Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Willian (2013-2020) 339 nastupa

52 člana su glasala

1. 1.

• Da
      42%
      21
    • Ne
      57%
      29

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Nikad od njeg ni klase ni kvalitete. Jedino što je dobro odigrao je ove sezone pod Mourinhom, ali to je zato što su svi drugi bili ispod svake moguće razine. Ali opet nekima je zamazao oči. Nije on sad opao, nego se vratio na svoj standardni level. Jedino krilo koje postiže gol-dva po sezoni u ligi.

samo sto je zabio mnogo vise od gol-dva.

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 169,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Koliko se po Willianu sralo a ispade da je zlatan za ove mamute koji prolaze kroz klub

• Majstor se ponovo poigrava na zelenim terenima engleske Premijer Lige. Asistencija za prvi gol, predasistencija za drugi i stvorio prostor za treći. Za 6 minuta riješio utakmicu, pravi nasljednik Rona

• I treba reći da smo ga prodali tačno na vrijeme. Vidjelo se odmah u Arsenalu da više nije za najviši nivo. Kao što sam rekao i za sve one koji su otišli sad na ljeto. Nije problem njegova prodaja, pro

Objavljene slike

Njemu je zapalo da bude ovosezonski Azar. Svaka mu cast na onome sto je uradio, ali on nije taj kapacitet. Vukao je koliko je mogao, to je za postovanje, ali njegovi kvaliteti su ograniceni..

• 1 mjesec kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
Cim murinjo trazi bivse igrace znamo kakav fudbal treba ocekivati.

Williana cu ja otjerati besplatno u Manchester samo neka nestanu brazilske ublehe iz plasticnog kluba

Sent from my E6653 using Tapatalk

• Autor

Poruka za SCUM-ovu upravu:

Ali ako naručite odmah, uz ovog predivnog tamnoputog igrača sa četka frizurom i izvanrednim osmijehom dobijate i Obrvka gratis. I to ne po cijeni od 75.000 funti, ne ni po cijeni od 70.000 funti. Za vas smo pripremili izvanrednu ponudu od samo 65.000 funti za cjelokupni set Brazilaca. Pozovite odmah.

I nosi više da ih ne gledam.

Postirana slika

Ne znam, vrteo se klip debelog Viljiana po netu. E sad da li je u pitanju neki klip od ranje ili neka prevara, ocigledno jeste.
Ali da je u pitanju mozda Pato tu nista nebi bilo cudno :D

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

• 1 mjesec kasnije...

https://twitter.com/ChelseaFC/status/752896031034048512

Rekao sam da je ružna oprema, ali pogledajte samo BIG MIKEA našeg, kako me se ocrtavaju mišići kroz majicu. 8->

• 4 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Ne znam sta ovaj radi na treningu ali njemu treba dati dan da samo vjezba centarsut i kornere. Milner koji nije bek ga je naravio budalom, ni jednom nije prosao na njegovoj strani.

Kamo srece da smo ga prodali nekome letos. Prosle sezone je slucajno dao tri gola iz slobodnjaka protiv ekipa poput Makabija pa su ga proglasili specijalistom za slobodnjake.

Desno krilo verzija Ramiresa, igra zato sto mnogo trci.

Jos davno sam reko da je polovan igrac za srednje klubove, prosle godine ga uporedjuju sa velikim Juninom,dobro je da nije oborio rekord takvog velikog igraca.
Usralo ga par slobodnjaka prosle godine. Nikad on nije bio igrac. Sramota me je na sta je bio spao Celsi da ovaj trkac bude najbolji u sezoni.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.