Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Paul Pogba (Francuska, 1993)

Istaknuti odgovori

[url="http://www.mirrorfootball.co.uk/transfer-news/Transfer-gossip-Chelsea-target-Paul-Pogba-Manchester-United-midfield-rising-star-article857846.html"]http://www.mirrorfootball.co.uk/transfer-news/Transfer-gossip-Chelsea-target-Paul-Pogba-Manchester-United-midfield-rising-star-article857846.html[/url]

Vjerujem da je dosta vas čulo za ovog talentiranog, ali i pomalo problematičnog mladog veznjaka ManUniteda. E pa on je u zadnjoj godini ugovora koji mu ističe na ljeto i navodno ne želi ga produžiti. Spominje se dosta klubova koji bi ga mogli maznuti već do kraja ovog prijelaznog roka, a ako ne tada onda sigurno na ljeto kada bude free agent. Inter i City su dosad bili glavni favoriti za dovoÄ‘enje Francuza, ali evo izgleda da se i naši uključuju u trku. Cifra oko 3 miliona. ;)
  • Odgovori 369
  • Pregledi 30,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Čuo sam da je opasno talentovan. To da je problematičan, nisam znao.

Šta znam, fino je imati te talente, ali ovamo imamo i svojih koji nemaju priliku da igraju za prvi tim. Mada ovaj ako bi koštaO 3 miliona dobio bi šansu ispred Josha koji nije ništa koštao, igrač koji je produkt naše akademije.

Tako da ne znam, da li bih ga volio u Chelsea-ju.
Gledao sam ga jednu utakmicu i na toj tekmi uopšte nije dobro igrao. Komentator je nešto pričao kako je talenat ovo ono, ali meni uopšte nije ostavio neki utisak.
Razvikani Francuz afričkog podrijetla - podsjeća vas na nešto ??? (Gael Kakuta). Moj odgovor je NE! Imamo mi svojih talenata. A da je tako dobar stari lisac Alex Ferguson ga ne bi pustio. Jedino što mu valja je prezime koje sliči na Drogbino.
u "našoj" akadeimiji ima na pretek takvih koji fol obečavaju pa kao klu dovodie mlade ovo ono di s ti mladi ????
a i eto sam Cae je sve rekao i Elao samo bi još nadodao primjer - Carlos Tevez isto je bio odličan igrač ovo ono Fergie glup što ga pušta ubo ga Citiy i vidi im ga sad netrebaju nam takvi kao što je Wisey rekao problematični mali je od samog vraga čitao sam dosta o njemu istvarno neki problematični... ko da su ga Baloteli i Tevez radili xD
sve u svemu na referendumu bi zaokružio NE
Iskreno pum mi ..... vishe ti talenata, ili nek guraju igrace iz nase akacemije ili ako ce vec dovidit igraca neka to bude provjeren igrac, i igrac koi ce igrati a ne dozivotno biti nada ;)
  • 4 mjeseca kasnije...
Njegovo ime me podsjeća na našu ikonu kluba,tako da .. svakako je dobrodošao i sam on kao i njegov talenat :D
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 1 godina kasnije...

Ajde Cae uradi nesto korisno i stavi pravu cijenu Pogbe u nazivu.

http://www.chelseabalkan.com/201406273302/vijesti/transferi/chelsea-izdasnim-ugovorom-pokusava-vrbovati-pogbu.html

dakle izgleda da smo zagrijani za njega, ima moje ogromno da i ovo bi bio mozda i najbolje transfer za nas ovo ljeto, nazad matic pogba naprijed, Hazard,Oscar/Fabregas,Schurrle/Willian i u napadu Costa

Ne bi me cudilo da iskesiramo neku veliku svotu. Ne mora znacit da ce na ovog momka, mozda ce na nekoga drugog. Mislim da se sprema nesto "veliko" nakon ovih prodaja od nase strane. Zato smo vjerovatno i pustili Shawa unitedu.

Davno sam govorio da ne treba uopste vrijednost stavljat kad se malo-malo promjeni. u prvi post stavit link transfermarkt profila pa koga interesuje pogledat ce

Eden        Fabregas       Willian

Pogba         

Matic

Koja perverzija.

Da mi je samo znati po čem je to Willian zaslužio u prvih 11 da bude? Prošle godine se uopće nije iskazao.

Prije bih u prvih 11 stavio Schuerrlea ili Salaha, nego Williana.

Suvišno je i govoriti o tome kakvo bi Pogba bio pojačanje, jer momak je mašina...

Ja još uvijek ne doživljavam ove priče ozbiljno, nije to još uvijek na nivou ozbiljne transfer priče :D trenutno je sve na nivou spekulacija.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.