igrač koji mijenja Jamesa. Sjajan je Ruben bio, uvijek je bio talenat, odličan tehničar, sjajan sa loptom u nogama i jak ko konj. Neka Rubena, biće more utakmica i minuta za njega. Prijavi
15. august 2022.4 god. comment_332155 On je konacno srecan sto dobija sansu kako treba i drago mi je zbog njega. Takodje je pristao na komplet promenu pozicije samo da bi igrao i radi odlican posao. Sto Kun napisa ima vrsne fudbalske kvalitete i samo neka gazi ovako. Prijavi
15. august 2022.4 god. Popularna objava comment_332163 Moram ga pohvaliti za jučerašnju partiju. Ne znam da je imao neku grešku. Mislim da on sasvim solidno može pokriti tu poziciju RWB po potrebi. Momak nema pojma koliko je talentovan, bukvalno pokriva nekoliko pozicija na terenu bez problema, a pored toga izgleda da nema problema sa tim da bude rotacija, nisam nikad čuo da se žali na minutažu ili da pravi neki problem klubu. Prijavi
21. august 2022.4 god. comment_332506 Ne znam otkud mu onakav strah da ošuta prema golu, mora da je od silnog treniranja sa Kovačićem. Imao je dobru priliku na početku za gol, ali je htio nešto drugo. Treba na instrukcije kod Jamesa (i Alonsa dok je još tu). Prijavi
21. august 2022.4 god. comment_332529 Ma nedorecen, nekonkretan igrac, izvodi neke driblinge, vrti loptu oko sebe kao pas kad juri svoj rep, a kad se nadje u bilo kakvoj prilici ne zna da l bi prdnuo ili bi se usrao, igrao je sve osim golmana i nigde se ne uklapa Prijavi
21. august 2022.4 god. Popularna objava comment_332543 To je ta rak-rana modernog fudbala, dodavanje od jedne gol linije do druge. Samo dodaj dodaj dodaj, niko nema muda da šutne niti iko ima šut. Prije je svaka ekipa imala makar jednog veznjaka za kojeg znaš kad ima loptu u posjedu na 30 metara da je već opasno i da moraš izlaziti na njega. Danas ove fudbalere pusti na 18 metara od gola on šutne ko neki pilić, iščupa busen jebo ga finesse shot da ga jebo. Kad se sjetim prije Lampard i Ballack na 40 metara od gola moraš da mu prilaziš da ne raznese i golmana i gol i pola tribine Što se RLCa tiče, na desnom wing backu dobar za rotaciju i za odmoriti Jamesa u sredini isto tako može da igra. Prijavi
21. august 2022.4 god. comment_332563 2 hours ago, Kun Aguer0 said: Kad se sjetim prije Lampard i Ballack na 40 metara od gola moraš da mu prilaziš da ne raznese i golmana i gol i pola tribine I Essien Uhvatio sam nedavno na TV-u kompilaciju Gerrardovih golova. Tamo nekakvi golovi, rokne je sa 40 metara ide lopta pod prečku ne može je golman odbraniti. I da je dodirne unijela bi ga u gol. Prijavi
27. august 2022.4 god. comment_332952 Odlican danas uz Jamesa bas raspolozen, treba mu traziti mjesto u veznom redu nije on za beka. Prijavi
9. septembar 2022.4 god. comment_334212 Odigrao je manje od 80% minuta. Ne znam zašto njega i/ili Gallaghera nije uveo protiv Dinama. Prijavi
11. septembar 2022.4 god. comment_334241 Jesus i Diaz veliko iznenađenje, bilo bi još bolje da pored ovoga ima i procenat, to bi bilo još bolji pokazatelj svega. Prijavi
29. oktobar 2022.3 god. comment_335821 Majke mi ne znam da sam ikad vidio bezvoljnijeg igraca, nizasta lik nije. Pun snage, jak, visok, dobra tehnika ali nikakve energije ni zelje u sebi nema. Svejedno mu sve. Na mom terminu ljudi sa vise zara igraju, svadjaju se kad gube, jebu mater jedni drugima ali grizu i svi hoce da pobjede. Ovaj na najvecem mogucem nivou fudbala, onakav teren, saigraci i nece meda. Treba se pozdraviti s njima, naci fino momke ko Galager i Mount koji igraju i ponasaju se kako dolikuje. Dosta smo vise cekali da se on sjeti zaigrati Prijavi
29. oktobar 2022.3 god. comment_335822 Nisam video vece ,, picke" od fudbalera kao sto je on. Ma boli ga levo jaje, zna da smo u kurcu sa sastavom, pa mora da igra. Takva ravnodusnost nije vidjena odavno. Prijavi
29. oktobar 2022.3 god. comment_335824 ima lik gradju i tehniku ali mentalno je nikakav. treba i njemu klupa 2 3 utakmice. Prijavi
29. oktobar 2022.3 god. comment_335829 Ma njemu je super na klupi, ne mora nista da radi a plata leze redovno, njemu je to nagrada, zabole ga. Prijavi
29. oktobar 2022.3 god. comment_335831 Dobar igrač, ali što Wisey kaže nit smrdi nit miriše. A plata kapa. Realno, igrač za Crystal Palacea i ništa više. Prijavi
29. oktobar 2022.3 god. comment_335832 Ma i tamo bi ovakav igrao mozda 15 meceva u PLu. Nije se oporavio nikad od one povrede i mozes ga jebati. Prijavi
29. oktobar 2022.3 god. comment_335837 Imaš te igrače koji su mentalno top ali vidiš da je tehnički ograničen u dosta stvari, eno tipa Azpi, može se tu nabrojati haos igrača ali eto on mi prvi pada na pamet. Ali Azpi će proliti znoja i znoja za ovaj klub i poginut će ako treba. Onda imaš ovakve likove poput RLC. Lik je bolesno talentovan, ali kad u glavi nemaš tu želju da grizeš svaku utakmicu đaba ti sve. Da ima malo drugačiji pristup on bi davno već imao zacementirano mjesto u prvoj postavi. Šteta zaista što od njega nikad ništa neće biti ali eto ne smeta mi da se vrti po klupi i uleti po potrebi, možda tu i tamo može biti od koristi. Prijavi
29. oktobar 2022.3 god. comment_335850 Nisam vise siguran ni da je toliko talentovan. Prije one velike povrede bio je hrabar igrac koji je pravio prostor i vukao loptu naprijed bez ikakve blokade. Sad je kvazi mentalno narastao, smiren je i najbolje receno mrtav. Igri ne doprinosi uopste, djeluje kao Jorginho sa tim da ne zna presjeci pas, u odbrani je dobro ako ne pravi sranja i to je to. Prijavi
6. novembar 2022.3 god. comment_336201 Pošto su ga svi promašili. Kad je ovako igrao nije mogao da se izbori za prvu u Fulhamu, sad kako igra mislim da bi mu i mjesto rezerviste u Fulhamu bilo previše. Kod nas naravno igra. Prijavi
6. novembar 2022.3 god. comment_336204 Pomislili bi da ce on sa svojim fizikalijama i konstitucijom nekad nesto povuci ili izboriti, a kad ono sve nesto traljavo toplo-hladno. Nije da je on sad nesto posebno katastrofalan, ima dosta gorih, ali mi si ne mozemo dopustiti toliko toleriranje i cekanja igraca koji stagniraju iz godine u godinu. Hajde ti brate svojim putem. Prijavi
6. novembar 2022.3 god. comment_336218 Workrate 0, ni jedne lopte u situacijama 50/50 ne može da pokupi, ni jedan napad iznio nije, nikakav dobar pas od njega Prijavi
7. novembar 2022.3 god. comment_336233 Lik je igrao dobro dok ga Southgate nije stavio na siri spisak reprezentacije. Nece covek da rizikuje povredu. Kakva je jebena glupost ovo SP u sred sezone... Prijavi
7. novembar 2022.3 god. comment_336236 9 minutes ago, Whisper said: Lik je igrao dobro dok ga Southgate nije stavio na siri spisak reprezentacije. Nece covek da rizikuje povredu. Kakva je jebena glupost ovo SP u sred sezone... Ja sam slicno vec spomenuo na Sterlingovoj temi. Odjednom lik prestao igrati, odjednom. Prvih par utakmica ubjedljivo najbolji, nakon toga odjednom prestao biti u pola brz i pokretljiv. Zaista se postavlja pitanje da li se nasi stede zbog WC, nije toliko nerealno. Pogotovo jer im se klupske kolege non stop povredjuju pa ih mozda to 'osvjestilo'. Prijavi
12. mart 2023.3 god. comment_342120 Treba pohvaliti i njega, dobar nastup je imao. U par navrata je probio po levoj strani ko da je prime Dzejms. Prijavi
27. juni 2023.3 god. comment_346130 To je izgleda to, momak koji je bio u klubu od 2004 kao klinac danas odlazi put Milana. Hvala mu za sve i srećno u nastavku, šteta je što nije iskoristio svoj puni potencijal. Koštala ga je ona povreda Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.