Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Cesar Azpilicueta (2012-2023, 508 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 93,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakav oproštaj, kakva legenda čovječe. Ove riječi postaviti negdje u svlačionici da bude primjer igračima kakav pristup trebaju imati i šta znači igrati za Chelsea. Hvala ti Dave, legendo plavog

• Zbogom kapitenu drugog najboljeg tima u istoriji kluba. Predivnih 11 godina, dozivelo se sve sto cini sport i zivot, usponi, padovi i kao vrhunac podizanje ovog trofeja u Portu za upis u almanahe i be

• Živ je doktor

Objavljene slike

[quote name='trebevic' timestamp='1345628579' post='72705']
[b]Cesar danas stize na SB![/b]

Sinoc su celnici OM i Chelseja dogovorili uvjete transfera (8,3 miliona eura), ugovor ce potpisati na 5 godina!
[/quote]
Jos jedno pivo za tebe za dobru vest.
Koliko sam ti do sada obecao,moracu kamion iznajmiti.
kad je već stavljen u prvi tim onda više nema razloga za njegov nedolazak :D , odličan igrač Bane će konačno dobiti pravog konkurenta za sastav..
Nemojte se ljutiti, al premještanje igrača u PDF Prvi tim ili uklanjanje pojedinih igrača iz istog puno prije nego što je i stvar službeno potvrđena je krajnje neozbiljno i djetinjasto. Zašto biti nestrpljiv, zar nije profesionalnije uraditi to kada bude službeno objavljen transfer? Ne ide mi to u glavu.

Što se tiče Azpilicuete, ja sam već neko vrijeme uvjeren u njegov dolazak i nadati je se samo da će se on što prije i ostvariti.
Cesar još nije igrač Chelseaja (Wh, nervozan sam zato što gubimo !). Cesar ne treba biti u Prvom timu sve dok se status quo ne promijeni, odnosno službena potvrda sa oficijalne stranice ne dođe.
[quote name='Wisey' timestamp='1345663506' post='72866']
[u][b]Cesar još nije igrač[/b][/u]. Cesar ne treba biti u Prvom timu sve dok se status quo ne promijeni, odnosno službena potvrda sa oficijalne stranice ne dođe.
[/quote]

A sta je, balerina :huh:

:D
[quote name='Brane' timestamp='1345648606' post='72798']
Nemojte se ljutiti, al premještanje igrača u PDF Prvi tim ili uklanjanje pojedinih igrača iz istog puno prije nego što je i stvar službeno potvrđena je krajnje neozbiljno i djetinjasto. Zašto biti nestrpljiv, zar nije profesionalnije uraditi to kada bude službeno objavljen transfer? Ne ide mi to u glavu.

Što se tiče Azpilicuete, ja sam već neko vrijeme uvjeren u njegov dolazak i nadati je se samo da će se on što prije i ostvariti.
[/quote]
brane ovako izgleda da imamo tajne izvore :P :P
[b]Marseille[/b] president Vincet Labrune has denied reports that [b]Chelsea[/b] have agreed a deal for their full-back [b][url="http://www1.skysports.com/football/news/11668/8011017/l-OM-deny-Cesar-deal-is-agreed"]Cesar Azpilicueta[/url][/b]

pa ovome nikad kraja...
[color=#5A5A5A][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(241, 246, 249)]Marseille president Vincet Labrune has denied reports that Chelsea have agreed a deal for their full-back Cesar Azpilicueta.[/background][/size][/font][/color]

[color=#5A5A5A][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(241, 246, 249)]Reports from France have suggested that Marseille have agreed to sell the defender to the European champions for €8million.[/background][/size][/font][/color]

[color=#5A5A5A][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(241, 246, 249)]Labrune and his sporting director Jose Anigo have been in London this week, which promoted suggestions that a deal had been agreed.[/background][/size][/font][/color]

[color=#5A5A5A][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(241, 246, 249)]But when asked about the reports the French club's supremo told La Marseillaise: "I do not know who started this story, but they are totally wrong.[/background][/size][/font][/color]

[color=#5A5A5A][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(241, 246, 249)]"It surely comes from agents that have an interest in the deal.[/background][/size][/font][/color]

[color=#5A5A5A][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(241, 246, 249)]"Maybe they imagine that by running around making a noise about 8million euros it will make a difference, but it will not.[/background][/size][/font][/color]

[color=#5A5A5A][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(241, 246, 249)]"For the moment nothing is happening."[/background][/size][/font][/color]
[quote name='Blues_95' timestamp='1345731859' post='73215']
Ne pamtim kad smo igrace doveli bez neke "drame" =P~
[/quote]

marko marin
[quote name='diablo_bih' timestamp='1345742116' post='73257']
really mario? really?
[/quote]

ne vidjeh post iznad, isprike :P
Neil Ashton of the Daily Mail: Chelsea have a new right back. Cesar Azpilicueta has signed and will train with new team-mates this morning.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.