Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Willian (2013-2020) 339 nastupa

52 člana su glasala

1. 1.

• Da
      42%
      21
    • Ne
      57%
      29

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Autor

Ako ovaj dečko ponovi igru iz prošle sezone i ako nastavi u tom ritmu, ja bih njemu pokazao izlazna vrata već na zimu. Što da ne? Što čekati kao s Torresom što se čekalo, pa na kraju poljubit pod? Ne treba nam to. Jeste plaćen 40 mil, al na tim greškama naša uprava konačno treba da počne da uči i da snosi posljedice za minuse koje stvaraju. A ne da se godinama čeka neki igrač da proradi što se ne može desiti. Willian je očito igrač za manjeg kluba tipa Šahtar gdje ima manje klasnih igrača i gdje će se igra odvijati oko njega. On je u Chelseaju skroz pogubljen, nedovoljno agresivan za krilo i rijetko puca po golu. Prerijetko. A o kornerima i da ne govorim. Neka ga u jesenjem dijelu sezone, da vidimo da li ja griješim u svojoj procjeni, ali ako nastavi igrati ovako ispodprosječno, zima pa idi sine. Salah će ga i više nego dobro nadomjestiti kao zamjena Schuerrleu. A Schuerrle u prvu postavu naravno.

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 169,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Koliko se po Willianu sralo a ispade da je zlatan za ove mamute koji prolaze kroz klub

• Majstor se ponovo poigrava na zelenim terenima engleske Premijer Lige. Asistencija za prvi gol, predasistencija za drugi i stvorio prostor za treći. Za 6 minuta riješio utakmicu, pravi nasljednik Rona

• I treba reći da smo ga prodali tačno na vrijeme. Vidjelo se odmah u Arsenalu da više nije za najviši nivo. Kao što sam rekao i za sve one koji su otišli sad na ljeto. Nije problem njegova prodaja, pro

Objavljene slike

Jedini njegov problem je taj sto nema muda.Tacno ovaj lik je sterilan u napadu.Mislim da se malo okurazi da bi bio duplo bolji,jer je on u Sahtaru bio jedan od boljih igraca u Evropi...jer ima potencijala,ima brzinu,tehniku,ekplozivnost...ali nema muda.I tu je kraj price.Dok mu kita ne naraste bit ce uvijek ovakav.

Upravo tako hamco... Previše se boji da ne pogreši, pa se zato i ne upušta u neke driblinge.. a mogao bi lagano prolaziti.. Valjda će skupiti muda sad.

• Autor

Gledao sam večeras utakmicu, kao i one dvije tekme u Istambulu. Nevjerojatno koliko smo opasniji uz Schuerrlea nego uz njega. Kad Schuerrle izađe i uđe ovaj dečko mi izgubimo elana u napadu i djelujemo kao protiv West Hama prošle sezone.

Gledao sam večeras utakmicu, kao i one dvije tekme u Istambulu. Nevjerojatno koliko smo opasniji uz Schuerrlea nego uz njega. Kad Schuerrle izađe i uđe ovaj dečko mi izgubimo elana u napadu i djelujemo kao protiv West Hama prošle sezone.

Razumijem ja da neki ljudi ovdje određene igrače ne vole , nisu im najdraži , ne odgovara im stil igre i slično .
Međutim jel moraš poslije svake utakmice čak i jebene pripremene (u kojoj Willian ruku na srce i nije bio toliko sterilan) doći i pisati kako je jadan i slično ? Smori čovječe , u redu ne voliš ga iznijeo si svoje mišljenje , skontali smo !!!

• Autor

Međutim jel moraš poslije svake utakmice čak i jebene pripremene (u kojoj Willian ruku na srce i nije bio toliko sterilan) doći i pisati kako je jadan i slično?

Jbg, moram :(

• 2 sedmice kasnije...
  • Autor

Danas u nekim trenucima vrlo vrlo dobar, ali kada se zbroji cijela utakmica ništa posebno ono. Ma haj nadam se da će i on proigrati da valja, da ga ne pljujem.

Brazilian midfielder Willian gave an honest appraisal of his Chelsea team-mates in an interview for Sky Sports’ Soccer AM programme, with Eden Hazard coming in for the most stick.

When asked who the had the worst dress sense at the club, Willian responded, “Hazard, because he doesn’t really care what he’s wearing. For example he will wear red trainers with a yellow shirt. He doesn’t care.”

The Brazilian was quick to praise his fellow, players, as well thogh, and said Gary Cahill was the club’s hardman along with Ramires and Branislav Ivanovic, while Cesar Azpilicueta was singled out as Chelsea’s best trainer.

Willian predicted John Terry will be a future manager, and said: “He’s very experienced and he’s the captain of the team. He is the one who talks to us the most.”

The former Shakhtar Donetsk winger added that Petr Cech is the most intelligent player at the club, and the quickest individuals are himself, Hazard, Mohamed Salah and Andre Schurrle.

Though he may be quick on the pitch however, Willian admitted that it is he who takes the longest in the shower.

As he explained, ‘It takes a long time to wash my hair!’
  • 2 sedmice kasnije...
Ovo je jedan od promasenih transfera bar zamene, bljesnuo nekim lijepim golom protiv Norwicha i nista citavu sezonu.

Ovo je jedan od promasenih transfera bar zamene, bljesnuo nekim lijepim golom protiv Norwicha i nista citavu sezonu.

Zašto sličan post nisi napisao na temi Schurrlea nakon utakmice protiv Swansea?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.