Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Willian (2013-2020) 339 nastupa

52 člana su glasala

1. 1.

• Da
      42%
      21
    • Ne
      57%
      29

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 169,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Koliko se po Willianu sralo a ispade da je zlatan za ove mamute koji prolaze kroz klub

• Majstor se ponovo poigrava na zelenim terenima engleske Premijer Lige. Asistencija za prvi gol, predasistencija za drugi i stvorio prostor za treći. Za 6 minuta riješio utakmicu, pravi nasljednik Rona

• I treba reći da smo ga prodali tačno na vrijeme. Vidjelo se odmah u Arsenalu da više nije za najviši nivo. Kao što sam rekao i za sve one koji su otišli sad na ljeto. Nije problem njegova prodaja, pro

Objavljene slike

Tebi nije dobro, onda je i Hazard wingback? Kako izgleda onda krilo ? Nijedan tim nema krila, vec wingbackove, jer jebiga, igraju uz aut :D

https://youtu.be/mV5tQde9jeE

Pregledaj prvih pet minuta,molim te.Bliži su šesnaestercu nego što je to bio slučaj u 4-3-3,više su SS nego krila,Hazard i Pedro.Mosesova asistencija za Hazarda protiv Sotona,Matićeva asistencija za Hazarda protiv Uniteda su ti najbolji primjeri.Ne kažem da oni nikad nisu uz aut liniju,ali je to rijedak slučaj.
  • 2 sedmice kasnije...

Bravo za asistenciju. Medjutim, unistio je danas polovinu akcija i stalno usporavao napad. Uzasno je dosadan, stalno koristi jednu te istu fintu kojom ne postize nista. Ajde da barem predribla igraca, ali on bezi od njega ka korneru. Mora to mnogo bolje i konkretnije. Imam utisak da je on drugi igrac kada udje sa klupe tamo negde oko 60-og minuta nego kada startuje. Druga zamerka je neprecizan sut koji ili ide pravo u gol ili 2 metra pored. Protiv Palasa ga ocekujem definitivno na klupi za rezerve.

Kod ovog lika nema napretka, konstantno sam ga hvalio i bio da kazem podrska kroz ove postove, ali lik svaku tekmu isto igra i sto se mene tice njemu vrijeme polahko otkucava. Nije on bio ni tako los veceras, ali protiv malo ozbiljnije ekipe on nece napravit 1 uspjesan dribling.

A brat blizanac mu na drugoj strani terena Pedrito, nista bolji. NI STA! Hazardov izostanak je ustvari dao pravu sliku i priliku i jednog i drugog. Danas je imao dobro kretanje, ali dzaba ti buraz to kad ti ne mozes uzet loptu i 1na1 napravit visak. Znaci ne moze brat...

Najgore sto vi od njega ocekujete nesto specijalno u nekoj utakmici a on je takvo nesto specijalno uradio jos od prelaska iz Schaktara.

Ma nemam pojma sta da kazem vise, ovo kako on igra ja bih ga prije na prednjeg veznog stavio nego na krilo. Pa kad si vidio da on igra s krila okomito 1na1 s igracem, da ga zalomi, da mu Moses utrci iza ledja da odigraju 2na2. Ma rijetko skroz. Dobije loptu i pobjegne sa svoje pozicije u sredinu odigra dupli pas i zavrsi odjednom na lijevom krilu. Il ja ne razumijem nista il ko je lud ovdje...

Sad pricam u globalu

Ne znam sta vi ocekujete od njega, ovo je njegova realnost i ne moze puno bolje od ovoga. Prosecan igrac, ali konstantno prosecan pa se stvara privid da je dobar jer ne oscilira.

Sta hocete, dobra asistencija, jos mnogo dobrih pokusaja passeva naprijed koji su izblokirani u noktom, plus onaj sut, sto je pogodio precku.

paseva?

https://youtu.be/eDKu_yc56V4

Evo najbolji primjer onoga radi čega ga kritikuje svaki normalan navijač Chelsea.Oke ne mora biti kao Hazard,ali čekaj jel ovako treba da dribla igrač koji je plaćen 40 miliona,ovo i ja mogu raditi,a igrat ću džaba.

Ne ne, ja govorim samo o ovom mecu, sere se po Willianu koji je uz Costu i eto Fabregasa jedini doprinosili napadu, a ne sere se po jebenom Pedru. Ne razumijem.

braca su to, istu kurcevu utakmicu odigrali. ocjene u minusu

To što je po tvom mišljenju zaobilaženje igrača s loptom i kočenje napada dobra igra to ne znači da je Willian stvarno odigrao dobro.

Kad sve ovo čitam , najviše se slažem sa diablom..Willian nikad nije bio niti će biti savršen igrač, ali on je za mene u ovom klubu uvijek bio više nego koristan. Spominje se neka okomitost,prolazak 1 na 1..netreba tražiti Hazarda u njemu ,on to jednostavno nije. Odigra korektno,ima svoje bljeskove,više nego dobar backup ali i dalje ima ogroman broj hejtera. Ja sam recimo uvijek bio za njega,i da sljedeću utakmicu Conte ostavi Pedra na klupi a da Willian igra nebi se bunio ni sekunde,čak sam poprilično siguran da naša igra nebi izgubila na ničemu. Ali eto sve više ovdje vidim da Pedrito ima ogroman broj fanova , sad jeli to ima ikakve veze s tim sto većina nogometnih 'znalaca' svršava na Barcu iz koje je došao, neznam :D Ja sam i dalje mišljenja da tek treba vidjeti što očekivati od njega,jer za mene zasad za ovaj klub nije napravio ništa značajno.

Ajmo sad Willianovi hejteri i Pedrovi fanovi navalite na mene :D

Kad sve ovo čitam , najviše se slažem sa diablom..Willian nikad nije bio niti će biti savršen igrač, ali on je za mene u ovom klubu uvijek bio više nego koristan. Spominje se neka okomitost,prolazak 1 na 1..netreba tražiti Hazarda u njemu ,on to jednostavno nije. Odigra korektno,ima svoje bljeskove,više nego dobar backup ali i dalje ima ogroman broj hejtera. Ja sam recimo uvijek bio za njega,i da sljedeću utakmicu Conte ostavi Pedra na klupi a da Willian igra nebi se bunio ni sekunde,čak sam poprilično siguran da naša igra nebi izgubila na ničemu. Ali eto sve više ovdje vidim da Pedrito ima ogroman broj fanova , sad jeli to ima ikakve veze s tim sto većina nogometnih 'znalaca' svršava na Barcu iz koje je došao, neznam :D Ja sam i dalje mišljenja da tek treba vidjeti što očekivati od njega,jer za mene zasad za ovaj klub nije napravio ništa značajno.
Ajmo sad Willianovi hejteri i Pedrovi fanovi navalite na mene :D

Kad si već izrazio želju da ti je ispunim. Može backup biti i neko ko ne koči akciju i ko igra fino i ne drži loptu kod sebe do trenutka kad nema više gdje pobjeći.Salah je mogao biti odličan backup,Schurrle također, ovaj nije i nikad neće biti ni dobar backup.Jednostavno ako nećeš napraviti višak onda ti nemaš šta držati loptu 5 minuta kod sebe. Sjećamo se prošle sezone kad je Pedro vukao loptu sa sobom u aut i svi su ga kritikovali za to,Relo je bio najglasniji i to je ok,ali sada više to ne radi često,ponekad da,ali opet mu zamjeramo to što ima loš prijem lopte.Činjenica je ta da Pedro ne drži loptu kod sebe i da se brže rješava iste,ali opet nama na Pedrovoj poziciji treba pojačanje neki WC kao recimo Alexis ili neko njemu sličan,jer zašto mi ne bi imali ubojiti trojac.Pedro jeste dobar,ali opet ima utakmica u kojoj potpuno nestane kao protiv Sunderlanda.Najbolji primjer nam je Liverpool imaju Coutinha,Firmina i Manea sve trojica su ubojiti, nisu WC,ali uz trenera koji im zna igru pojednostaviti njihove mane se ne vide,kao i kod nas Conte.

Pa ako ocekujem da igrac koji igra krilnu poziciju, okomito napada igraca 1na1 pokusava konkretno nesto da napravi, to nije trazenje Hazarda u njemu, nego ono sto je njegov posao, tj. treba da bude...

Willian je ipak materijal za klupe i kao back up nasem novom transferu...

Willian hem sto je slabiji hem sto ne pase ko igrac u ovaj napadacki trojac. I Hazard a pogotovo Costa vole cariniti loptu, imati je u svojim nogama tako da ti kao treci treba neki brutalan egzekutor, igrac dobre kretnje koji ce pametno koristiti prostor i biti na pravom mjestu. Igrac koji se razlikuje od druge dvojice a Willian nije nista od toga. Pedro je donekle ok medjutim lako ga je otresti s lopte jer se ne zna zagraditi. Willian kad igra kao protiv Citya je sjajan, Al ono se ne desava cesto.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.