Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Paul Pogba (Francuska, 1993)

Istaknuti odgovori

Slažem se sa whisom. Nipošto pljunut stoju na Pogbu. 
Dva odlična igrača se mogu dovesti, pljunt im 50 milki i Cuadrada i/ili Ramires i dosta im. 

• Odgovori 369
  • Pregledi 30,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Boli me kurcina da je 150 nisu iz mog dzepa, a sta cemo dobit je smijesno raspravljat...

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Podrzacu ovaj transfer samo ako bude ukljucen Ramires ili Cardado uz nasu doplatu, ali mislim na normalnu doplatu do 50 miliona.

Boli me kurcina da je 150 nisu iz mog dzepa, a sta cemo dobit je smijesno raspravljat...

Mnogo manje nego sa opcijom koju sam ja napisao.

Sesk nije 10ka, i nikad nece biti 10ka. Njemu treba prostora i vremena sa loptom, da napravi nesto korisno. On nije igrac koji ce izvesti magiju na malom prostoru i time napraviti prevagu, kao sto rade Silva, Iniesta... 

Dolazak Pogbe bi mnogo vise doneo ekipi, ako bi se preslo na sistem 4-3-3.  Jedino tako bi sva trojica maksimalno dosli do izrazaja. 

Slažem se, dolazak Pogbe ima smisla samo ako ćemo igrati 4-3-3, jer bi tada formirali na sredini trougao Matić-Pogba-Fabregas tu bi imali sve što nam je potrebno, a Fabregas trenutno igra na mjestu koje mu najviše odgovara, on nema osobine recimo Davida Silve da na malom prostoru okrene dva protivnička igrača i podvali loptu napadaču, Fabregas je igrač koji djeluje iz "dubine" jer ima više prostora i vremena, tu takođe ima i ulogu to što ima veći pregled igre.

previse para ali opet pogba u veznom redu

matic-pogba

pedro-cesc-azar 

neam potree isat rec vise

Cesc je igrao uvek lose na AMF-u, nzm sto ga guraju mnogi tu.

Kurta

Azpilicueta - Zouma - Terry - Baba

Matic

Fabregas    -     Pogba

Pedro                           Hazard

Costa

• Autor
Pise Papers, to ovi samo prenose vijesti iz drugih novina..

Tesko da ce taj transfer se desiti, Juve je rasprodao par igraca i ne treba im novac.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Chelsea have made a concrete attempt for Pogba: but Juventus is resistant. #CFCcfc.png (via @DiMarzio)

Chelsea offered Pogba a salary of €8m and to #Juventus, a transfer fee of €75m but Juve does not give its jewel. (via @DiMarzio) #CFCcfc.png

Chelsea have received a firm no from #Juventus and Pogba. (via @DiMarzio) #CFCcfc.png

E moj Murinjo da si bio pametan pa da si naredio da se ova ponuda posalje na pocetku prelaznog roka, davno bi mi imali Pogbu u ekipi, a ovako kad su prodali Vidala tesko cemo mi do Pogbe, al ne treba odustajati, idemo do kraja, i onako para ima!!!

Legao bi nam ko' kec na desetku.Moze povuc naprijed,ima odlican sut a on i Matic odbrana beton.Ali tesko da ce ga juve pustiti al kada bi njega doveli imali bi sansu da napadnemo na LP.

Sesk nije 10ka, i nikad nece biti 10ka. Njemu treba prostora i vremena sa loptom, da napravi nesto korisno. On nije igrac koji ce izvesti magiju na malom prostoru i time napraviti prevagu, kao sto rade Silva, Iniesta...

Dolazak Pogbe bi mnogo vise doneo ekipi, ako bi se preslo na sistem 4-3-3. Jedino tako bi sva trojica maksimalno dosli do izrazaja.

Sto da ne?

Neko reče nisu pare iz mog džepa, sa čime se totalno slažem,daj koliko god treba! Realno je 4 3 3 omiljena Murinjova formacija, Pogba batina se ubacuje iz veznog reda, a s druge strane pomaže u defanzivi Maticu, Cesc će moći da gleda samo u napred što je idealno!

Iskreno ako dođe Pogba, i da ne dovedemo nikog u defanzivi, vidim nas na tronu Evrope! 

Ne znam baš da bi Pogba odmah imao takav efekt. Sigurno bi nas pojačao al baš da bi s njim procvjetali...
Problem je što on zahtjeva plaću ko Hazard, a tek dolazi u klub. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.