22. august 2015.11 god. comment_230193 Slažem se sa whisom. Nipošto pljunut stoju na Pogbu. Dva odlična igrača se mogu dovesti, pljunt im 50 milki i Cuadrada i/ili Ramires i dosta im. Prijavi
22. august 2015.11 god. comment_230197 Boli me kurcina da je 150 nisu iz mog dzepa, a sta cemo dobit je smijesno raspravljat... Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
22. august 2015.11 god. comment_230200 Podrzacu ovaj transfer samo ako bude ukljucen Ramires ili Cardado uz nasu doplatu, ali mislim na normalnu doplatu do 50 miliona. Prijavi
22. august 2015.11 god. comment_230202 Boli me kurcina da je 150 nisu iz mog dzepa, a sta cemo dobit je smijesno raspravljat... Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Mnogo manje nego sa opcijom koju sam ja napisao. Prijavi
22. august 2015.11 god. comment_230203 previse para ali opet pogba u veznom redu matic-pogba pedro-cesc-azar neam potree isat rec vise Prijavi
22. august 2015.11 god. comment_230205 Sesk nije 10ka, i nikad nece biti 10ka. Njemu treba prostora i vremena sa loptom, da napravi nesto korisno. On nije igrac koji ce izvesti magiju na malom prostoru i time napraviti prevagu, kao sto rade Silva, Iniesta... Dolazak Pogbe bi mnogo vise doneo ekipi, ako bi se preslo na sistem 4-3-3. Jedino tako bi sva trojica maksimalno dosli do izrazaja. Prijavi
22. august 2015.11 god. comment_230207 to bi tribalo probat i sada samo kad se mou drzi ove formacije ka kaluda kafana Prijavi
22. august 2015.11 god. comment_230213 Slažem se, dolazak Pogbe ima smisla samo ako ćemo igrati 4-3-3, jer bi tada formirali na sredini trougao Matić-Pogba-Fabregas tu bi imali sve što nam je potrebno, a Fabregas trenutno igra na mjestu koje mu najviše odgovara, on nema osobine recimo Davida Silve da na malom prostoru okrene dva protivnička igrača i podvali loptu napadaču, Fabregas je igrač koji djeluje iz "dubine" jer ima više prostora i vremena, tu takođe ima i ulogu to što ima veći pregled igre. Prijavi
22. august 2015.11 god. comment_230215 previse para ali opet pogba u veznom redu matic-pogba pedro-cesc-azar neam potree isat rec vise Cesc je igrao uvek lose na AMF-u, nzm sto ga guraju mnogi tu. Kurta Azpilicueta - Zouma - Terry - Baba Matic Fabregas - Pogba Pedro Hazard Costa Prijavi
22. august 2015.11 god. comment_230229 Nije ovo Murinjo, proradio je ponos gospodina Romana Abramoviča lično. 😃 Prijavi
22. august 2015.11 god. Autor comment_230234 Pise Papers, to ovi samo prenose vijesti iz drugih novina.. Tesko da ce taj transfer se desiti, Juve je rasprodao par igraca i ne treba im novac.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
22. august 2015.11 god. comment_230235 Treba italijanima uvijek para, istrosili su se i oni, dali su bruku za onog dybalu i martineza. Prijavi
22. august 2015.11 god. comment_230244 Dovesti njega i Stonesa i prodati Mikela i Mosesa i zatvoriti prijelazni rok. Samo RLC-u davati više šanse. Prijavi
22. august 2015.11 god. comment_230278 Chelsea have made a concrete attempt for Pogba: but Juventus is resistant. #CFC (via @DiMarzio) Chelsea offered Pogba a salary of €8m and to #Juventus, a transfer fee of €75m but Juve does not give its jewel. (via @DiMarzio) #CFC Chelsea have received a firm no from #Juventus and Pogba. (via @DiMarzio) #CFC E moj Murinjo da si bio pametan pa da si naredio da se ova ponuda posalje na pocetku prelaznog roka, davno bi mi imali Pogbu u ekipi, a ovako kad su prodali Vidala tesko cemo mi do Pogbe, al ne treba odustajati, idemo do kraja, i onako para ima!!! Prijavi
22. august 2015.11 god. comment_230292 Legao bi nam ko' kec na desetku.Moze povuc naprijed,ima odlican sut a on i Matic odbrana beton.Ali tesko da ce ga juve pustiti al kada bi njega doveli imali bi sansu da napadnemo na LP. Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230305 Sesk nije 10ka, i nikad nece biti 10ka. Njemu treba prostora i vremena sa loptom, da napravi nesto korisno. On nije igrac koji ce izvesti magiju na malom prostoru i time napraviti prevagu, kao sto rade Silva, Iniesta... Dolazak Pogbe bi mnogo vise doneo ekipi, ako bi se preslo na sistem 4-3-3. Jedino tako bi sva trojica maksimalno dosli do izrazaja. Sto da ne? Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230315 Neko reče nisu pare iz mog džepa, sa čime se totalno slažem,daj koliko god treba! Realno je 4 3 3 omiljena Murinjova formacija, Pogba batina se ubacuje iz veznog reda, a s druge strane pomaže u defanzivi Maticu, Cesc će moći da gleda samo u napred što je idealno! Iskreno ako dođe Pogba, i da ne dovedemo nikog u defanzivi, vidim nas na tronu Evrope! Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230319 Ne znam baš da bi Pogba odmah imao takav efekt. Sigurno bi nas pojačao al baš da bi s njim procvjetali... Problem je što on zahtjeva plaću ko Hazard, a tek dolazi u klub. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.