28. juni 2014.12 god. comment_179139 Da mi je samo znati po čem je to Willian zaslužio u prvih 11 da bude? Prošle godine se uopće nije iskazao. Prije bih u prvih 11 stavio Schuerrlea ili Salaha, nego Williana. Još jednom ču ponoviti svoj stav o tome , Willian je za Schurrlea doktor dok je Salah u ovom trenurku igrač za rotaciju što iziskuje da nije spreman za to da postane redovan član prve 11-orice što naravno ne znači da neće biti u budućnosti. Drugo Schurrle je lijevo krilo na desnom se baš i ne snalazi a treće Willian će u narednoj sezoni pokazati koliko vrijedi, za prvu sezonu to je bilo ok sada se očekuje više i mislim da on to može. Nećemo više o ovome budući da je ovo druga tema eto da ne ode u off skroz da kažem da je ovaj mali doktor a ima svega 21. friško napunjenu ne bi mi bilo žao niti jednom penija utrošenog na njegovo dovodjenje. Prijavi
28. juni 2014.12 god. comment_179144 Willian je za Schurrlea doktor ... jer Schurrle ima prave obrve i zato ga ne volim. Prijavi
28. juni 2014.12 god. comment_179155 Wilian ne zasluzuje mjesto u prvoj postavi ako cemo iskreno, mozete vi pricati tek mu je prva sezona ali ocekivao sam vise od njega i smatram da Schurle zasluzujem mjesto u prvoj postavi. Sto se tice Pogbe jeste dobar igrac ali nisam siguran da cemo ga dovesti. Prijavi
28. juni 2014.12 god. comment_179167 nema od Pogbe nista, mada bih itekako volio da dodje, mlad a igracina samo ako se spominje ogromna plata, mislim, gdje je tu pamet dati tolike pare mladicu? Prijavi
29. juni 2014.12 god. comment_179181 Pogba bi se računao kao home grown igrač, eto (još) jedan plus. :D Prijavi
30. juni 2014.12 god. comment_179283 http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2674939/Paul-Pogbas-agent-insists-France-international-stay-Juventus-season-despite-Chelsea-PSG-Real-Madrid.html Prijavi
30. juni 2014.12 god. comment_179303 Pogba je igračina ovakvog igrača priželjkujem ajde romane ispuni želje Prijavi
30. juni 2014.12 god. comment_179376 http://www1.skysports.com/football/news/12691/9366353/serie-a-paul-pogbas-agent-says-france-midfielder-will-not-be-leaving-juventusTALK Prijavi
30. juni 2014.12 god. comment_179377 Msilim da ostaje još ovu sezonu jer Juve ima u planu atak na LP u sledečoj sezoni. Nadaju se nečemu većem u Evropi nakon puno godina i ne vjerujem da će pustiti ponajboljeg igrača ipak ponuda od 60 mil mogla bi ih natjerati da promjne mišljnje. Prijavi
4. juli 2014.12 god. comment_179709 Chelsea je navodno ozbiljno zagrizao za Pogbu, jer je navodno Juventus jos uvijek duzan Chelseaju 13mil eura za Mutua sto bi mnogo olaksalo posao pri dovodenju mladog veznjaka. #CFC Prijavi
4. juli 2014.12 god. comment_179710 Chelsea je navodno ozbiljno zagrizao za Pogbu, jer je navodno Juventus jos uvijek duzan Chelseaju 13mil eura za Mutua sto bi mnogo olaksalo posao pri dovodenju mladog veznjaka. #CFC Source? Prijavi
4. juli 2014.12 god. comment_179749 Ima istine u ovom što Adis kaže... Ali je istina da se ne radi od 13, već o skoro 18 miliona funti.. Doduše, tu cifru su Chelseaju dužni Juve i Livorno, s tim da Juve ima puno većeg udjela u istoj. Istina je i da nam Juve nikad nije isplatio taj novac, te bi se sad tu moglo nešto kompenzirati. Prijavi
4. juli 2014.12 god. comment_179757 U boli na kurac odma spor pokrenuti i uzeti Pogbu ko ih jebe :D Prijavi
4. juli 2014.12 god. comment_179774 Ima istine u ovom što Adis kaže... Ali je istina da se ne radi od 13, već o skoro 18 miliona funti.. Doduše, tu cifru su Chelseaju dužni Juve i Livorno, s tim da Juve ima puno većeg udjela u istoj. Istina je i da nam Juve nikad nije isplatio taj novac, te bi se sad tu moglo nešto kompenzirati. Ma ja ko zna ako Firer ne zna. Šalim s nisi ti džaba ovdje "glavni-odgovorni"... Prijavi
7. juli 2014.12 god. comment_180116 http://www.standard.co.uk/sport/football/chelsea-transfer-news-60m-pogba-deal-back-on-as-juventus-rival-arsenal-and-liverpool-for-alexis-sanchez-9588955.html Chelsea have been given hope over their ambitious quest to sign Juventus midfielder Paul Pogba with the Italian club now ready to rival Arsenal for the signature of Alexis Sanchez. Manager Jose Mourinho has already spent £60million this summer on Cesc Fabregas and Diego Costa but he wants more strength in Chelsea’s midfield. Pogba’s agent, Mino Raiola, has consistently stated the France international is staying with Juventus but the Italian champions may be tempted to sell in order to fund summer bids for their top targets. Prijavi
10. juli 2014.12 god. comment_180546 Uslikan u King's Road-u u Londonu (ako ovo nije Blackman :D). Juventus would rather keep hold of Pogba due to his age, but are willing to part with him for £60m, or cash plus Ramires. Izvor je express. Prijavi
10. juli 2014.12 god. comment_180567 4-3-3 sredina Pogba Fabregas Matić 4-2-3-1 Hazard Fabregas Ne želim napisat desno krilo Matić Pogba Prijavi
11. juli 2014.12 god. comment_180569 moze i Tores gratis, nego plasim se da ne odbiju takvu ponudu... Prijavi
11. juli 2014.12 god. comment_180576 auuuu kakvog bi igraca dobili, apsolutni vladari otoka :D s tim da bi i vragovi plakali, nesto slicno ko i arsenalovci za fabregasa...dupli win :D Prijavi
11. juli 2014.12 god. comment_180578 Au to bi bio vrh, ali nešto ne verujem da će ga Chelsea dovesti.. --------Hazard ------Scurrle - -------- Pogba ---------- Matić -- Fabregas holly shit naravno fabregas malo ispred Matića al nzm ja to napisat xd Prijavi
11. juli 2014.12 god. comment_180583 Hvalio se kako igra FM sa Chelsea i sebe je doveo,vidjen je u Londonu i navodno (nisam proveravao,mozda je lupetanje) izbrisao na svom twiteru da je clan Juventusa. Sta li se desava? Prijavi
11. juli 2014.12 god. comment_180613 Meni malo glupo zasnivati mogućnost njegovog dolaska u Chelsea na osnovu te informacije da je bio u blizini Stamford Bridgea. Mislim čovjek možda ima nekih svojih obaveza nevezanih za fudbal.. Prijavi
11. juli 2014.12 god. comment_180621 Meni malo glupo zasnivati mogućnost njegovog dolaska u Chelsea na osnovu te informacije da je bio u blizini Stamford Bridgea. Mislim čovjek možda ima nekih svojih obaveza nevezanih za fudbal.. Pa vidiš tko je objavio to? Inače samo gluposti valjaju, kao NegroSport. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.