2. novembar 2013.12 god. Autor comment_149695 Ovo trebaju editovati i napisati: 1000 likes Thank you Balkan Chelsea Supporters Club Thank you Benjamin Hrustić Prijavi
2. novembar 2013.12 god. comment_149696 Odmah sam vidio da ce doci do ovoga. To sto oni pisu nema se kvaliteta je glupost, samo uzimaju kao argument da bi ispali malo posteniji. Da su ljudi bili rekli bi ne moze ovo ovako moramo nesto mijenjat, ali nisu jer nije bilo problema. Dobro, za Filea sam i prije pomislio kako je neki čudan lik, Sta drugo pomislit o liku koji ode na maturu u crvenim patikama :D Ne znam samo sto on nekom sere o kvalitetu, 250 postova za dvije godine skupio a vecina od toga na temi mala je extra gdje je drkao. Wisey spominjes neke pare, vjerujem da nisu ih ni trazili nit bi imali pravo ih traziti. Niko nije njih tjerao da doniraju, niti ih je neko otjerao. Hoce momci oprobat nesto sami napraviti. Tinmar me najvise razocarao i takvi su najgori, sute a mute. Prijavi
2. novembar 2013.12 god. comment_149698 hmmm na cijoj strani bit relovoj (covik koji mene i kaludu uvik bezralozno bana) ili na tinmarovoj strani( momak koji ima bicu ) ? Prijavi
3. novembar 2013.12 god. comment_149728 Wisey spominjes neke pare, vjerujem da nisu ih ni trazili nit bi imali pravo ih traziti. Niko nije njih tjerao da doniraju, niti ih je neko otjerao. Hoce momci oprobat nesto sami napraviti. Tinmar me najvise razocarao i takvi su najgori, sute a mute. Ma to je oko hostinga bila zajebancija, nisu pare u pitanju. A crve ti ako napustiš ovaj naš forum, onda nemamo šta više pričati, slobodno me prekini kontaktirati. Prijavi
3. novembar 2013.12 god. comment_149729 Ovo trebaju editovati i napisati: 1000 likes Thank you Balkan Chelsea Supporters Club Thank you Benjamin Hrustić To imaš 1000 profila na facebook-u. Sent from my LT26i using Tapatalk Prijavi
7. novembar 2013.12 god. comment_150174 Sada i ja, kao jedan od najstarijih članova foruma i Chelsea Balkana općenito, osjećam potrebu da se oglasim na sve ovo. Ne smatram da je odvajanje bila dobra stvar, ali ako nas je situacija već stjerala u kut, moralo je doći do toga. Ja sam, osobno, pridonio puno više radu samog Chelsea Balkana u posljednje gotovo dvije i pol godine, i da me se sada pita ponovno bih pridonio i više ako treba, samo da je vremena. S druge strane, u Chelsea Croatia sam odradio praktički samo sitnice, no nadam se da ću u budućnosti moći više. Ono što želim reći je da sam uložio puno truda kao i još nekolicina ljudi ovdje, da ne nabrajam sad, zna se tko su, da bi se ova kompletna udruga uzdigla na viši nivo i svakako mi nije bilo u cilju da se odcjepimo. Ono što se mora reći je da neke stvari u funkcioniranju udruge nisu valjale, i unatoč brojnim ukazivanjima na iste. Benjamin Hrustić čovjek je koji zaslužuje sve kredite za odrađen posao, čovjek koji je na leđima stvorio ovu udrugu, no nije znao na vrijeme stati. Situacija je dovela do toga da manje-više sve odluke idu preko njega, što nikako ne može funkcionirati u jednoj ovakvoj udruzi. Benjo će uvijek imati moje poštovanje kao osnivač i pokretatelj inicijative Chelsea Balkan, no kao voditelj i glava iste, nikada. Smatram da je taj posao trebao podijeliti sa još troje do četvoro ljudi, jer nije sposoban biti diktator ovdje. Njegovo nerijetko djetinjasto ponašanje, određeni ispadi i manjak poštovanja prema starijim članovima foruma samo su neki od razloga ovoga što pišem. S druge strane, Filip Grljević se, unatoč određenoj dozi arogancije (koju pravi voditelj treba imati donekle), pokazao kao vrlo sposoban čovjek i odgovoran voditelj jedne udruge kakva je Chelsea Croatia. To što se proziva zbog "oblačenja crvenih patika na maturu" neću ni komentirati, donja granica debilizma. Na jednu stvar želim ukazati, a to je da kad bi me netko pitao "Tko je glavni u Chelsea Balkanu?", k'o iz topa bih ispalio "Benjamin Hrustić", što bi učinili i svi ostali članovi foruma. Dok, s druge strane, kada bi me pitali "Tko je glavni u Chelsea Croatia?", ne bih znao što reći, da li je to Filip, Martin, Dino, Marino ili netko drugi...jednostavno, ovakva udruga mora funkcionirati na način da bude vođena od nekolicine, ne od jednoga koji sebi iz dana u dan stvara status boga. Ako dođe do toga da će se morati birati strane, mislim da je očito čiju ću stranu izabrati. NHF. P.S. S foruma ne planiram odlaziti ukoliko silom ne budem uklonjen, jer je tu još uvijek masa ljudi koju neizmjerno poštujem i volim čut što imaju za reć, iako se i ta masa lagano gubi odlaskom najomiljenijih članova foruma, kakav je bio jedan Vinko koji je danas isključivo član Chelsea Croatia. Prijavi
7. novembar 2013.12 god. comment_150178 Sada i ja, kao jedan od najstarijih članova foruma i Chelsea Balkana općenito, osjećam potrebu da se oglasim na sve ovo. Ne smatram da je odvajanje bila dobra stvar, ali ako nas je situacija već stjerala u kut, moralo je doći do toga. Ja sam, osobno, pridonio puno više radu samog Chelsea Balkana u posljednje gotovo dvije i pol godine, i da me se sada pita ponovno bih pridonio i više ako treba, samo da je vremena. S druge strane, u Chelsea Croatia sam odradio praktički samo sitnice, no nadam se da ću u budućnosti moći više. Ono što želim reći je da sam uložio puno truda kao i još nekolicina ljudi ovdje, da ne nabrajam sad, zna se tko su, da bi se ova kompletna udruga uzdigla na viši nivo i svakako mi nije bilo u cilju da se odcjepimo. Ono što se mora reći je da neke stvari u funkcioniranju udruge nisu valjale, i unatoč brojnim ukazivanjima na iste. Benjamin Hrustić čovjek je koji zaslužuje sve kredite za odrađen posao, čovjek koji je na leđima stvorio ovu udrugu, no nije znao na vrijeme stati. Situacija je dovela do toga da manje-više sve odluke idu preko njega, što nikako ne može funkcionirati u jednoj ovakvoj udruzi. Benjo će uvijek imati moje poštovanje kao osnivač i pokretatelj inicijative Chelsea Balkan, no kao voditelj i glava iste, nikada. Smatram da je taj posao trebao podijeliti sa još troje do četvoro ljudi, jer nije sposoban biti diktator ovdje. Njegovo nerijetko djetinjasto ponašanje, određeni ispadi i manjak poštovanja prema starijim članovima foruma samo su neki od razloga ovoga što pišem. S druge strane, Filip Grljević se, unatoč određenoj dozi arogancije (koju pravi voditelj treba imati donekle), pokazao kao vrlo sposoban čovjek i odgovoran voditelj jedne udruge kakva je Chelsea Croatia. To što se proziva zbog "oblačenja crvenih patika na maturu" neću ni komentirati, donja granica debilizma. Na jednu stvar želim ukazati, a to je da kad bi me netko pitao "Tko je glavni u Chelsea Balkanu?", k'o iz topa bih ispalio "Benjamin Hrustić", što bi učinili i svi ostali članovi foruma. Dok, s druge strane, kada bi me pitali "Tko je glavni u Chelsea Croatia?", ne bih znao što reći, da li je to Filip, Martin, Dino, Marino ili netko drugi...jednostavno, ovakva udruga mora funkcionirati na način da bude vođena od nekolicine, ne od jednoga koji sebi iz dana u dan stvara status boga. Ako dođe do toga da će se morati birati strane, mislim da je očito čiju ću stranu izabrati. NHF. P.S. S foruma ne planiram odlaziti ukoliko silom ne budem uklonjen, jer je tu još uvijek masa ljudi koju neizmjerno poštujem i volim čut što imaju za reć, iako se i ta masa lagano gubi odlaskom najomiljenijih članova foruma, kakav je bio jedan Vinko koji je danas isključivo član Chelsea Croatia. Potpis, pečat, katanac. Ti si moj idol Sent from my LT26i using Tapatalk Prijavi
7. novembar 2013.12 god. comment_150188 Niko nikog nije stjerao u kut, nit je ko koga natjero da bira strane. Šta najmanje podnosim od svega je laž, a ovo su notorne laži. Tri čovjeka iz vrha te udruge su donijeli sami odluku da se odvoje. Al eto, preživjet će ovaj projekat, navikli smo mi da nam zabodu nož u leđa. Prijavi
7. novembar 2013.12 god. comment_150190 Očito je i na mene došao red. Nek mi zamjeri ko šta hoće, al mržnja usmjerena prema udruzi i svemu povezanom s njom po meni nije normalna, a koliko se priča o svemu tome pokazuje da nikom nije svejedno. Do odvajanja nije trebalo doći, ali to nije odgovornost jedne strane. Ako je udruga kriva što su napravili svoju fejs stranicu, kriv je i Benjo što je odlučio maknut objave o udruzi sa Chelsea Balkan stranice, nije sve crno-bijelo kako neki misle. A koliko god neki srali, udruga radi ekstra posao, od redovnog gledanja utakmica u TRI grada, nagradnih igara, redovnog informiranja članova.. Radim na portalu, to se neće mijenjat, bar ne mojom voljom, al također sam i ponosni član udruge, a nije u redu da se sad sere po nekima koji su doprinijeli stvaranju zajednice navijača na Balkanu. Toliko od mene. G.P. out. Prijavi
7. novembar 2013.12 god. Autor comment_150207 Nek se niko ne uvrijedi, ali treba da se zna ko kosi a ko vodu nosi. U svemu postoji hijerarhija, pa tako i ovdje. Nikom od vas ne znači ovaj projekat kao meni. Inače, već odavno bih digao ruke od svega i posvetio se faxu, te ostavio sve nekom. Jedino mi se nekako Bagi pokazao kao da mu je baš stalo da ima uvijek svježih vijesti na portalu, ali i to bi možda izblijedilo kroz neko vrijeme. Koga od vas boli briga što će se danas objaviti dvije a ne deset vijesti? Nećete se ni počešati po guzici zbog toga. A meni je cijeli projekat uvijek na pameti. Proveo sam dane, mjesece i godine u usavršavanju stranice i portala, osnivanju Udruženja navijača u BiH i pomaganju osnivanja istog u Hrvatskoj. Ovaj projekat je moje dijete, a valjda roditelj zna šta je najbolje za njegovo dijete? Jednostavno, priča o tome da ovdje treba da odlučuje 10 osoba ne pije vodu, jer to nigdje nije uspjelo. Jedna osoba mora donositi odluke. Ne postoji džaba u kompanijama po jedan direktor, a na čelu države po jedan predsjednik. Zna se ko šta radi. A dokaz koliko dobro sam želio Chelsea Balkanu i pokušavao na sve načine zadržati na okupu oba udruženja je činjenica da sam se, nakon što mi je File izvrijeđao sve što je stigao, PRVI ja njemu izvinio. Pa, to nema nigdje. I ti, dubro, sad od Filea napravi neku cvjećku, a mene ocrni. Niko te neće tjerati s foruma sve dok poštuješ pravila istog. Prijavi
7. novembar 2013.12 god. comment_150209 Jedna stvar je portal, druga stvar su odnosi između udruženja. Odluka da se maknu obavijesti o hrvatskom udruženju je po meni pretjerana, do tog nije trebalo doć. Ja nisam netko tko će se ulizivat i sad ti govorit bravo, Benjo, samo tako, nek si im pokazao. Bez obzira na ovo oko udruženja, cijenim tvoj rad oko portala, više puta sam se pitao kako ti se više da zajebavat s tim. A vi iz administracije znate koliko se trudim oko portala, to ekipa s foruma ne vidi, a ne želim se sad tu hvalit, oni koji trebaju znat kakvo je stanje znaju ga. Prijavi
7. novembar 2013.12 god. comment_150210 Nek se niko ne uvrijedi, ali treba da se zna ko kosi a ko vodu nosi. U svemu postoji hijerarhija, pa tako i ovdje. Nikom od vas ne znači ovaj projekat kao meni. Inače, već odavno bih digao ruke od svega i posvetio se faxu, te ostavio sve nekom. Jedino mi se nekako Bagi pokazao kao da mu je baš stalo da ima uvijek svježih vijesti na portalu, ali i to bi možda izblijedilo kroz neko vrijeme. Koga od vas boli briga što će se danas objaviti dvije a ne deset vijesti? Nećete se ni počešati po guzici zbog toga. A meni je cijeli projekat uvijek na pameti. Proveo sam dane, mjesece i godine u usavršavanju stranice i portala, osnivanju Udruženja navijača u BiH i pomaganju osnivanja istog u Hrvatskoj. Ovaj projekat je moje dijete, a valjda roditelj zna šta je najbolje za njegovo dijete? Jednostavno, priča o tome da ovdje treba da odlučuje 10 osoba ne pije vodu, jer to nigdje nije uspjelo. Jedna osoba mora donositi odluke. Ne postoji džaba u kompanijama po jedan direktor, a na čelu države po jedan predsjednik. Zna se ko šta radi. A dokaz koliko dobro sam želio Chelsea Balkanu i pokušavao na sve načine zadržati na okupu oba udruženja je činjenica da sam se, nakon što mi je File izvrijeđao sve što je stigao, PRVI ja njemu izvinio. Pa, to nema nigdje. I ti, dubro, sad od Filea napravi neku cvjećku, a mene ocrni. Niko te neće tjerati s foruma sve dok poštuješ pravila istog. Benjo nas kolicina zna koliko si se ti kao čovjek uložio u sve ovo, koliki si vremena potrošio na ovo i sve to stoji. To nitko ne spori. Ali pogrešna su ti razmišljanja oko dijeljenja prava, vlasti i obaveza CB projekta. Ne može jedan čovjek sam sve voditi i odlučivati o svemu .Da si u samim počecima podijelo vlast u projektu na paritetu 25 25 25 25, tj. dvije osobe iz BiH i dvije iz CRO, bilo bi drugačije. Ja sam 100 posto siguran u to. Šta se desilo - desilo se ono čega sam se pribojavao još prošle godine, došlo je do stvaranja jaza između tebe i ljudi iz Chelsea Cro. Ja zato kažem, kao što sam i neki dan na ovoj temi rekao, ima ovdje svačije krivice. Ja ne kažem da iz Chelsea Cro pojedini nisu ispali nefer - ispali su nefer, ali jbg. Trebao si o tome ti misliti prije recimo godinu dana da se ovakvo što moglo spriječiti. Iz ovog tvog gore se vidi da si CB projekt shvatio previše osobno. Jbg, uložio si se u sve to i razumljivo da si sve shvatio emocionalno kao svoje dijete. Ali trebao si postaviti granicu, negdje zaustaviti te emocije i podijeliti vlast. To ti je ono znaš kad majka koja previše voli svoje dijete pa ga tetoši čitav život i to dijete se nikad ne osamostali, postane debil i ovisno o majci uvijek. I druga majka koja razmišlja glavom, pa bude malo kruta i okrutna prema dijetetu, pošalje ga u svijet da studira i to se dijete osamostali, postane čovjek. Tako je i ovdje, projekt CB je bio previše u tvom stisku, zagrljaju, nikada nije zaživio u potpunosti, stao na svoje noge. Uvijek je bio pod pesnicom jednog čovjeka, to je tako jbg. Nemoj misliti da ja zauzimam ičiju stranu. Opet ponavljam ima tu svačije krivice. Chelsea Croatia se sigurno nije ponijela skroz fer prema projektu, nekako je to baš ispalo kao zabijanje noža u leđa. Mislim da se projekt u svom punom obimu mogao spasiti da je bilo volje s njihove strane, ali i da je bilo i nekih drugih razmišljanja i s tvoje strane. I da pogrešno ti je mišljenje da kompanijom upravlja direktor, a državom predsjednik. Upravo je u kompaniji direktor ograničen i podređen upravnom i nadzornom odboru, a predsjednik parlamentu tj saboru. Ti si u ovom projektu bio direktor tj. predsjednik bez nadzornog odbora i parlamenta. A još su onda ulje na vatru dolile neke snage poput Fileta koje su se očito htjele otcjepiti i eto to se desilo. Prijavi
7. novembar 2013.12 god. comment_150211 http://www.youtube.com/watch?v=LMoToKinB74 Mogu da ti puse Benjaminee :D Prijavi
7. novembar 2013.12 god. Autor comment_150212 Jedna stvar je portal, druga stvar su odnosi između udruženja. Odluka da se maknu obavijesti o hrvatskom udruženju je po meni pretjerana, do tog nije trebalo doć. Ja nisam netko tko će se ulizivat i sad ti govorit bravo, Benjo, samo tako, nek si im pokazao. Bez obzira na ovo oko udruženja, cijenim tvoj rad oko portala, više puta sam se pitao kako ti se više da zajebavat s tim. A vi iz administracije znate koliko se trudim oko portala, to ekipa s foruma ne vidi, a ne želim se sad tu hvalit, oni koji trebaju znat kakvo je stanje znaju ga. Kamo sreće da sam maknuo čim su osnovali svoju FB stranicu. Barem me ne bi mogli iskoristiti. Prijavi
7. novembar 2013.12 god. comment_150213 lele ja ne mogu da verujem kako sad ispirate mozak reli,kakve su to filozofije,pravnički pojmovi,vlast i ostale gluposti izvrnuli ste stanje stvari ko najgori ljigavi političari,ne da mi se sad tolko pisati,tinmar me najviše razočarao,to od njega nisam očekivao,file je u početku bio fin i kulturan al kako je počeo da gura lovu digo mu se kurac i počeo sve da proziva od mene samo podrška reližalosno je jedino to na kraju da zbog sukoba par čoveka ima da ispašta gomila ljudi ,kako sad tako i u budućnosti Prijavi
7. novembar 2013.12 god. comment_150220 Martin se ponio kao predsjednik udruženja, kao takav veću odgovornost prema članovima udruženja, nego prema običnim članovima foruma, ne znam zašto bi se sad on morao ispričavat bilo kome zbog ovog što se dogodilo, vjerujem da je njemu gore nego vama, jer je sudjelovao u radu portala i davao neki svoj doprinos. Najmanje razumijem one koji sad seru po njemu, što se mene tiče jednako ga cijenim kao i prije ove nesretne epizode sa odvajanjem. Odluku o odvajanju nije donio Martin sam, nit bilo tko drugi da je sad došao i rekao idemo se odvojit, nit je to bilo unaprijed planirano. To ja kao član tog udruženja kažem. A što se tiče Benje i samog Chelsea Balkan projekta, nastavit ću se dokazivat svakodnevnim radom, a ne jeftinim poltronizmom. Prijavi
7. novembar 2013.12 god. comment_150221 Mislim da nije trebalo uopste da se pravi ta croatia supp fb grupa. Pa nebi ni bilo problema oko objavljivanja. Sad ne znam sta je falilo njima ovdje da pisu o svojim okupljanjima, projektima itd? Sad kao treba novi portal, novi forum za to? Umjesto da se napravi jedna vrlo kvalitetna stranica sto je i sad al u buducnosti ne mogu ni zamisliti kako bi jaki bili, dolazi do razdvajanja. Nakon razdvajanja pisu mnogi kako clanci nevaljaju, kako ovo nevalja kako ono, a niko nije mogao reci treba se ovo popraviti, ono srediti.. Vjerovatno je nekom smetala i zajebancija na SB-u. Pa da nema zajebancije dosadio bi forum i bogu. Prijavi
7. novembar 2013.12 god. comment_150233 Na neki način, sada mi je jasnije zašto se Chelsea Cro odcijepio. Ima Cae pravo, najidealnije bi bilo da sve to funkcionira kao jedan Parlament. Taj Parlament neka se sastoji od nekoliko vodećih ljudi iz obje udruge i neka se lijepo glasa oko svake odluke. Eh sad, svima je jasno da ništa u stvarnom svijetu nije idealno. Ali samo ću vam reći da se stavite u poziciju Chelsea Cro. I zamislite da se recimo unutar Chelsea Balkana raspravlja o nečemu i uvijek bude kako reLo kaže. Ja mislim da bi se svatko onda zapitao: "Pa čekaj malo, šta ovo nama treba? Šta god da mi kažemo neće se uzeti u obzir i uvijek će biti onako kako on kaže." To ti je recimo kao da si rob i tvoj ti vlasnik uruči slobodu crno na bijelo. I jel bi ti ostao sa njime kao rob? Ja mislim da ne. Možda bi ostao s njime jedino u slučaju da ti dopusti nekakvu ravnopravnost. Tako i ova Udruga Chelsea Cro. Vjerojatno su se zapitali što to njima treba da budu podređeni unutar Chelsea Balkana ako imaju pravo i mogućnost da samostalno funkcioniraju. Da se razumijemo, reLino pravo je da ovdje radi kako želi. Znamo da je on sve ovo sagradio iz ničega. On je ovdje vlasnik. Ali Udruga Chelea Cro nije željela funkcionirati unutar takvog sustava i jasno da se tu odcjepljenje nameće kao jedino logično rješenje. Žao mi je jedino što se sad svi međusobno optužuju i što su se stvorili neprijateljski odnosi. Jednostavno nije funkcioniralo na taj način i mislim da su obje strane trebale to uzeti s onim "no hard feelings". Ali jbg sad, teške su riječi već izrečene. Prijavi
7. novembar 2013.12 god. comment_150236 E baš tako chiba. Odjednom sve filozofi postali, Cae prvi počeo nešto seruckati. Ti si jarane sve svoje šanse prokockao, trudio si se i ja sam volio tvoju zajebanciju ali morala se crta povući. A crtu je jedini mogao povući Benjo. Naravno, on ti je dao 'otkaz' tada i ti si shvatio privatnu razmiricu s Benjom, ali nemaš pojma koliko se on za tebe zalagao i koliko ti je samo šansi dao. Prvi je Martin, pa onda i ja bio za da ti se još ranije zahvalimo. Benjo je uvijek govorio da te pustimo još malo. Eto samo da znaš o kakvom se čovjeku radi. Dalje, sumanuto je pričati o tim nekim četvercima, trojkama, šta ti ja znam. Zar on sam ne bi želio sve najbolje za projekt koji je pokrenuo i u koji se dao više nego bilo ko ? I onda mi dođe tamo neki File i počne kenjati kako je za 2 hefte napravio više od Benje u 2 godine. Ma bježi bolan. Treća stvar: kako to da se niko iz našeg Udruženja u BiH nije podigao protiv njega ? Zato što svi znamo da ne postoji niko na Balkanu jebenom ko bi taj posao radio bolje i predanije od Benjamina Hrustića. Zato što je za vrlo kratko vrijeme stvorio nešto vrijedno divljenja i poštovanja, na kraju krajeva zato što iskreno voli ovaj klub i nas sviju koji za njega navijamo. Zašto se Martin kao član administracije NIKADA nije javio u našu internu grupu na facebooku i objasnio svim urednicima, svima nama članovima te grupe, kakvi su to problemi i 'nepremostive razlike' koje vrh njihove Udruge ima spram portala, foruma, Benje Hrustića, Ammara Kosića ili bilo koga desetog ? Zašto nije jasno, glasno i transparentno iznio to što ih muči pred sviju, pa da ljudi vide o čemu se radi ? Ali neee, oni će radije koristiti privatne poruke da psuju majku, vrijeđaju preko interneta na najjadniji seljački način. Što se njihove stranice na fb-u tiče, odmah u startu je to bio pogrešan potez. Niko im ne bi zabranio da sve svoje vijesti objavljuju na Chelsea Balkan, da komuniciraju preko te stranice, a istovremeno osnuju zatvorenu grupu Udruge (i tu dodaju članove) kao što je slučaj sa Chelsea BiH. Ovdje su se svi dohvatili baljezganja o nekoj demokraciji, o nekom liderstvu, pičkama materinama... A da vas pitam koliko je vas članova ovog foruma i tog udruženja uistinu htjelo da se odvoji od nas ? Jer ja jedino što vidim ovdje je žal za tom odlukom, opet ponavljam, odlukom tri čovjeka. Nije li to veća diktatura od one koju, navodno, Benjo provodi ovdje ? Ono što vam mogu najiskrenije reći je to da Benju nikada nisam uživo upoznao, ali sam dvije godine konstantno u kontaktu s tim momkom i stavio bih ruku u vatru za njega ako treba. Kad idem uplatiti članarinu ili za hosting nijednog trenutka nemam zrna sumnje da bi te pare mogle završiti negdje drugo. Kad mi nešto on obeća, ja sam miran jer znam da će to ispuniti. I da znate da nijednu veliku odluku što se tiče projekta nije donio sam, on će vam to potvrditi. Na kraju krajeva, samo još jedna stvar. Zar ne mislite da Benjaminu Hrustiću ne bi bilo lakše da odjebe i portal i forum i Udruženje, posveti se svom privatnom životu, a Čelzi gleda iz udobne fotelje svakog vikenda sa sokićem :P u ruci, trebom pod ramenom, bez muke i brige kada će objaviti izvještaj, kako će napisati analizu, odakle će prevesti članak .... Neću dopustiti da iko sere po Benji više, dosta je bilo. Prijavi
7. novembar 2013.12 god. comment_150237 Daj ba, cuj robovi, cega bolan robovi @chelseathebest ? Da se ne pisu romani, ovdje je dovoljno napisati, kako su supci ispali i to je to, pa neka uzivaju u svom supcicizmu, ko god smatra da che-croatia moze sama opstati... Prijavi
7. novembar 2013.12 god. comment_150240 Wisey, nisi član udruženja pa ne znaš kako stvari funkcioniraju. Evo ja kao član udruženja sam kontaktiran i pitalo me se za mišljenja oko odvajanja, a tehnički gledano sam običan član, tako da nema govora o odluci tri, četiri čovjeka. Za mene je ispod svake granice pljuvat po nekome koga više tu nema i ne može se sam branit. Prijavi
7. novembar 2013.12 god. comment_150241 Daj ba, cuj robovi, cega bolan robovi @chelseathebest ? Da se ne pisu romani, ovdje je dovoljno napisati, kako su supci ispali i to je to, pa neka uzivaju u svom supcicizmu, ko god smatra da che-croatia moze sama opstati... Nije tu sad bitan taj rob, htio sam općenito aludirati na podređenost. Prijavi
7. novembar 2013.12 god. comment_150242 Pa gdje su ti glasovi ZA odvajanje, ja ne vidim nijednog jedinog člana ovog foruma koji ne žali zbog odvajanja njegove udruge. Ma pričao sam ja i Martinom i s Dinom, od njih sam čuo neke bajke, izmišljotine koje veze s vezom nemaju. Još meni Dino počeo prosipati demagogiju kako bih se ja trebao ponašati. Tako da sve ovo što sam ovdje rekao sam i njima rekao. O onom trećem neću ni da trošim riječi, nije vrijedan. Prijavi
7. novembar 2013.12 god. Autor comment_150243 Nije bilo podređenosti. Imali su sve kao i Chelsea BiH. Trošio sam vrijeme dizajnirajući im user bar za forum.. Napravio novu grupi na forumu Chelsea Hrvatska member.. Imali su na portalu svoj menu sa svim podacima o Udruzi.. Imali su baner koji poziva posjetioce portala, a kojih nije malo, da se učlane. O kakvoj podređenosti onda pričate?Ovdje se radi isključivo o odvajanju zbog Fileovog neslaganja sa mnom.Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk Prijavi
7. novembar 2013.12 god. comment_150246 Udruženje ima 70 članova (par više, manje), niti je ovisilo o mišljenju jednoga čovjeka, niti će ovisiti, pa zvao se on Janko, Marko, Pero... Završilo je kako je završilo, mislim da je ovo otišlo itekako predaleko, a da bi bilo bolje da se svi skupa fokusiramo na budućnost, nego da vodimo beskrajne rasprave ko je za šta odgovoran, to ionako nigdje ne vodi. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.