16. januar 2016.10 god. comment_247281 Realno je bez konkurencije ubedljivo nas najbolji igrac i u mnogo situacija nas je vadio iz govana i cesto bio jedini dobar igrac na terenu i hvala mu na tome. Ali jednostavno on nije dovoljno dobar igrac kada se uporedi sa ostalima iz drugih vrhunskih klubova. Ne osporavam njegove kvalitete i mislim da je odlican igrac. Ne slazem se sa ovim sto Cae kaze da treba da se proda. On bi bio savrsen kada bi u napadackom delu ekipe imali sve vrhunske igrace, mogao bi da bude odlicna izmena i dobro pokrije svaku od pozcija koje moze da igra ali nije igrac za npr prvu postavu tima koji se bori da osvoji LS. Realno nikad ne bi mogao da igra redovno za ekipe kao sto su Barsa, Real, Bajern, Siti, PSZ(kada su im svi igraci na raspolaganju i u formi). Prijavi
16. januar 2016.10 god. Autor comment_247282 Realno je bez konkurencije ubedljivo nas najbolji igrac i u mnogo situacija nas je vadio iz govana i cesto bio jedini dobar igrac na terenu i hvala mu na tome. Ali jednostavno on nije dovoljno dobar igrac kada se uporedi sa ostalima iz drugih vrhunskih klubova. Ne osporavam njegove kvalitete i mislim da je odlican igrac. Ne slazem se sa ovim sto Cae kaze da treba da se proda. On bi bio savrsen kada bi u napadackom delu ekipe imali sve vrhunske igrace, mogao bi da bude odlicna izmena i dobro pokrije svaku od pozcija koje moze da igra ali nije igrac za npr prvu postavu tima koji se bori da osvoji LS. Realno nikad ne bi mogao da igra redovno za ekipe kao sto su Barsa, Real, Bajern, Siti, PSZ(kada su im svi igraci na raspolaganju i u formi). Pa dobro, mogao bi biti igrač za klupe ali da igra rijetko, recimo da mu je minutaža 20 minuta u 120 minuta. Podvučeno je bit svega. Nije za prve postave Chelseaja, sramota kluba je što nam je on najbolji igrač.Willian bi čistio WC u Bayernu i Barci. Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247287 Realno je bez konkurencije ubedljivo nas najbolji igrac i u mnogo situacija nas je vadio iz govana i cesto bio jedini dobar igrac na terenu i hvala mu na tome. Ali jednostavno on nije dovoljno dobar igrac kada se uporedi sa ostalima iz drugih vrhunskih klubova. Ne osporavam njegove kvalitete i mislim da je odlican igrac. Ne slazem se sa ovim sto Cae kaze da treba da se proda. On bi bio savrsen kada bi u napadackom delu ekipe imali sve vrhunske igrace, mogao bi da bude odlicna izmena i dobro pokrije svaku od pozcija koje moze da igra ali nije igrac za npr prvu postavu tima koji se bori da osvoji LS. Realno nikad ne bi mogao da igra redovno za ekipe kao sto su Barsa, Real, Bajern, Siti, PSZ(kada su im svi igraci na raspolaganju i u formi). Pa ni jedan naš igrač ne bi mogao naći mjesto u tim klubovima osim možda Hazarda i Coste, činjenica Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247291 Ruku na srce, dugo ga nisam gotivio i kritikovao sam ga ali sada preseravate vi. Jebo te momak vuče od početka, vidi se na svakoj utakmici da gine i trudi se do zadnje kapi znoja, nemate mu niko, ali baš niko, šta prigovoriti. Što se kvaliteta njegovih nastupa tiče, i to je podigao još od onog transfera Cuadrada i zaigrao je puno bolje, hrabrije i efikasnije. Dakle, ukratko, nemojte jesti govna i palamuditi tu nešto. Willian u svom ovom sranju i rasulu u i oko kluba može itekako uzdignuta čela biti i zasluženo će na kraju ove usrane sezone uzeti POTY (ukoliko se neko čudo ne dogodi). Nije Messi, niti Ronaldo ali je dobar igrač i sa ovakvim nastupima ima mjesta u klubu. Stoji to što nam je on najbolji igrač kao pokazatelj da smo u debelom kurcu, jer realno u pravom Čelziju on bi bio igrač za rotacije, međutim to nikako vam ne daje za pravo da umanjite, omalovažite ili poništite njegov trud i njegove lične nastupe. Prijavi
16. januar 2016.10 god. Autor comment_247294 Ruku na srce, dugo ga nisam gotivio i kritikovao sam ga ali sada preseravate vi. Jebo te momak vuče od početka, vidi se na svakoj utakmici da gine i trudi se do zadnje kapi znoja, nemate mu niko, ali baš niko, šta prigovoriti. Što se kvaliteta njegovih nastupa tiče, i to je podigao još od onog transfera Cuadrada i zaigrao je puno bolje, hrabrije i efikasnije. Dakle, ukratko, nemojte jesti govna i palamuditi tu nešto. Willian u svom ovom sranju i rasulu u i oko kluba može itekako uzdignuta čela biti i zasluženo će na kraju ove usrane sezone uzeti POTY (ukoliko se neko čudo ne dogodi). Nije Messi, niti Ronaldo ali je dobar igrač i sa ovakvim nastupima ima mjesta u klubu. Stoji to što nam je on najbolji igrač kao pokazatelj da smo u debelom kurcu, jer realno u pravom Čelziju on bi bio igrač za rotacije, međutim to nikako vam ne daje za pravo da umanjite, omalovažite ili poništite njegov trud i njegove lične nastupe. Wisey, jedno je ZAHVALNOST, a sasvim drugo činjenica o kvaliteti. Willianu svaki Plavac treba biti zahvalan za trud, ali nije materijal za Chelsea (kad kažem materijal mislim na to da nije za prvih 11). I to se ne može promjeniti taman da bubreg prospe po terenu. Pa i Lucas Leiva iz Liverpoola gine i trudi se do zadnje kapi znoja, pa nikad neće biti igračinaI Arteta gine i trudi se maksimalno u Arsenalu, pa je čovjek predmet šprdnje jer nikada nije bio niti će ikada biti kvalitet za TOP klub. Ja i dalje ne vjerujem da smo ga platili 40 mil eura. A ako bude POTY to puno više govori o tome kakvo je stanje u Chelseaju, nego o Willianu. Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247297 Ma nema sanse da bude, najvece sanse ima Costa da uzme tu nagradu. Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247303 Ja vise volim autogol nego da ga ovaj kepec da. Trolas? Ma trolas? zezas se malo? hehe dobar fazon Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247308 Kopirat cu nesto sto je UZICE rekao na drugoj temi: " U dobru je lako dobar biti, na muci se poznaju junaci. Willian nas je sve iznenadio svojom srcanoscu u ovako teskim trenucima, i samo ce zadrti antiBrazilac reci da je Willian los za nas." Znaci dok nikog ne ide, dok je ekipa u kanalu jedan covjek se trudi i bori za sve druge, on ih vuce kao da je jebeni kapiten. Zaista ne mogu da povjerujem da neko moze bilo sta reci ovom momku ove sezone. Cak mu se ni kvalitet ne moze osporiti toliko jer se u svemu popravio za razliku od prosle godine. Ima muda konacno, šuta po golu, asistira, izvodi najbolje prekide u citavoj ekipi, jedini koji uz Hazarda ima znanje da koliko toliko zadrzi loptu u nogama pod pritiskom. Fazon je sto ga pojedinci ne vole i da čupo zabije 20+ golova oni bi i dalje govorili kako ne valja. Ja ga nisam nesto posebno simpatisao, ali vjerujte da ga sad ne bih prodao ni za 40 miliona.Toliko. Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247363 Trolas? Ma trolas? zezas se malo? hehe dobar fazon Naravno :) Prijavi
20. januar 2016.10 god. comment_247716 JA ne kapiram koji se kurac desava u ovom klubu,ovaj lik ladno negde zimuje na Al[pima ko njjih pusta da po 2-3 dana zimuju,klub u rasulu Prijavi
20. januar 2016.10 god. comment_247720 Pustio ga Smorinjo. Kme kme.Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
20. januar 2016.10 god. Autor comment_247730 Evo jedna anegdota. Kada se Willian rodio otac je rekao "Zvat će se William ko onaj britanski pjesnik", a mama kada je otišla u općinu da ga prijavi rekla "Upišite Willian, tako je otac reka", jer mu je mama Hercegovka Mara iz Ljutog Doca odakle je i BH član predsjedništva Dragan Čović. A znate da Hercegovci iz ruralnih sredina zapadnog dijela regije kao i Dalmatinci govore "n" umjesto "m" na kraju riječi kao i "v" umjesto "f" na početku ili u sredini. Zato je on Willian umjesto William. Prijavi
21. januar 2016.10 god. comment_247739 Cae i ti prestani da koristis lerdijevu robu. Što čini se da je baš kul, treba uzeti malo da ti se mozak odmori... Prijavi
3. februar 2016.10 god. comment_249425 Igrac koji bezi od protivnika trci 90 minuta u prazno,to je Vilijan. Prijavi
3. februar 2016.10 god. comment_249435 Večeras jedan od boljih bio. Brate ali opet uprazno,decko ne pravi razliku u napadu to je njegov posao..njegov posao je 10-15 golova u PL da isporuci,pritom ima jednu manu monogo drzi loptu davi a nista konkretno ne uradi, Prijavi
8. februar 2016.10 god. Autor comment_250095 Ni sad mi nije jasno kako nas je Tottenhamov Zidov Levy nadmudrio za ovog igraca i jos nas uvjerio da smo mi njih nadmudrili hahaha. Taktika kojoj bi i Mossad pozavidio. Prijavi
8. februar 2016.10 god. comment_250099 Ni sad mi nije jasno kako nas je Tottenhamov Zidov Levy nadmudrio za ovog igraca i jos nas uvjerio da smo mi njih nadmudrili hahaha. Taktika kojoj bi i Mossad pozavidio. nadmudrio nas? pa i protiv man utd u prvo poluvremenu najbolji igrač, drugo je bilo slabije https://www.youtube.com/watch?v=P6Up5dgtcuo Prijavi
8. februar 2016.10 god. Autor comment_250101 To govori o Chelseaju sto je najbolji. Ne o Mikelu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.