Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Cesar Azpilicueta (2012-2023, 508 nastupa)

Istaknuti odgovori

[i]"I have heard the news in recent days.[/i]

[i]"It says that I will move from Marseille, but I am calm about my future.[/i]

[i]"Now I am only focused on my work with the Spanish team and for the Games in London. My dream is to win the gold medal."[/i]

[url="http://www1.skysports.com/football/news/11668/7913291/Cesar-focused-on-Olympics"]http://www1.skysports.com/football/news/11668/7913291/Cesar-focused-on-Olympics[/url]
  • Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 93,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakav oproštaj, kakva legenda čovječe. Ove riječi postaviti negdje u svlačionici da bude primjer igračima kakav pristup trebaju imati i šta znači igrati za Chelsea. Hvala ti Dave, legendo plavog

• Zbogom kapitenu drugog najboljeg tima u istoriji kluba. Predivnih 11 godina, dozivelo se sve sto cini sport i zivot, usponi, padovi i kao vrhunac podizanje ovog trofeja u Portu za upis u almanahe i be

• Živ je doktor

Objavljene slike

[i]"I am relaxed and waiting for developments," [/i]said Azpilicueta.

[i]"It is flattering when you have clubs such as Chelsea interested in you, but there are other clubs interested as well.[/i]

[i]"Nothing is decided as yet so let's wait and see what happens."[/i]
Doći će do kraja prijelaznog roka Cesar a i još netko, možda čak i neko veliko ime (Hulk), jer dok drugi razmišljaju koga bi kupili mi 80 milki potrošili.
Nisam pratio francusku ligu, ali imam poverenja Di Matea. Nego, zar nemamo nijednog mladog igraca koji bi mogao da igra na toj poziciji?
[quote name='Igi' timestamp='1343257565' post='67105']
Nisam pratio francusku ligu, ali imam poverenja Di Matea. Nego, zar nemamo nijednog mladog igraca koji bi mogao da igra na toj poziciji?
[/quote]imamo Hutcinsona
[quote name='Igi' timestamp='1343257565' post='67105']
[/quote]

Sam Hutchinson je već tu, ali problemi s koljenom ukazuju na to da nije baš sigurno samo se na njega osloniti čitavu sezonu.
Od mlađih je tu Todd Kane, ali od njega nema ništa još nekoliko godina dok ne sazrije i ne napreduje kao igrač. Još je premlad.

Sve to ukazuje da nam je potreban još jedan desni bek koji bi bio dostojan i siguran back up Branislavu.
Jos da se ovaj transfer realizuje i mozemo da stavimo kraj ovom fanstasticnom preodnom roku, najbolji u istoriji Chelseaja. Ovog igraca nisam mnogo pratio, ali od to sto sam video je veoma snazan i dobar u defanzivi, sto se tice mene, boljio je od Wan der Wiela, ali neverujem da ce istisnuti Baneta iz tima, ali za te pare odlican igrac za rotaciju. :P
Iz Marseillea javljaju kako su spremni na prodaju Azpilicuete. Sada je pravi trenutak, Chelsea treba ubrzo poslat pravu ponudu za njega i ne sumnjam da će ista biti i prihvaćena.

[left][i]"Everybody has to sell before buying,"[/i] Anigo told RTL. [i]"In effect, it could either be (Stephane) M'Bia and Azpi. But for now, nothing has changed."[/i][/left]

[url="http://www.talksport.co.uk/sports-news/football/premier-league/transfer-rumours/120726/chelsea-given-green-light-land-marseille-star-177426?"]http://www.talksport...le-star-177426?[/url]
[url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2179678/Cesar-Azpilicueta-leave-Marseille-Chelsea.html"]http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2179678/Cesar-Azpilicueta-leave-Marseille-Chelsea.html[/url]
Odredejena i cena.7 miliona nije mnogo.
Ne znam jel istina da bi ga Marseille pustio za 7 milijuna. Usudio bih se reći da Cesar spada među najbolje mlade desne bekove na svijetu pa mi je čudna tako relativno mala cijena. U svakom slučaju trebamo navaliti na njega i pokušati ga dovesti što prije jer to je igrač koji bi, nakon Baneta, vrlo lako mogao biti jedan od kamena temeljaca novog Chelseaja. Potencijal za to sigurno ima.

Nisam siguran da se na Sama možemo potpuno osloniti s ozbirom na ozljedu, Todd je još mlad pa zato ovakva moja želja za dovođenjem Azpilicuete.
Marseille treba lovu da pokrije neke finansijske nedostatke i zato su spremni da prodaju igrače. Čuo sam glasinu da su naši nudili 7 miliona eura, a oni tražili 10 što nije velika razlika i mogao bi se naći kompromis jako brzo. B-) Željno iščekujem intenziviranje pregovora sa igračem i klubom jer treba da to što prije riješimo ako je moguće.
Kako je odigrao protiv Japana, jeli tko gledao utakmicu, priča da je cijela im reprezentacija loše odigrala, pa jel on bio što posebno s tim da je jedan od "iskusnijih".
Nije Cesar igrao , igrao je Montoya .

Definitivno sam za njegovo dovodjenje , jos ako cijena bude oko 10 miliona , to ce biti odlican transfer .
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1343394847' post='67412']
Jel neko zna, hoce li Azpilicueta ako potpise biti prvi Bask na Bridgeu?
[/quote]
Nece biti prvi baskijac, Asier Del Horno je bio prvi Bask!
[b] [/b]
max 10 mil za igraca koji ce nam pokriti poziciju RB iducih 10 god je transfer godine ako se realizira :P
Prošle sezone je Cesar presjekao protivničku loptu i tako doveo svoju momčad u posjed iste čak 112 puta, više nego ijedan igrač Chelseaja u tom periodu.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1343394847' post='67412']
Jel neko zna, hoce li Azpilicueta ako potpise biti prvi Bask na Bridgeu?
[/quote]

neće bit prvi Bask prije njega bio je tu Del Horno koji se kratko zadržao

Edit :vidim da si već dobio odgovor

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.