Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Paul Pogba (Francuska, 1993)

Istaknuti odgovori

Odlican fudbaler,ali mislim da on nije potreban Celziju imamo Loftus Cika po meni nista slabiji fudbaler od Pogbe samo mu treba dati sansu da pokaze svoj talenat u prvom timu.

christopher-eccleston-gif-kill-yourself.

• Odgovori 369
  • Pregledi 30,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Nije on u repki...

Sad sam baš gledao, jeste :P

Bar je pozvan za ove prijateljske pošto ne igraju kvalifikacije

Laca7 je strassan fizikalac, eksplozivan je skoro kao Haz... To je odlican nacin za resavanje bunkera, jer on moze iz prvog koraa da napravi prednost nad stoperima, cak i u zgusnutoj odbrani.

Pogba takodje, veoma je brz srazmerno gabaritima...  Uklapanje njih dvojice u sistem u kkome bi Fabregas mogao da dodje do izrazaja bilo bi pun pogodak.

Laca7 je strassan fizikalac, eksplozivan je skoro kao Haz... To je odlican nacin za resavanje bunkera, jer on moze iz prvog koraa da napravi prednost nad stoperima, cak i u zgusnutoj odbrani.

Pogba takodje, veoma je brz srazmerno gabaritima...  Uklapanje njih dvojice u sistem u kkome bi Fabregas mogao da dodje do izrazaja bilo bi pun pogodak.

a mi ćemo na kraju umjesto tih fizikalaca dovesti dva brazilca, dvije radilice kojima će jedini zadatak biti da pretrče 13 km.

#Juventus Director Nedved: "We have received an offer from PSG. However, both Real Madrid & Barcelona also have a serious interest in Pogba"

a priča se da je i junajted poslao ponudu od 60 miliona funti ali da ih Pogba kulira,navodno ga pokušavaju vrati sa velikom platom

ništa čudno,istorija,tradicija dok drugi kupuju titule 

Zamisli ponude mu veću platu od Runija i Runi nezadovoljan traži transfer, pa mu povećaju platu na pola miliona nedeljno. :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.