Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Cesar Azpilicueta (2012-2023, 508 nastupa)

Istaknuti odgovori

Azpilicueta ( ima fakat teško ime :-O ) je sljedeće sedmice član CfC! To su potvrdili iz Marseille-a... ide vjerovatno i Mbia! Treba vjerovati samo skysportu i goal.com sajtovima svi ostali su manje više Spamovi ... ( posjećenost ) B-)
  • Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 93,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakav oproštaj, kakva legenda čovječe. Ove riječi postaviti negdje u svlačionici da bude primjer igračima kakav pristup trebaju imati i šta znači igrati za Chelsea. Hvala ti Dave, legendo plavog

• Zbogom kapitenu drugog najboljeg tima u istoriji kluba. Predivnih 11 godina, dozivelo se sve sto cini sport i zivot, usponi, padovi i kao vrhunac podizanje ovog trofeja u Portu za upis u almanahe i be

• Živ je doktor

Objavljene slike

[quote name='Whisper#2' timestamp='1345325088' post='71759']
[url="http://www.thesportscampus.com/2012081823949/transfer-news/chelseas-bid-for-azpilicueta-rejected-by-marseille"]http://www.thesports...ed-by-marseille[/url]

Ko koga sad ovde jebe u zdrav mozak :huh: #-o

Ajde jbt bacili ste 40 miliona na Hazarda, koj se beep prenemazete vise...
[/quote]
Ne moras vaditi iz svakakvih portala i misliti da je to tako, rekli su da ce potpisati pocetkom sljedece sedmice mnogo kvalitetniji portali, ne brini se.
[quote name='diablo_bih' timestamp='1345327327' post='71763']
Ne moras vaditi iz svakakvih portala i misliti da je to tako, rekli su da ce potpisati pocetkom sljedece sedmice mnogo kvalitetniji portali, ne brini se.
[/quote]

Potpisivao i Modric tako....pa i Hulk.... Eee...
Vise sam izgubio zivce s ovim transferima...
@mod - ja ne mislim brate ni da treba trositi na svakakve igrace .... modric primjerice... on po meni jeste dobar igrač ali nije ne zamjenjiv... eto Oscara smo dobili mjesto njega ... jeftinijeg i Boljeg!!!
[quote name='n0de' timestamp='1345337487' post='71813']
@mod - ja ne mislim brate ni da treba trositi na svakakve igrace .... modric primjerice... on po meni jeste dobar igrač ali nije ne zamjenjiv... eto Oscara smo dobili mjesto njega ... jeftinijeg i Boljeg!!!
[/quote]
Ovo je azpilicueta, on nam je prijeko potreban, moze se izdvojiti vala milion ili dva vise za njega koliko traze, a vrijedit ce svaki peni.
[quote name='diablo_bih' timestamp='1345337875' post='71816']
Ovo je azpilicueta, on nam je prijeko potreban, moze se izdvojiti vala milion ili dva vise za njega koliko traze, a vrijedit ce svaki peni.
[/quote]

Da, ne smije nam se dogoditi situacija kao prošle sezone ... da ispaštamo i gubimo poene zbog toga što nemamo adekvatnih igrača i zamjena ukoliko se neko od standardnih XI povrijedi. Cesar je veoma dobar igrač!
" These are difficult times. I'm here and I try to do the maximum. We must respect the club where you play."

"If I can go by offering money to OM and everyone is happy : this is the most important for me !"

"I am grateful with the fans because they have always been very good. They had never sung my name like that before ... "

Also the Velodrome waved him goodbye and the coach thanked him.

-------------------------------
Kao što i rekoh...
[url="http://www.goal.com/en/news/90/france/2012/08/19/3318164/azpilicueta-a-great-professional-baup-praises-defender-amid"]http://www.goal.com/en/news/90/france/2012/08/19/3318164/azpilicueta-a-great-professional-baup-praises-defender-amid[/url]
Čitamo malo izmedju redova dok ne jave nešto službeno

Chelsea has being rumoured to be bringing in a right-back to replace QPR new boy Jose Bosingwa, believed to be Cesar Azpilcueta - a position that could threaten Ivanovic’s place in the side. But
Ivanovic is unbowed at the prospect and is happy to be playing: “The guys from the club told me (I am playing) and I was a little bit extra motivated by this. And I think I will be all season,” he added.

Hehe,čim je čuo da dovodimo nekog odma je dao go :D =D>
Kad i Francuzi pisu da ce kod nas,valjda je ovo zavrsena stvar.

[url="http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/id/1138496?cc=5739"]http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/id/1138496?cc=5739[/url]
Sabura ljudi, biće. Biće.
Marseille igra u četvrtak protiv Sheriffa, ali Cesar nije u sastavu. Uskoro će sve biti zaključeno, sve tri strane zadovoljene, zdravo živio. Ha jašta. ;)
[b]Cesar danas stize na SB![/b]

Sinoc su celnici OM i Chelseja dogovorili uvjete transfera (8,3 miliona eura), ugovor ce potpisati na 5 godina!
[quote name='trebevic' timestamp='1345628579' post='72705']
[b]Cesar danas stize na SB![/b]

Sinoc su celnici OM i Chelseja dogovorili uvjete transfera (8,3 miliona eura), ugovor ce potpisati na 5 godina!
[/quote]

tako je, do kraja dana ili najkasnije sutra stize sluzbena objava na cfc.com

u svakom slucaju, odlican transfer!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.