Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Paul Pogba (Francuska, 1993)

Istaknuti odgovori

Kad su imali obraza da Falkau daju onolike pare, mogu i Pogbi.

Pogba je sjajan igrac, i ne, ne placa ga niko od nas, ali tolika visina transfera pravi veliki pritisak na igraca, jednostavno pred njega se postavlja cilj da odmah bude taj X faktor, koji ce resavati meceve, donositi bodove.... Biti prevaga, jednostavno. 

A sustina je, da je daleko od toga da je Pogba jedino sto nedostaje ovoj ekipi. Zato sam ja i pisao da je taj novac bolje rasporediti na dvojicu igraca, podeliti teret, bolje popuniti praznine u ekipi. 

Daleko od toga da sam protiv Pogbe, ali kad panika preovlada razum, tu stvari retko ispadnu na dobro.

• Odgovori 369
  • Pregledi 30,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Dajte Pogbu da se igramo!
Zamislite prijelazni rok: Pedro, Pogba i Stones. I jos nekog dovedemo čije ime počinje sa T i imamo PTSP. :D

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Mozda jeste previse uzdignut u zadnje vrijeme, ali lik je dominacija u veznom redu. Lik je jedna crna dominantna zvijer, brz jak u duelu, odlican sut, ubacivanje iz drugog plana. Uz sve to dodje pod palicu takvog trenera. Pa ne znam, smijesno je rec da je previse to para, u vrijeme kakvo je doslo sto se transfera tice... U vrijeme u kom cuadrado vrijedi 25, luis 30,luiz 50, neymar, bale, sterling, koliko ce stones kostat, koliko pero, matija i denis. Jebote hljeb i pare, lik ce nam bit ko kec na keca, a dace vise na svojoj poziciji nego sto ce iko od ovih gore spomenutih na svojoj... Ma dajj Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

https://www.youtube.com/watch?v=r5l3wtDtT6Q 

Ma flopina obična ako dođe će bit, gledaj bolan ne zna slobodnjak izvest

Ja iskreno ne verujem da ce Juventus dozvoliti sebi da pored Vidala,Pirla sad ostanu i bez Pogbe pogotovo sto je jos par dana ostalo do kraja prelaznog roka tesko mogu da nadju adekvatnu zamnu za njega.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.