Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Cesar Azpilicueta (2012-2023, 508 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 93,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakav oproštaj, kakva legenda čovječe. Ove riječi postaviti negdje u svlačionici da bude primjer igračima kakav pristup trebaju imati i šta znači igrati za Chelsea. Hvala ti Dave, legendo plavog

• Zbogom kapitenu drugog najboljeg tima u istoriji kluba. Predivnih 11 godina, dozivelo se sve sto cini sport i zivot, usponi, padovi i kao vrhunac podizanje ovog trofeja u Portu za upis u almanahe i be

• Živ je doktor

Objavljene slike

[quote name='Wisey' timestamp='1349003527' post='81048']
Mislim da bi trebao startati naredne dvije utakmice.
[/quote]

VOleo bih da ga vidim u prvoj postavi, da stvarno pokaze sta zna. Ali Bane je popravio formu, sto ce mislim odloziti njegov debi. Jedino ako Robbie bude hteo da odmori Ivanovica.
Volio bih da bar protiv Nordsjellanda starta Azpilicueta. Neće biti strašno teška utakmica, izvrsna prilika da se Bane odmori, osvježi i uđe još spreminji u nastavak prvenstva, a Cesar će ga zasigurno moći dostojno zamijeniti.
  • 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
Kako mi je ovaj lik digao tlak danas ne mogu opisati. Loši ubačaji, u obrani nespretan, a šta je fulao majko sveta. Bane brzo se vrati :D
[quote name='Tinmar' timestamp='1351723120' post='86201']
Kako mi je ovaj lik digao tlak danas ne mogu opisati. Loši ubačaji, u obrani nespretan, a šta je fulao majko sveta. Bane brzo se vrati :D
[/quote]
Nije bio tako los.Gori su Bertrandovi centarsutevi bili.
[quote name='Tinmar' timestamp='1351723120' post='86201']
[/quote]

Ali bolje on nego Ivanovic, barem protiv ovakvih jakih ekipa. Jer ja se ove sezone ne sjecam 1 vaznije tekme a da ju Ivanovic nije zasro! I btw... nije sigurno tako loše odigrao kao što pricas.
Glup penal koji je napravio na kraju pripisat ću umoru i nedostatku koncentracije.
Ostatak meča solidan, brz je, ima muda, jak, dobra dodavanja, ubacuje se pametno.. Ja bih ga gurnuo u vatru protiv Swansea, vrijeme je.
[quote name='Wisey' timestamp='1351727389' post='86236']
Glup penal koji je napravio na kraju pripisat ću umoru i nedostatku koncentracije.
Ostatak meča solidan, brz je, ima muda, jak, dobra dodavanja, ubacuje se pametno.. Ja bih ga gurnuo u vatru protiv Swansea, vrijeme je.
[/quote]

Potpis od riječi do riječi.
Mene je oduševio.

OK bilo je par grešaka, ali Bože moj, dešava se. Sveukupno je bio odličan. Toliko ofanzivan, a opet stalno na pravom mjestu u odbrani.

Fantastičan bek.. Očekujem ga kao startera ubrzo i u ligi.
Onu jednu priliku je morao zabiti , ono bi dao i nizerazredni igrac .
Mnogo je lopti uzeo Mancesterovim igracima kako se vracao iz napada u odbranu . Centarsutevi su mu solidni , ali moze on puno bolje .

Nadam se da ce dobiti sansu u sljedecoj utakmici .
Ni njega, kao ni Ryana, sinoć centaršutevi nisu išli, obojica su s njima bila na "vi" cijelu večer. Jbga, bit će bolje. Šteta što nije uspio realizirati bar jednu onu šansu pred vratima Lindergarda ( kako li već ), i šteta za skrivljeni penal. U pravu je Wajz, umor je tu odradio svoje.

Na kraju, solidna partija.
Mozda ga centarsutevi nisu isli ali je odigrao momacki utakmicu, istrcavanja dosta, oduzetih lopti dosta, samo da se jos privikne na ekipu, najbitnije je da dobiva prilike.
Po meni pružio jednu veoma dobru partiju, mrlju na sve to bacio onaj penal u zadnjim minutama susreta. Veoma je borben, trči puno, odličan u defanzivi. Sinoć je skroz slabo centrirao ali mi smo dobili i sve će se to brzo zaboraviti. Samo nek on igra.
pružio solidnu partiju jučer, imao par dobrih i par loših centaršuta, treba mu još utakmica u Engleskoj da se prilagodi.
Vidim da vecina vas ovdje spominje centaršute!!! Moram napomenut da su ti centaršuti nedostatci svih naših bocnih igraca! Ja da sam trener svaki dan poslije treninga ostavljao bi Cole-a, Ivanovica, Azpia i Bertranda 2 sata dulje na treningu i davao im lopte samo da vjezbaju centaršute. Jer niko od njih nije baš precizan što se tih centaršuta tice. Previše lopte lete na druge strane igrališta umjesto u šesneaesterac...
[quote name='Wisey' timestamp='1351727389' post='86236']
[/quote]

Otprilike se slazem. Promasio je par dobrih sansi, u napadu istina i nije napravio mnogo. Moze dosta bolje. Ali posto mu je ovo prva velika utakmica, zanemaricu greske.
Kakvi centaršutevi ljudi, pa mi ne igramo na centaršuteve još od ne znam ti ni ja kad. Šta i da nabaci dobro, da neće Mata visine metar i šumska jagoda trčati na tu loptu i skakati da opali glavom pored mrcina u protivničkoj odbrani.
[quote name='Wisey' timestamp='1351790760' post='86454']
Kakvi centaršutevi ljudi, pa mi ne igramo na centaršuteve još od ne znam ti ni ja kad. Šta i da nabaci dobro, da neće Mata visine metar i šumska jagoda trčati na tu loptu i skakati da opali glavom pored mrcina u protivničkoj odbrani.
[/quote]

Od Didierova odlaska haha :P

Ma nisu ovi centaršutevi od neku večer velik problem, pogotovo kad znamo da i Ryan i Cesar imaju fantastične centaršuteve što su bezbroj puta pokazali u prošlosti i siguran sam da će to već sljedeći put biti kako treba, ali mora se, eto, napomenuti ukoliko nešto nije kako treba. Nihovi ubačaji protiv Uniteda nisu bili kako treba. Opet kažem, nema zime što se toga tiče.
Pa dobro nemoramo imati visoke igrace da bi bocni ubacivao.Centarsut moze biti i snazan,rezantan po zemlji ili negdje srednje visine gdje je dovoljno samo mali dodir nekog igraca da ona zavrsi u golu.
Mada one visoke centarsute nemamo vec od odlaska Drogbe.
Kako god ja sam zadovoljan Cesarovom predstavom i volio bi da pocne protiv Swansea,sto bi se lako moglo dogoditi jer ce Bane najvjerovatnije zauzeti mjesto centralnog branica.
nadam se da ce igrati od prve, ne znam, nekako sticem dojam da igramo brze po desnoj strani nego s banetom, kako ce to sve izgledati kad proradi veza cezar-mata-torres, nadam se da ce di matteo pruzati vecu minutazu cezaru

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.