21. novembar 2015.10 god. comment_242138 Celu sezonu najbolji, vadio nas koliko je mogao i posle jedne slabije napusavanje. Standard. Prijavi
21. novembar 2015.10 god. comment_242142 Celu sezonu najbolji, vadio nas koliko je mogao i posle jedne slabije napusavanje. Standard. Samo protiv Dinamo Kieva. Prijavi
22. novembar 2015.10 god. comment_242154 Hahahahahahahaha ma daj ba zemo smijeri malo... Ccc Uhvati se knjige Prijavi
22. novembar 2015.10 god. comment_242167 Hahahahahahahaha ma daj ba zemo smijeri malo... Ccc Uhvati se knjige Sve sam naucio. Posebno da je Wilian igrac kao krava koja da 20 litara i sve to prospe. Prijavi
22. novembar 2015.10 god. comment_242211 Prije da jeste nego da nije, igrac je imo loptu u kontroli. Prijavi
22. novembar 2015.10 god. comment_242227 Prije da jeste nego da nije, igrac je imo loptu u kontroli. I pao ne na kontakt, već od strujanja vazduha koje je Vilian proizveo kretanjem ka njemu. Prijavi
23. novembar 2015.10 god. comment_242232 Ono kad ti je klub za koji navijaš 15. na tabeli i to kao aktuelni šampion a ti dođeš i prozivaš najboljeg igrača sezone, igrača koji jedini udara kontru ovoj krizi, ali navika je čudo, nema tu pomoći.. Prijavi
23. novembar 2015.10 god. comment_242246 Koliko smo jadni najbolji dokaz je da neki misle da nam je on najbolji igrac. Prijavi
23. novembar 2015.10 god. comment_242251 Koliko smo jadni najbolji dokaz je da neki misle da nam je on najbolji igrac. Pa hajde reci ko nam je najbolji igrač ove sezone? Prijavi
23. novembar 2015.10 god. comment_242261 Koliko smo jadni najbolji dokaz je da neki misle da nam je on najbolji igrac. nije Willian dobar nego su ostali gori od njega a on je standardno los? znaci sta god uradi, neki cete ga pljuvati... ove sezone je zasluzio malo vise postovanja. Prijavi
23. novembar 2015.10 god. comment_242263 Pa hajde reci ko nam je najbolji igrač ove sezone?Mikel Prijavi
23. novembar 2015.10 god. comment_242265 Mikel Bravo, dominiraš, prodao si extra foru.. Tamo tražiš neke kvalitetne postove a u praksi maca pojela jezik, bitno je pljuvati sve ono što je već navika, to je inače osobina konstruktivne rasprave koje tražiš. Prijavi
24. novembar 2015.10 god. comment_242297 Bravo, dominiraš, prodao si extra foru.. Tamo tražiš neke kvalitetne postove a u praksi maca pojela jezik, bitno je pljuvati sve ono što je već navika, to je inače osobina konstruktivne rasprave koje tražiš. Pa evo sad protiv Norwica je uz Cost bio najlosiji igrac na utakmici. Prijavi
24. novembar 2015.10 god. comment_242299 Pa evo sad protiv Norwica je uz Cost bio najlosiji igrac na utakmici. Dečko, pričamo o sezoni, ili je za tebe koji si asocijacija za konstruktivne rasprave na forumu najbolji igrač sezone onaj koji najbolje odigra prethodnu utakmicu.. Prijavi
24. novembar 2015.10 god. comment_242303 Dečko, pričamo o sezoni, ili je za tebe koji si asocijacija za konstruktivne rasprave na forumu najbolji igrač sezone onaj koji najbolje odigra prethodnu utakmicu.. Znaci Eden nam je najbolji igrač ove sezone :P jbg jebena forumska logika ovdje hahaha Dobija novi ugovor i zasluzio je, samo da nastavi ovako ;) Prijavi
24. novembar 2015.10 god. comment_242304 Dečko, pričamo o sezoni, ili je za tebe koji si asocijacija za konstruktivne rasprave na forumu najbolji igrač sezone onaj koji najbolje odigra prethodnu utakmicu.. Ti si ovde dezurni na ovoj temi kad se nesto pise o Wilianu, radis u 3 smjene. Lik je potpuni promasaj od 40. miliona i ne moze me kupiti sa 2 dobre utakmice u sezoni. Nije ni cudo sto smo 15. tim na tabeli sa preplacenim igracima u timu. Prijavi
24. novembar 2015.10 god. comment_242311 Ne može ni s 10 u trećini sezone očigledno. A ni protiv Norwicha nije uopšte loše igrao. Prijavi
24. novembar 2015.10 god. comment_242313 Momak igra dobro ove sezone i za mene je lično najbolji igrač do sada. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
24. novembar 2015.10 god. comment_242316 Ti si ovde dezurni na ovoj temi kad se nesto pise o Wilianu, radis u 3 smjene. Lik je potpuni promasaj od 40. miliona i ne moze me kupiti sa 2 dobre utakmice u sezoni. Nije ni cudo sto smo 15. tim na tabeli sa preplacenim igracima u timu. Da li "dežurni" znači biti ako nekom ko pljuje određenog igrača čisto iz navike u trenutku kada taj igrač jedini kontrira ovaj krizi postaviš pitanje "Ko je naš najbolji igrač ove sezone?" a on odgovori Mikel? Da li to znači biti dežurni, ako je to dežurni onda sam ja dežurni ali ne u 3 smjene nego u 33. Njie fora u tome da li će on tebe "kupiti" već da budeš realan, isti ti igrači koji su sada preplaćeni su prošle godine uzeli titulu, znači da tu postoji kvaliteta za mnogo više od 15. pozicije samo što imaš čiku koji je kralj fudbalske estrade i sve mu je važnije osim nazivanja problem pravim imenom i rješavanje istih. Prijavi
24. novembar 2015.10 god. comment_242324 Da li "dežurni" znači biti ako nekom ko pljuje određenog igrača čisto iz navike u trenutku kada taj igrač jedini kontrira ovaj krizi postaviš pitanje "Ko je naš najbolji igrač ove sezone?" a on odgovori Mikel? Da li to znači biti dežurni, ako je to dežurni onda sam ja dežurni ali ne u 3 smjene nego u 33. Njie fora u tome da li će on tebe "kupiti" već da budeš realan, isti ti igrači koji su sada preplaćeni su prošle godine uzeli titulu, znači da tu postoji kvaliteta za mnogo više od 15. pozicije samo što imaš čiku koji je kralj fudbalske estrade i sve mu je važnije osim nazivanja problem pravim imenom i rješavanje istih. Pa vrati nekolko stranica unazad pa pogledaj kad je odigrao dobro i ja sam ga hvalio, nemoj mi sad i njega stavljati medju najvaznije igrace za titulu, dao je 4 gola od kojih je vazan samo gol protiv Evertona. Samo se 4 igraca izdvajaju za tu titulu a to su Hazard, Costa, Fabregas i Matic. Prijavi
24. novembar 2015.10 god. comment_242335 Pa vrati nekolko stranica unazad pa pogledaj kad je odigrao dobro i ja sam ga hvalio, nemoj mi sad i njega stavljati medju najvaznije igrace za titulu, dao je 4 gola od kojih je vazan samo gol protiv Evertona. Samo se 4 igraca izdvajaju za tu titulu a to su Hazard, Costa, Fabregas i Matic. Svu četvoricu ove sezone Willian jede za doručak. Hazard odigrao prvu dobru utakmicu protiv Norwicha, o Costi brojke govore, a Fabregas uspori i upropasti svaki jebeni napad,plus što ne zna markirat igrala; jedino Matić može neku prolaznu ocjenu dobit. Willian igra predobro ove sezone, samo što ga nema tko pratit jer su svi u kurcu, što rezultira stanjem na tablici, Da je i on u kurcu, bili bi zadnji. Prijavi
24. novembar 2015.10 god. comment_242338 Svu četvoricu ove sezone Willian jede za doručak. Hazard odigrao prvu dobru utakmicu protiv Norwicha, o Costi brojke govore, a Fabregas uspori i upropasti svaki jebeni napad,plus što ne zna markirat igrala; jedino Matić može neku prolaznu ocjenu dobit. Willian igra predobro ove sezone, samo što ga nema tko pratit jer su svi u kurcu, što rezultira stanjem na tablici, Da je i on u kurcu, bili bi zadnji. + kad tome dodamo da ne igra uopste na svojoj prirodnoj poziciji, iljevom krilu.Imam osjecaj da bi tu io jos bolji jer mu je kao desnjaku dosta teze igrati na desnoj strani. Slobodnjaci su mu postali kao penali. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.