16. februar 2016.10 god. comment_251078 Pljuvači, dosadni ste. Da imamo 11 Williana u ekipi, mi bi se za titulu borili a ne bili na 12. poziciji.. Sramota majke mi, kad tako pljujete najboljeg igrača, stvarno svaka vam čast. Prijavi
16. februar 2016.10 god. comment_251089 Nema se šta pričat, sve će biti jasno kad na kraju sezone postane POTY... Al' i tad će ga neki prozvat trkačem. Prijavi
16. februar 2016.10 god. Autor comment_251108 Upravu ste. Pretjerao sam. Kivan sam na klub od Wilkinspvog otkaza. Od tad se nista dobrog nije desilo osim Di Matteove polusezone. Prijavi
16. februar 2016.10 god. comment_251111 Bas to se vidi po tvom pisanju. Nisi ti kivan ni na Williana ni na Oscara ni na ostale vec na Chelsea i nacin vodjenja. Prijavi
16. februar 2016.10 god. comment_251112 Cae ne zaslužuješ odgovor na ove postove gdje konstantno pišaš po Willianu. Momak je ubjedljivo naš najbolji igrač.Sent from my m2 note using Tapatalk Prijavi
17. februar 2016.10 god. comment_251121 Willian i dalje vodi loptu sve do saigrača, priđe mu na 5 metara i onda doda, dopizdilo mi to više, zna i komplikovati dosta, pred 16tercom, u većini slučajeva Prijavi
17. februar 2016.10 god. Autor comment_251132 Ne mogu ja biti kivan na Oscara sto je prosjek igrac. On je takav, Alahovo davanje sto bi reLo rekao. A kivan sam na Chelsea sto imamo takvog igraca u klubu. Itekako kivan. Al ne zaboravit da je serija losih kupovina i forsiranje Brazilaca pocela onog trenutka kad se Emenalo poceo pitati. Prijavi
17. februar 2016.10 god. comment_251166 Sto posto mu treba odmora. ALI, najcudnije je sto i takav najvise trci, najbrze trci i najbolje radi i najvise pridonosi nasoj igri. Di Maria bolji od njega... LOL Prijavi
17. februar 2016.10 god. comment_251168 Willian jeste najbolji nas igrac ove sezone. Ubedljivo. Ne mozemo mu nista zameriti. Uzece POTY nagradu. Mozemo zameriti samo upravi kluba koja je dozvolila da nam Willian bude najbolji igrac i igrac od kojeg ocekujemo prevagu. On ne bi igrao u startnoj ni u Realu, ni Barseloni, ni Bajernu, ni PSZu cak i da je u formi. Svaka njemu cast. Nije on kriv sto je najbolji. Uprava je kriva sto je on najbolji. Sto nemamo bolje igrace. Azar je kriv sto ga boli kurac za CFC pa nam je Willian glavni lik. Prijavi
17. februar 2016.10 god. comment_251191 Wajz je, čini mi se, postavio njegovu izjavu u kojoj govori da su se na treninzima(pod Murinjom) fokusirali uglavnom na odbranu, a da su u napadu imali slobodu da rade šta im volja s loptom. I onda se vi pitate zašto on trči 40 metara, dođe do saigrača i da mu loptu u noge? Ili zašto Pedro dvaput izmeri širinu terena pre nego što doda loptu. Ili što Matiću treba toliko vremena da pronađe opciju za pas? Pa taj njegov saigrač ne zna gde treba da stoji, da bi prihvatio loptu i nastavio napad u pravom smeru, jer na treningu nije imao ko da im postavlja akcije, niti da traži da se uigravaju neke kombinacije... Kako je tim vođen, ovo je odlično. Prijavi
17. februar 2016.10 god. comment_251194 Cinjenica je da bi Willian u bolje orgniziranoj ekipi bio samo bolji, nikako losiji. Ocit primjer je Douglas Costa u Bajernu. Pa Willian je bio bog i batina svojevremeno u Shaktaru. Prijavi
5. mart 2016.10 god. Autor comment_252632 Nevjerojatno, par fantastičnih poteza i onda zasere. Nikad od ovog čovjeka klase za Chelsea. Nikad. Prijavi
5. mart 2016.10 god. comment_252643 Idealan igrac za klupu velikih klubova. Kao sto je Pedro bio u Barsi, Hese u Realu, Laveci u PSZu... Prijavi
5. mart 2016.10 god. comment_252664 On je igrao cijelu sezonu, svjesno ga je Guus sada odmarao par tekmi, jer nije bilo bitno. Prijavi
5. mart 2016.10 god. Autor comment_252699 Nikad od njeg ni klase ni kvalitete. Jedino što je dobro odigrao je ove sezone pod Mourinhom, ali to je zato što su svi drugi bili ispod svake moguće razine. Ali opet nekima je zamazao oči. Nije on sad opao, nego se vratio na svoj standardni level. Jedino krilo koje postiže gol-dva po sezoni u ligi. Prijavi
5. mart 2016.10 god. comment_252700 Nikad od njeg ni klase ni kvalitete. Jedino što je dobro odigrao je ove sezone pod Mourinhom, ali to je zato što su svi drugi bili ispod svake moguće razine. Ali opet nekima je zamazao oči. Nije on sad opao, nego se vratio na svoj standardni level. Jedino krilo koje postiže gol-dva po sezoni u ligi. Prevare Brazilci moj Cae, tako nam je. Prijavi
6. mart 2016.10 god. Autor comment_252710 Prevare Brazilci moj Cae, tako nam je. Jedan od glavnih oskarista u klubu. Prijavi
6. mart 2016.10 god. comment_252722 Ne znam Cae kako ti ne dosadi pisati jedno te isto. Jbte udjem na temu kontam nesto konstruktivno napisano a ti sve isto i isto. Bezveze. Prijavi
6. mart 2016.10 god. comment_252725 Au kako ste jedva dočekali njegovu grešku da ga pljujete,nevjerovatno.Istina da je pogriješio,ali skoro čitavu utakmicu je bio naš glavni igrač.​Niko da spomene kako ga je trebalo zamijeniti možda,da odmori pred utakmicu sa PSG,to je greška Guusa. Prijavi
6. mart 2016.10 god. comment_252733 Skoro sve što je kreirano, kreirano je preko njega, ali dobro uvjek je bilo 2-3 igrača koji se pljuju za sve i svašta, pa tako i sad. Cae moj, ima puno gorih od njeg, puno puno puno gorih koje uopšte ne spominješ i to nije uredu. Hajmo bit malo realni. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.