Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Cesar Azpilicueta (2012-2023, 508 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 93,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakav oproštaj, kakva legenda čovječe. Ove riječi postaviti negdje u svlačionici da bude primjer igračima kakav pristup trebaju imati i šta znači igrati za Chelsea. Hvala ti Dave, legendo plavog

• Zbogom kapitenu drugog najboljeg tima u istoriji kluba. Predivnih 11 godina, dozivelo se sve sto cini sport i zivot, usponi, padovi i kao vrhunac podizanje ovog trofeja u Portu za upis u almanahe i be

• Živ je doktor

Objavljene slike

Srecan rodjendan i da slavis jos dosta rodjendana u Chelsea-u :D
[url="http://www.youtube.com/watch?v=cjk1tt-B834&feature=youtu.be"]http://www.youtube.com/watch?v=cjk1tt-B834&feature=youtu.be[/url]

Uređeno , autor izmjene: XzibiT

Stvarno ste kreljevi, svi vi ovdje redom cestitate rodjendan momku ko da je član foruma a ne igrač. :-
Zahvaljujem vam u njegovo ime... :lol:
sretan u morđendan sa zakašnjenjem , i puno dobrih partija...........
[quote name='chelseafan97' timestamp='1346243463' post='75089']
Stvarno ste kreljevi, svi vi ovdje redom cestitate rodjendan momku ko da je član foruma a ne igrač. :-
Zahvaljujem vam u njegovo ime... :lol:
[/quote]

Čovječe želimo napismeno kazati da momku sve najbolje želimo povodom rođendana :P
  • 2 sedmice kasnije...
[img]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/603227_428857643833613_724362504_n.jpg[/img]

Igrao danas za rezerve u prijateljskom meču protiv Charltona.
Dobra stvar što ga je stručni stožer stavio u rezerve; 15 dana u komadu ćemo biti bez službenih utakmica i ovako će osjetiti igru pošto do sada nije za nas nastupio.
Jel tko gledao slučajno, kakav je bio, izgubili smo jeli? pa me zanima kako se snalazi jer slabo sam ga gledao prije. Na yt slabo nekih konkretnih videa s njegovom igrom.
[quote name='true_blue' timestamp='1347099849' post='77431']
Jel tko gledao slučajno, kakav je bio, izgubili smo jeli? pa me zanima kako se snalazi jer slabo sam ga gledao prije. Na yt slabo nekih konkretnih videa s njegovom igrom.
[/quote]

Igrao je dosta dobro, bio dobar u defenzivi, a i lijepo se priključivao napadu gdje je u jednom navratu umalo uspio upisati asistenciju, ali Adam Phillp nije uspio realizirati serviranu mu šansu.
  • 3 sedmice kasnije...
[quote name='Caeruleus' timestamp='1348660142' post='80418']
Sinoć bio odličan u grljenju igrača nakon svakog postignutog gola.
[/quote]
Nisam gledao utakmicu,kakav je bio?
Sigurno da Wolwes nije nesto posebno napadao,jel bar sta u ofanzivi pokazao ?
[quote name='VahaCFC' timestamp='1348681557' post='80468']
Nisam gledao utakmicu,kakav je bio?
Sigurno da Wolwes nije nesto posebno napadao,jel bar sta u ofanzivi pokazao ?
[/quote]
Dobri ubacaji, dobar i u defanzivi, ali tu je bio u 4 navrata i svaki put je uspio rijesiti prijetnju kako treba ;)
Nisu ga baš nešto testirale rezerve Wolvesa u odbrani, očekujem da vidimo više od njega protiv jačih timova. Inače besprijekoran debitantski nastup.
Sada Terryja neće biti 4 tekme. Znači Cahill uskače. A ne mogu ni Cahill i Luiz stalno igrat, znači Bane uskače na stopera ako treba. Znači - šansa za Azpilicuetu na beku 8|
http://www.chelseafc.com/news-article/article/2932703/title/azpilicueta-inside-knowledge

Progovorio Azpi par riječi o sutrašnjoj tekmi s Arsenalom, o njihovom novom igraču i suparniku još iz francuske lige - Giroudu te o Santiu Cazorli.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.