27. januar 2012.14 god. comment_20707 [url="http://www.mirrorfootball.co.uk/transfer-news/Transfer-gossip-Chelsea-target-Paul-Pogba-Manchester-United-midfield-rising-star-article857846.html"]http://www.mirrorfootball.co.uk/transfer-news/Transfer-gossip-Chelsea-target-Paul-Pogba-Manchester-United-midfield-rising-star-article857846.html[/url] Vjerujem da je dosta vas Äulo za ovog talentiranog, ali i pomalo problematiÄnog mladog veznjaka ManUniteda. E pa on je u zadnjoj godini ugovora koji mu istiÄe na ljeto i navodno ne želi ga produžiti. Spominje se dosta klubova koji bi ga mogli maznuti već do kraja ovog prijelaznog roka, a ako ne tada onda sigurno na ljeto kada bude free agent. Inter i City su dosad bili glavni favoriti za dovoÄ‘enje Francuza, ali evo izgleda da se i naši ukljuÄuju u trku. Cifra oko 3 miliona. Prijavi
27. januar 2012.14 god. comment_20708 ÄŒuo sam da je opasno talentovan. To da je problematiÄan, nisam znao. Šta znam, fino je imati te talente, ali ovamo imamo i svojih koji nemaju priliku da igraju za prvi tim. Mada ovaj ako bi koštaO 3 miliona dobio bi šansu ispred Josha koji nije ništa koštao, igraÄ koji je produkt naše akademije. Tako da ne znam, da li bih ga volio u Chelsea-ju. Prijavi
27. januar 2012.14 god. comment_20710 NE, imamo dosta svojih talenata koji bi trebali imati prednost Prijavi
27. januar 2012.14 god. comment_20711 Gledao sam ga jednu utakmicu i na toj tekmi uopšte nije dobro igrao. Komentator je nešto priÄao kako je talenat ovo ono, ali meni uopšte nije ostavio neki utisak. Prijavi
27. januar 2012.14 god. comment_20732 Razvikani Francuz afriÄkog podrijetla - podsjeća vas na nešto ??? (Gael Kakuta). Moj odgovor je NE! Imamo mi svojih talenata. A da je tako dobar stari lisac Alex Ferguson ga ne bi pustio. Jedino što mu valja je prezime koje sliÄi na Drogbino. Prijavi
27. januar 2012.14 god. Autor comment_20747 Mali je stvarno zajeban igraÄ, direktan, konkretan, brzo odigrava, snažan... Samo treba prilike i ostalo će doći. Prijavi
27. januar 2012.14 god. comment_20786 u "našoj" akadeimiji ima na pretek takvih koji fol obeÄavaju pa kao klu dovodie mlade ovo ono di s ti mladi ???? a i eto sam Cae je sve rekao i Elao samo bi još nadodao primjer - Carlos Tevez isto je bio odliÄan igraÄ ovo ono Fergie glup što ga pušta ubo ga Citiy i vidi im ga sad netrebaju nam takvi kao što je Wisey rekao problematiÄni mali je od samog vraga Äitao sam dosta o njemu istvarno neki problematiÄni... ko da su ga Baloteli i Tevez radili xD sve u svemu na referendumu bi zaokružio NE Prijavi
27. januar 2012.14 god. comment_20791 Iskreno pum mi ..... vishe ti talenata, ili nek guraju igrace iz nase akacemije ili ako ce vec dovidit igraca neka to bude provjeren igrac, i igrac koi ce igrati a ne dozivotno biti nada Prijavi
28. januar 2012.14 god. comment_21044 Imamo i dosta nasih talenata,a trebaju nam igrace koji ce odma uskociti u prvi tim ili se boriti za mjesto u prvom timu ! Prijavi
8. juni 2012.14 god. comment_57779 Njegovo ime me podsjeća na našu ikonu kluba,tako da .. svakako je dobrodošao i sam on kao i njegov talenat Prijavi
8. juni 2012.14 god. comment_57797 Da, najvjeroavtnije će biti u Juventusu od sljedeće sezone. Prijavi
9. juni 2012.14 god. comment_57909 Ovo je slican igrao kao Balo , da je drugacije ne bi ga SAF ovako lako pustio Prijavi
9. juni 2012.14 god. comment_57912 Pored zivih Josha i Nate-a nam ovaj ne treba nikako. Nek ide gde hoce, u Chelsea-ju ga ne zelim! Prijavi
27. juni 2014.12 god. comment_179112 Ajde Cae uradi nesto korisno i stavi pravu cijenu Pogbe u nazivu. http://www.chelseabalkan.com/201406273302/vijesti/transferi/chelsea-izdasnim-ugovorom-pokusava-vrbovati-pogbu.html dakle izgleda da smo zagrijani za njega, ima moje ogromno da i ovo bi bio mozda i najbolje transfer za nas ovo ljeto, nazad matic pogba naprijed, Hazard,Oscar/Fabregas,Schurrle/Willian i u napadu Costa Prijavi
27. juni 2014.12 god. comment_179113 Ne bi me cudilo da iskesiramo neku veliku svotu. Ne mora znacit da ce na ovog momka, mozda ce na nekoga drugog. Mislim da se sprema nesto "veliko" nakon ovih prodaja od nase strane. Zato smo vjerovatno i pustili Shawa unitedu. Prijavi
27. juni 2014.12 god. comment_179116 Promijenite cijenu, ova cifra koja se spomiinje je 10 puta veÄa od ove Å¡to je ovdje navedena. Prijavi
27. juni 2014.12 god. comment_179119 Davno sam govorio da ne treba uopste vrijednost stavljat kad se malo-malo promjeni. u prvi post stavit link transfermarkt profila pa koga interesuje pogledat ce Prijavi
27. juni 2014.12 god. comment_179121 Ako ne bude skuplji od ovih 6 milijuna eura to će biti pravi potez naše Uprave. Prijavi
28. juni 2014.12 god. comment_179129 ma ne smijem ni zamislit kakva bi svrsavanja s njim u ekipi bila... Prijavi
28. juni 2014.12 god. comment_179132 Da mi je samo znati po Äem je to Willian zaslužio u prvih 11 da bude? ProÅ¡le godine se uopće nije iskazao. Prije bih u prvih 11 stavio Schuerrlea ili Salaha, nego Williana. Prijavi
28. juni 2014.12 god. comment_179134 SuviÅ¡no je i govoriti o tome kakvo bi Pogba bio pojaÄanje, jer momak je maÅ¡ina... Ja joÅ¡ uvijek ne doživljavam ove priÄe ozbiljno, nije to joÅ¡ uvijek na nivou ozbiljne transfer priÄe :D trenutno je sve na nivou spekulacija. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.