Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Balkan Chelsea Supporters Club (fb stranica)

Istaknuti odgovori

• 4 sedmice kasnije...
  • Odgovori 676
  • Pregledi 23,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Benjo, mislim da bi bilo reda da ovo shareaš i na Balkan Chelsea Supporters Club fb stranici.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=184888891695747&set=a.175358849315418.1073741828.174748919376411&type=1&theater

Ipak prvo okupljanje u Cro je u pitanju naših Plavaca. A BCSC ima skoro 10.000 članova, CCSC svega 600ak. Pa nek znaju svi.

• 3 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Fan stranica Chelsea Croatia je okupila sve Hrvate s Balkana, tako da se više neće njihove objave sherovati na BCSC.

Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk

Hoće se onda ova preimenovati u BiH CSC???

Fan stranica Chelsea Croatia je okupila sve Hrvate s Balkana, tako da se više neće njihove objave sherovati na BCSC.

Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk

Baš sve? Čisto sumnjam. Ipak je Balkan stranica tu jako dugo, a Chelsea Croatia tek 2 mjeseca pa sam siguran da još uvijek ima hrpa followera iz Hrvatske koji prate Balkan, a ne Croatia.

Ali OK, čija je igračka taj ima pravo odlučivati tko se igra s njom. ;)

Nije mi jasno što računate facebook profil kao stranicu???? Jel ovo CFC Balkan ili CFC BiH???

Ja CFC Balkan shvaćam kao glavnu stranicu a ovo sve novo je dio CFC Balkana ili kao podružnice. Nije mi jasno zašto se neće shareovati događanja, slike, akcije i sl.   Jel nekome to smeta ili šta???   

• Autor

Nije mi jasno što računate facebook profil kao stranicu???? Jel ovo CFC Balkan ili CFC BiH???

Ja CFC Balkan shvaćam kao glavnu stranicu a ovo sve novo je dio CFC Balkana ili kao podružnice. Nije mi jasno zašto se neće shareovati događanja, slike, akcije i sl.   Jel nekome to smeta ili šta???   

Zato što je upravo facebook stranica Balkan Chelsea Supporters Club bila namijenjena Chelsea Balkanu i svim njenim podružnicama. Međutim, kolege iz Hrvatske su odlučile pokrenuti sopstvenu FB stranicu, što mi apsolutno ne smeta, i jednostavno sada ne postoji niti jedan normalan razlog da se stvari objavljuju na Chelsea Croatia, a zatim šeruju na Balkan Chelsea Supporters Club. Jednostavno, dupliraju se postovi, i to mi se ni malo ne sviđa.

Pričao sam s Martinom i on je potvrdio da je onoliko Hrvata koliko je lajkalo BCSC lajkalo i Chelsea Croatia Supporters Club, što znači da ne postoji realan razlog da se traže 'neki novi Hrvati' koji će se sa balkanske stranice prodružiti hrvatskoj.

@soxx
To se neće desiti jer svi znamo da ta opcija nikome ne odgovara.

Balkan sad radi poslove za Bosnu dok Croatia za Hrvatsku. Kad su u pitanju okupljanja, clanarine itd. Srbija jos nije dobila udruzenje.(cini mi se)

Chelsea Croatia Facebook stranica nije otvorena iz nikakvih posebnih separatističkih pobuda, već iz savršeno normalnih i praktičnih razloga: da se omogući službena komunikacija s potencijalnim i postojećim članovima i to u svrhu službenog organiziranja okupljanja i druženja. A to, budimo realni, nije moglo biti odrađeno preko chelsea balkan facebook stranice jer bi nastao kaos totalni.

A jednom kada je Udruga navijača u Hrvatskoj otvorila Facebook stranicu, savršeno je normalno da sve vijesti vezane uz hrvatsko udruženje završe prije svega tamo. Isto tako je normalno i da završe na Chelsea Balkan, ali ako Benjamin to ne želi (ne vidi razloga) nema nikakvih problema.

Po meni bi se vijesti o akcijama hrvatskog udruženja trebale postavljat na stranici jer Chelsea Hrvatska je ipak sastavni dio Chelsea Balkana, bar ga ja tako vidim.
Meni se ne sviđa kud ovo vodi, ne treba nam nikakvo odvajanje, svi smo Plavci, svi smo s Balkana, trebamo se svi zajedno potrudit da to funkcionira na najbolji mogući način.

Po meni bi se vijesti o akcijama hrvatskog udruženja trebale postavljat na stranici jer Chelsea Hrvatska je ipak sastavni dio Chelsea Balkana, bar ga ja tako vidim.
Meni se ne sviđa kud ovo vodi, ne treba nam nikakvo odvajanje, svi smo Plavci, svi smo s Balkana, trebamo se svi zajedno potrudit da to funkcionira na najbolji mogući način.

Upravo to.

Pričao sam s Martinom i on je potvrdio da je onoliko Hrvata koliko je lajkalo BCSC lajkalo i Chelsea Croatia Supporters Club, što znači da ne postoji realan razlog da se traže 'neki novi Hrvati' koji će se sa balkanske stranice prodružiti hrvatskoj.

ja jos nisan lajka chelsea croatia :O

Udruženje Navijača Chelsea FC Hrvatska se želi zahvaliti adminstraciji Chelsea Balkan, prije svega Benjaminu Hrustiću, na pokretanju projekta okupljanja navijača Chelseaja u regiji te postavljanja temelja i platforme za osnivanje prvo Chelsea BiH, a nakon toga i Chelsea Croatia udruženja.

Nažalost, ponukani nepomirljivim interesnim razlikama, primorani smo odvojiti se od Chelsea Balkan i ubuduće djelovati isključivo neovisno i suvereno kao Chelsea Croatia, za sada samo na Chelsea Croatia Supporters Club facebook stranici, a nakon toga i na budućem portalu.

Što se tiče konkretnih navedenih činjenica da je "Balkan Chelsea Supporters Club" Facebook stranica bila namijenjena svim udrugama, pa shodno tome i Chelsea Balkan portal i forum, mislim da je svima i više nego jasno da je sve pod kontrolom i samovoljom isključivo jednog čovjeka, koji je ujedno i osnivač svega navedenoga. Da se razumijemo, to nije pogrešno s obzirom da je definicija privatnog vlasništva upravo takva. Međutim, bila riječ o privatnom vlasništvu ili ne, ako se portal i forum deklarativno prikazuju kao nešto što u biti i praksi nisu, onda mora doći do ovakvih razlika. Dijalog i komunikacija između gosp. Hrustića i vodstva Chelsea Croatia često je bila neravnopravna i jednostrana u kojoj je glas većeg Udruženja (Chelsea Croatia) unatoč najboljoj volji često bio ignoriran i ismijavan. Chelsea Balkan nije (odnosno, načelno ne bi trebao biti) Chelsea BiH stranica, a pogotovo ne Chelsea Benjamin Hrustić.

Naš jedini motiv bio je iskoristiti naše znanje i sposobnosti za podizanje cijelog portala Chelsea Balkan s pripadajućim forumom na bolji i kvalitetniji nivo, no nažalost nismo u tome uspjeli. Neki od naših članova su uložiti apsolutno nemjerljiv trud i vrijeme u svrhu doprinosa kompletnoj zajednici kao takvoj. Po našem mišljenju, kvaliteta, izgled i stanje kako portala i članaka na njemu, tako i foruma, je porazna i nezadovoljavajuća, a glavna briga nam je da te otegotne okolnosti dovode naše Udruženje na loš glas i reputaciju neprofesionalne organizacije.

Također, da ne bi bilo zabuna ili pogrešne interpretacije ovoga "dopisa" kao puča, ustanka i sabotaže Chelsea Balkan portala i foruma: naši kolumnisti i urednici Tinmar, Pifonis, DinoCro i Gospodin Posebni imaju u potpunosti slobodne ruke i isključivo je njihova osobna stvar hoće li i dalje ostati dio projekta Chelsea Balkan. Ista stvar vrijedi i za sve forumaše članove Chelsea Croatia.

Iako smo svi smatrali Chelsea Balkan zajedničkim projektom, posao u kojem se jedna osoba pretpostavlja cijeloj zajednici ne može opstati nikako.

Želimo vam sreću u daljnjem radu i osnivanju udruženja u drugim susjednim državama.

Što se tiče službenih stvari, molio bih da Chelsea Croatia tab bude uklonjen u najbržem mogućem roku s Chelsea Balkan portala kao i sve reference po portalu, forumu i facebook stranici u kojima se navodi Hrvatska kao dio Chelsea Balkan zajednice.

S poštovanjem,
Vodstvo Udruženja Chelsea F.C. Hrvatska

Iskreno znao sam da će doći do ovog prije ili kasnije. Svakom čast na trudu svakoj osobi koja je učestvovala u projektu, ali je i više nego očito ovo o čemu Tinmar piše, a to je da cjelokupim projektom upravlja jedna osoba bez dijeljenja prava i obaveza s drugima.

Da kažem da sam ovo očekivao slagao bi. U redu ajde razumijem, neslaganje, idemo dalje.
Ali smeta mi to što ste eto Chelsea Balkan iskoristili kao odskočnu dasku za osnivanje udruženja Chelsea Croatia (protiv toga nemam ništa protiv) da bi se na kraju samo tako odcijepili od originalnog udruženja.(to mi smeta.)

Razumijem ja da je bilo neslaganja. Sve OK.

Ali mi ne ide u glavu kakve su to interesne razlike? Jedino ako želite udruženje pretvoriti u biznis, drugu razliku u interesu ne vidim.

Naš jedini motiv bio je iskoristiti naše znanje i sposobnosti za podizanje cijelog portala Chelsea Balkan s pripadajućim forumom na bolji i kvalitetniji nivo, no nažalost nismo u tome uspjeli. Neki od naših članova su uložiti apsolutno nemjerljiv trud i vrijeme u svrhu doprinosa kompletnoj zajednici kao takvoj. Po našem mišljenju, kvaliteta, izgled i stanje kako portala i članaka na njemu, tako i foruma, je porazna i nezadovoljavajuća, a glavna briga nam je da te otegotne okolnosti dovode naše Udruženje na loš glas i reputaciju neprofesionalne organizacije.

Ovaj dio mi nije jasan? Što ti točno smeta po pitanju članaka i izgleda članaka? 
Ako si imao neku primjedbu dragi Martine trebao si ju reći i iznijeti u grupi Chelsea Balkan Administracija koje si i sam bio član i tvoj je posao bio briga oko članaka. 
Ako ti stvarno od amatera i ljudi koji ulažu svoj dobrovoljni rad u pisanje članaka očekuješ profesionalno novinarstvo e onda si se grdno prevario. 
Uostalom kako kažem trebao si sam urgirati i ukazati nam na pogreške, a ne sada kada ste se odcijepili sasuti paljbu kao da to nikada nije bila tvoja briga.

No hard feelings, svu sreću u vašem daljnjem radu. 

• Autor

Fino je File sastavio ovaj tekst.

Naravno, kao što Wisey reče, koga nema bez njega se može i mora. Ali ne zaboravite da bez mene, odnosno Chelsea Balkana, udruženje Chelsea Croatia ne bi bilo osnovano ni za deset godina. Naravno, ovo je vaša hvala za sve što sam vam pomogao i upućivao vas kako da radite. Takođe, fino ste se izreklamirali preko BCSC stranice i privukli članova koliko ne biste ni za 5 mjeseci. Dakle, opet sam bio dobar i dopustio vam, a na kraju ste mi se posrali na glavu. Šta drugo reći osim da sam razočaran i osjećam se potpuno izdano od svih glavnih osoba u Chesea Croatia. Toliko se izdano osjećam da imam potrebu da vam svima pobrišem profile tako da izgleda da nikad niste bili ovdje. Ipak, ostaviću vam sve kako jeste, ali za mene ne postojite.

Zaista je nevjerovatno da na kraju čovjek koji vam je sve ovo omogućio u stvari ispadne najlošiji u cijeloj priči. Sram i stid da vas bude.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.