Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Cesar Azpilicueta (2012-2023, 508 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 93,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakav oproštaj, kakva legenda čovječe. Ove riječi postaviti negdje u svlačionici da bude primjer igračima kakav pristup trebaju imati i šta znači igrati za Chelsea. Hvala ti Dave, legendo plavog

• Zbogom kapitenu drugog najboljeg tima u istoriji kluba. Predivnih 11 godina, dozivelo se sve sto cini sport i zivot, usponi, padovi i kao vrhunac podizanje ovog trofeja u Portu za upis u almanahe i be

• Živ je doktor

Objavljene slike

Zadovoljan sam njegovom predstavom.Ipak mu je prvi start u ligi i treba mu malo da privikne.
Dobili smo odlicnog beka koji za 2 sezone moze preuzeti Banetovu ulogu.
Iako nemamo razbijace u napadu, Mata, Oscar, Hazard, Lamps, pa i Bane, Cahil i Luiz kad zalutaju u napad umeju odlicno da opale po lopti, tako da se isplati centrirati, posebno ostro i snazno, da protivnicka odbrana ne moze da intervenise kako treba, vec samo izbije loptu od gola...
I on, kao i Ryan, fantastičnu partiju odigrao. Gotovo bez greške u obrani i u napadu.

Treba malo više samo paziti na centaršuteve.
Odlican danas. Nije se uplasio starta na ovako vaznom mecu. Pokretljiv, ne boji se duel igre, pokriva celu liniju...
Pokazuje da nije slucajno tu gde jeste.
u odbrani je stroj od igraca tesko ga je proci,u napadu je nesto slabiji i ako je imao par dobrih prodora,sad kad nam je gust raspored treba ga sto vise forsirati.
Ponovo pokazao, da je strašan bek. Fantastičan je bio danas, naročito nazad gdje je bio ne prelazan... Mada i naprijed je par puta dobro napravio, samo što je teško bilo, njemu samo oridnirati i gore i dole podjednako..

Ja prezadovoljan i nema šta, ovog momka treba forsirati..
odlican je u skok igri, ovo mu je druga utakmica koju igra od 1 min ako se ne varam, dobar je momak, a i sad ce dobiti vise sansi otkako se JT povrijedio
Izgleda da ce se ovaj transfer isplatiti jer on odkad je dosao koristi svaku sansu u potpunosti...samo neka ovako nastavi i nema problema
Po meni je sinoc bio bolji od Baneta . Ima jos mjesta za napredak sigurno (posebno u defanzivi) ali i ovo sto do sada pokazuje nije lose .
Odlično se snašao na desnom krilu, ne znam zašto je počeo. ;) Ima Moses i Marin, koji su takođe krila, ali je Ditteo htio da Azpi zatvori Asamou i da ga isključi iz igre, što je ovaj skoro u potpunosti uradio.
igrao odlicno i vidi se da iz utakmice u utakmicu igra sve bolje,vjerovatno startuje i protiv Fulhama.
Danas po meni igrač utakmice ,bar što se Chelseaja tiče. Ne pamtim kada je neki igrač u Chelseaju odigrao [u][b]bez greške[/b][/u] poput njega danas, pa bar u posljednje dvije godine. On je danas apsolutno bez greške odigrao, svaku je loptu izbacio i oduzeo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.