Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Paul Pogba (Francuska, 1993)

Istaknuti odgovori

• 3 sedmice kasnije...
  • Odgovori 369
  • Pregledi 30,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...

Verratti-Pogba eh

PSG ga kupio za 58m funti.

Izvor: Goal

Ali piše GOAL UNDERSTAND, a čim tako napišu iz iskustva znam da je tačna informacija.

upravo sam to htio da objavim, jebi ga, idemo makar po varanea i griezmanna, mada ja koliko sam skontao ponuda jos nije prihvacena, dakle romane salji 60B£

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

upravo sam to htio da objavim, jebi ga, idemo makar po varanea i griezmanna, mada ja koliko sam skontao ponuda jos nije prihvacena, dakle romane salji 60B£

60 milijardi? Tim parama klub možeš da snabdevaš do kraja veka...

Nema teorije da se transfer saga oko Pogbe zavrsila pre nego sto je i pocela. On je najtrazeniji igrac Evrope, nece ga Juve prodati tek tako, ide on prvvo na aukciju.

Ide u PSG 90% . Pri tom je i Francuz, cenim da mu je draži Pariz od drugih gradova, a ne sumnjam da će mu oni i ponuditi najveću platu. Chelsea neće sigurno, jer Mourinho pazi na FPP. Koliko god da je dobar, uvek se može naći zamena

AKO je istina ovo da ga je PSG kupio za nekih 70ak milijuna eura, to je po meni loš potez Juventusa. On im je definitivno glavni i najvažniji igrač koji donosi razliku u momčad. Prodati ga za 70 mil eura, a vamo se Neymari, Balei, Jamesi i ini (koji su također vrhunski igrači) prodaju i za 20-30% više novca.

A često novac i ne može nadoknaditi gubitak takve jedne igračine. Čist primjer je Liverpool. Prodali su Suareza za 90 i nešto milijuna eura, a izgubili su puno više: opet su pali u prosjek, a novce potrošili. Bolje bi im bilo da su Suareza zadržali. 

Zato još jednom ponavljam - AKO je istina za PSG onda se Juvetnus zajebao. Kratko i jasno.

Nama nije toliko ni potreban a PSG će kad tad popušiti kaznu zbog ovih transfera ako se ne budu pazili.
Sada će morati prodati dva ili tri dobra igrača da bi se mogli pokriti a tu bi mi trebali vidjeti koji igrač je dostupan.
  • 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.