Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ruben Loftus-Cheek (2012-2023, 155 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 939
  • Pregledi 66,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Moram ga pohvaliti za jučerašnju partiju. Ne znam da je imao neku grešku. Mislim da on sasvim solidno može pokriti tu poziciju RWB po potrebi. Momak nema pojma koliko je talentovan, bukvalno pokriva n

• To je ta rak-rana modernog fudbala, dodavanje od jedne gol linije do druge. Samo dodaj dodaj dodaj, niko nema muda da šutne niti iko ima šut. Prije je svaka ekipa imala makar jednog veznjaka za kojeg

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Po meni dobar danas bio na Jamesovoj poziciji. Svidja mi se kako barata loptom sa onom visinom, pa je tako i kao bocni igrac prolazio protivnike i dosta davao pasove u prostor za nase klasetine od nap

Sta reci za ovog decka? U vezi gdje ocekujes najbolje partije uopste ne igra dobro barem ne onako kako vecina nas ocekuje. Danas dobije priliku na RWB i bukvalno pokidao. Pas za Mounta kod Alonsovog gola vrhusnki, zatim je pokraden za asistenciju kod precke Wernera. Generalno dobra partija kao i citavog tima.

Nisam siguran da ce igrati tu protiv Reala ali eto na i njega pohvalimo.

Činjenica je da je najbolje utakmice odigrao protiv nekih slabijih protivnika. I to ne da je odigrao dobro, nego je baš razvalio na nekim utakmicama. Činjenica je i da je znao dobro odigrati na nekim čudnim pozicijama, tako da ga treba zadržati u ekipi i sljedeće sezone. Može da nas nosi na utakmicama protiv slabijih protivnika kada odmaramo najbolje igrače, a može i da krpa rupe na više mjesta.

Pruziti sansu jos nego sta. Vala kad se trpi Alonso vec godinama, pa i Pulisic pored silnih povreda zasto bi Cheek isao na prodaju.

Momak je jak ko stijena, zna se zagraditi, primjetio sam kad izgubi loptu ide svim silama da je vrati, zna i okrenuti igraca povuci loptu naprijed.

Neka se sacuva novih povreda i mislim da ce mu forma ici samo ka na bolje.

Covjek sasvim solidnu rolu odradio ove sezone. Na pocetku vjerujem da je malo ko ocekivao da ce ovakvu minutazu imati. Pokrio dosta pozicija, pruzio dobre partije kad je trebalo. Sigurno da ima za njega mjesta u timu ako zeli ovakvu ulogu. 

Ma nije igrač za velike klubove i kraj priče. Jednostavno nema u njemu dovoljno kvalitete za nivo na kojem Chelsea igra i treba da igra.
Ka sto nema ni Alonso i nadam se da ćemo se ovog ljeta riješiti obojice.

Ja sam zadovoljan njim, igrao je na poziciji koju inače ne igra, protiv protivnika sa kojim ne igra često, ali opet pokazao je da to može iznijeti. Nesigurnosti mogu razumjeti, ljudski je.

• 3 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Dobili smo starog RLC-a iz Sarrijeve sezone. Pokazao je da se bolje snalazi u velikom klubu nego u malom. Na posudbama u Palaceu i Fulhamu nije bio toliko dobar koliko kod nas zna da bude. Imao je utakmica na kojima je izgledao kao Ronaldinho, a imao je i nekih nedovoljno dobrih partija. Igrao je na svim mogućim pozicijama na terenu osim na golu. Trebali bismo ga ostaviti u klubu, dobar je, pokriva više pozicija i iz naše je akademije. Neće biti u najboljih 11, ali će poslužiti u brojnim utakmicama.

• 2 mjeseca kasnije...

Po meni dobar danas bio na Jamesovoj poziciji. Svidja mi se kako barata loptom sa onom visinom, pa je tako i kao bocni igrac prolazio protivnike i dosta davao pasove u prostor za nase klasetine od napadaca. Jos kad krene, a ima dug korak. Mada ume da se spetlja u sesnaestercu, ali po meni skroz ok odigrao, cak i vise od dobrog. Vec kao vezni igrac, nije toliko bio zapazen.

Odlican, zaista odlican. Cak na rwb je mnogo ofanzivan, ulazi u sredinu i tako je par puta djelovalo da smo igrali sa 4 nazad umjesto 5. (ker je to prvi primjetio).

Dobar pravo i na ovoj poziciji moze ponuditi neocekivano.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.