Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Cesar Azpilicueta (2012-2023, 508 nastupa)

Istaknuti odgovori

I sami znate da smo proteklih dana poslali ponudu za njega u visoku 5 milijuna funti koja je bila odbijena. Danas smo navodno poslali novu ponudu Marseilleu u vrijednosti 7 milijuna funti.
  • Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 93,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakav oproštaj, kakva legenda čovječe. Ove riječi postaviti negdje u svlačionici da bude primjer igračima kakav pristup trebaju imati i šta znači igrati za Chelsea. Hvala ti Dave, legendo plavog

• Zbogom kapitenu drugog najboljeg tima u istoriji kluba. Predivnih 11 godina, dozivelo se sve sto cini sport i zivot, usponi, padovi i kao vrhunac podizanje ovog trofeja u Portu za upis u almanahe i be

• Živ je doktor

Objavljene slike

[quote name='Brane' timestamp='1343921500' post='68517']
I sami znate da smo proteklih dana poslali ponudu za njega u visoku 5 milijuna funti koja je bila odbijena. Danas smo navodno poslali novu ponudu Marseilleu u vrijednosti 7 milijuna funti.
[/quote]

http://www.cfcnet.co.uk/2012/08/02/chelsea-to-go-back-in-with-a-7-million-bid-for-azpilicueta/
Ma vjerujem da je dogovor s Marseillom najmanji problem, a što se mene tiče sevap je dati koji miliončić više tom velikom klubu koji se našao u poteškoćama. Naravno kad se već ima i može.;)
[quote name='Wisey' timestamp='1343922822' post='68523']
Ma vjerujem da je dogovor s Marseillom najmanji problem, a što se mene tiče sevap je dati koji miliončić više tom velikom klubu koji se našao u poteškoćama. Naravno kad se već ima i može. ;)
[/quote]
Ipak su nam dali Marsala Tita ! I da preplatimo Cesara, vredece :)
[quote name='Elao' timestamp='1343933440' post='68546']
Bez razmisljanja dati im koliko traze, jbte 8 mil kakvih sve igraca vidim sa cijenom 20+ mil.
[/quote]Ma dat ce oni 8 milki, inace trziste diktira cjenkanje sto se vidi i u ovom primjeru 5, 7.. ;)
Za ovakvog igraca nije puno dati ni 15 milki.
Ako bi cijena isla oko 8 mil. kako se pise ovih dana onda je to fantastican potez uprave.Definitivno najbolje odradjen prijelazni rok u posljednih nekoliko godina.
Malo je konfuzna cela ta priča oko desnog beka,dok je trajalo evropsko prvenstvo onda su prvi izbor bili Debuchy i Piszczek,nakon toga Maicon i sad ovaj sa komplikovanim prezimenom. Odlučite se više,na osnovu čega biramo desnog beka,treba li nam iskustvo,mladost,talenat,Osim Ivanovića koji je postao jedan od boljih odbranbenih igrača na svetu,svi ostali koji su dovedeni bili su pravi biseri,za G.Dzonsona [i]7.304.000 £,za Fereiru [/i][i]17.600.000 £,del horno[i] levi bek al ajde [/i][/i][i]10.560.000 £,[/i][url="http://www.transfermarkt.co.uk/en/khalid-boulahrouz/profil/spieler_4489.html"]Khalid Boulahrouz[/url] [i]11.616.000 [/i][i]£, [i]Ivanović [/i][/i][i]10.560.000 £,Bosin[i]gva [/i][/i][i]18.040.000 £[/i] Sve ukupno sića 75 miliona funti

Bravo uprava,ko god je bio zadužen za ovo ne treba više da radi u fudbalu,gde su sad Fereira i bosingva za koje smo dali pola ove sume,sad se tolika buka diže oko tog desnog beka da je to nešto strašno,pamet u glavu,tri puta meri,jednom kupuj.

Sva sreća pa imamo Ivanovića
Naša uprava je u prošlosti imala svojih kikseva i to puno. Ova uprava radi puno bolji posao a to će i potvrdit ako dovedu Azpilicuetu za siću koja se spominje.
[quote name='chibabachi' timestamp='1343958922' post='68618']
Malo je konfuzna cela ta priča oko desnog beka,dok je trajalo evropsko prvenstvo onda su prvi izbor bili Debuchy i Piszczek,nakon toga Maicon i sad ovaj sa komplikovanim prezimenom. Odlučite se više,na osnovu čega biramo desnog beka,treba li nam iskustvo,mladost,talenat,Osim Ivanovića koji je postao jedan od boljih odbranbenih igrača na svetu,svi ostali koji su dovedeni bili su pravi biseri,za G.Dzonsona [i]7.304.000 £,za Fereiru [/i][i]17.600.000 £,del horno[i] levi bek al ajde [/i][/i][i]10.560.000 £,[/i][url="http://www.transfermarkt.co.uk/en/khalid-boulahrouz/profil/spieler_4489.html"]Khalid Boulahrouz[/url] [i]11.616.000 [/i][i]£, [i]Ivanović [/i][/i][i]10.560.000 £,Bosin[i]gva [/i][/i][i]18.040.000 £[/i] Sve ukupno sića 75 miliona funti

Bravo uprava,ko god je bio zadužen za ovo ne treba više da radi u fudbalu,gde su sad Fereira i bosingva za koje smo dali pola ove sume,sad se tolika buka diže oko tog desnog beka da je to nešto strašno,pamet u glavu,tri puta meri,jednom kupuj.

Sva sreća pa imamo Ivanovića
[/quote]

Lije, potpis, tapija !!!
Here's[url="http://www.lequipe.fr/Football/Actualites/Om-chelsea-veut-toujours-azpi/304034"] an interesting tidbit from L'Equipe[/url] -- Marseille have apparently confirmed that [url="http://www.sbnation.com/soccer/epl/teams/chelsea"]Chelsea[/url] are in hard for Cesar Azpilicueta:

Marseille president Vincent Labrune has claimed that the Blues have made a serious approach for Azpilicueta, and L'Equipe believe a deal might get done by the end of the week for around €9M. The French club are apparently already lining up a replacement for him, so the fate of Sebastian Boenisch, a free agent* after letting his Werder Bremen contract run down, is something to keep an eye on.
[i]*I thought he was going to Stuttgart, but apparently not.[/i]
Anyway, this is good news. Azpilicueta's a good young player and should be a capable backup for Ivanovic as well as a capable attacking option for when Chelsea need to change things up against more defensive teams. Cheap, too. Hurray!
[b]
[size=4][url="http://www.facebook.com/CesarAzpilicueta13"]Cesar Azpilicueta[/url] has agreed terms with Chelsea. I've been told 80k/week, 4 year deal and the fee is £8 million. (EPL Agent)[/size][/b]
Transfer je sve blizi.Mozda ode Kakuta u suprotnom smeru.
[url="http://www1.skysports.com/football/news/11661/7969886"]http://www1.skysports.com/football/news/11661/7969886[/url]
[i]“Chelsea have made a serious approach for Cesar.”[/i]

[i]“We have told them the price and they will come back and agree it or not."[/i]

[i]“We would much prefer the player to sign a new contract and stay but he wants to go to Chelsea and it’s a good club so we cannot stand in his way.”[/i]

Moglo bi se ovo brzo riješiti ;)
Kakuta po mogucnosti samo na kratko u Marseju.....znam sta je izjavio ali ne bih stvarno dopustio da ode u ovoj trampi,jer bice nam zao kasnije vjerujte da hoce.... ;)
[quote name='DROGBA750' timestamp='1344448903' post='69453']
Kakuta po mogucnosti samo na kratko u Marseju.....znam sta je izjavio ali ne bih stvarno dopustio da ode u ovoj trampi,[b]jer bice nam zao kasnije vjerujte da hoce.... ;)[/b]
[/quote]
i ja sam bio tog mišljenja, no nakon turneje sam ga promjenio..
[quote name='razbijach' timestamp='1344449070' post='69455']
i ja sam bio tog mišljenja, no nakon turneje sam ga promjenio..
[/quote]

Kakuta je puno bolji igrač nego što je to pokazao na tek završenim pripremama, sjeti se samo ( ako si ga gledao ) njegovih izvedba u Dijonu. Samo jebiga, kad je trebalo dat najviše, on je dao jedno veliko ništa i sam je sebi zatvorio vrata Chesleaja izgleda jer nam treba upravo suprotan igrač - igrač koji će biti najbolji kad je najpotrebnije.

Zato sada i podržavam ovu trampu.
Sjajna vijest ako je istinita.

Ako i nije sada, vjerujem da će ubrzo biti, jer iako bi Marseille volio da Cesar ostane s njima, sami čelnici kluba su izjavili kako mu neće praviti velike probleme pri transferu u jedan od boljih klubova kao što je Chelsea, a i Azpilicueta je na neki način natuknuo da mu je Chelsea potajna želja.

Chelsea samo treba ponuditi te, realno, sitne pare za ovakvog igrača jer vjerujem da će se pokazati kao strašno pojačanje. Opet kažem, Kakuta - Cesar + neka nadoplata bi bio strašan deal i za nas i za njih.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.