Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Willian (2013-2020) 339 nastupa

52 člana su glasala

1. 1.

• Da
      42%
      21
    • Ne
      57%
      29

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Pljuvači, dosadni ste. Da imamo 11 Williana u ekipi, mi bi se za titulu borili a ne bili na 12. poziciji..  

Sramota majke mi, kad tako pljujete najboljeg igrača, stvarno svaka vam čast.

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 169,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Koliko se po Willianu sralo a ispade da je zlatan za ove mamute koji prolaze kroz klub

• Majstor se ponovo poigrava na zelenim terenima engleske Premijer Lige. Asistencija za prvi gol, predasistencija za drugi i stvorio prostor za treći. Za 6 minuta riješio utakmicu, pravi nasljednik Rona

• I treba reći da smo ga prodali tačno na vrijeme. Vidjelo se odmah u Arsenalu da više nije za najviši nivo. Kao što sam rekao i za sve one koji su otišli sad na ljeto. Nije problem njegova prodaja, pro

Objavljene slike

Bas to se vidi po tvom pisanju.

Nisi ti kivan ni na Williana ni na Oscara ni na ostale vec na Chelsea i nacin vodjenja.
Cae ne zaslužuješ odgovor na ove postove gdje konstantno pišaš po Willianu. Momak je ubjedljivo naš najbolji igrač.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Willian i dalje vodi loptu sve do saigrača, priđe mu na 5 metara i onda doda, dopizdilo mi to više, zna i komplikovati dosta, pred 16tercom, u većini slučajeva

• Autor
Ne mogu ja biti kivan na Oscara sto je prosjek igrac. On je takav, Alahovo davanje sto bi reLo rekao. A kivan sam na Chelsea sto imamo takvog igraca u klubu. Itekako kivan. Al ne zaboravit da je serija losih kupovina i forsiranje Brazilaca pocela onog trenutka kad se Emenalo poceo pitati.

Sto posto mu treba odmora.

ALI, najcudnije je sto i takav najvise trci, najbrze trci i najbolje radi i najvise pridonosi nasoj igri. Di Maria bolji od njega... LOL

Willian jeste najbolji nas igrac ove sezone. Ubedljivo. Ne mozemo mu nista zameriti. Uzece POTY nagradu.

Mozemo zameriti samo upravi kluba koja je dozvolila da nam Willian bude najbolji igrac i igrac od kojeg ocekujemo prevagu. On ne bi igrao u startnoj ni u Realu, ni Barseloni, ni Bajernu, ni PSZu cak i da je u formi. Svaka njemu cast. Nije on kriv sto je najbolji. Uprava je kriva sto je on najbolji. Sto nemamo bolje igrace. Azar je kriv sto ga boli kurac za CFC pa nam je Willian glavni lik.

Wajz je, čini mi se, postavio njegovu izjavu u kojoj govori da su se na treninzima(pod Murinjom) fokusirali uglavnom na odbranu, a da su u napadu imali slobodu da rade šta im volja s loptom.
I onda se vi pitate zašto on trči 40 metara, dođe do saigrača i da mu loptu u noge? Ili zašto Pedro dvaput izmeri širinu terena pre nego što doda loptu. Ili što Matiću treba toliko vremena da pronađe opciju za pas?
Pa taj njegov saigrač ne zna gde treba da stoji, da bi prihvatio loptu i nastavio napad u pravom smeru, jer na treningu nije imao ko da im postavlja akcije, niti da traži da se uigravaju neke kombinacije...
Kako je tim vođen, ovo je odlično.

Cinjenica je da bi Willian u bolje orgniziranoj ekipi bio samo bolji, nikako losiji. Ocit primjer je Douglas Costa u Bajernu. Pa Willian je bio bog i batina svojevremeno u Shaktaru.

• 3 sedmice kasnije...

Idealan igrac za klupu velikih klubova. Kao sto je Pedro bio u Barsi, Hese u Realu, Laveci u PSZu...

• Autor

Nikad od njeg ni klase ni kvalitete. Jedino što je dobro odigrao je ove sezone pod Mourinhom, ali to je zato što su svi drugi bili ispod svake moguće razine. Ali opet nekima je zamazao oči. Nije on sad opao, nego se vratio na svoj standardni level. Jedino krilo koje postiže gol-dva po sezoni u ligi.

Nikad od njeg ni klase ni kvalitete. Jedino što je dobro odigrao je ove sezone pod Mourinhom, ali to je zato što su svi drugi bili ispod svake moguće razine. Ali opet nekima je zamazao oči. Nije on sad opao, nego se vratio na svoj standardni level. Jedino krilo koje postiže gol-dva po sezoni u ligi.

Prevare Brazilci moj Cae, tako nam je.

Ne znam Cae kako ti ne dosadi pisati jedno te isto. Jbte udjem na temu kontam nesto konstruktivno napisano a ti sve isto i isto. 

Bezveze.

Au kako ste jedva dočekali njegovu grešku da ga pljujete,nevjerovatno.Istina da je pogriješio,ali skoro čitavu utakmicu je bio naš glavni igrač.​Niko da spomene kako ga je trebalo zamijeniti možda,da odmori pred utakmicu sa PSG,to je greška Guusa.

Skoro sve što je kreirano, kreirano je preko njega, ali dobro uvjek je bilo 2-3 igrača koji se pljuju za sve i svašta, pa tako i sad.

Cae moj, ima puno gorih od njeg, puno puno puno gorih koje uopšte ne spominješ i to nije uredu.  Hajmo bit malo realni.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.