Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Cesar Azpilicueta (2012-2023, 508 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 93,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakav oproštaj, kakva legenda čovječe. Ove riječi postaviti negdje u svlačionici da bude primjer igračima kakav pristup trebaju imati i šta znači igrati za Chelsea. Hvala ti Dave, legendo plavog

• Zbogom kapitenu drugog najboljeg tima u istoriji kluba. Predivnih 11 godina, dozivelo se sve sto cini sport i zivot, usponi, padovi i kao vrhunac podizanje ovog trofeja u Portu za upis u almanahe i be

• Živ je doktor

Objavljene slike

Ako nije 3 puta danas promasio pas na 15 metara prvom igracu do sebe. Pa majke mi trebao je letiti iz igre da je 14 puta kapiten kad na onakvom tepihu od terena to uradis. Ko da na bosanskim livadama igra.
Azpi je jedini igrac koji je startovao svaku utakmicu u Ligi od dolaska Tuchela (bio je samo na klupi u kupu).
Do sinoc je takav "ucinak" imao i Rudiger ali ga je Tuchel odmorio protiv Evertona.
Valjda će Tuchel shvatiti brzo da ovaj nema veze sa bekovskom pozicijom i tu ga ne treba više stavljati nikako.

Tuchel je danas pravio sastav na osnovu 3 kriterija:

- Hajde da probam 4-2-3-1

- Azpilicueta mora igrati svaku utakmicu

- Jorginho i Mount trebaju igrati jer propuštaju sljedeću

Za ovu utakmicu i formaciju su bolji izbor bili James i Kovačić. I Silva umjesto Christensena, ali to nije bilo izvodivo.

Imali smo puno srece sto nije penal sudjen, jako glup potez mogao nas je pospremit. Dobit crveni usput, mora da mu se objasni da ne radi ove pickarske spanske pecke stvari.

DA SU SUDIJE PICKE SVIRALE BI BPEAN L NMOZDA ZA ONO ALI ONO NIJE  BIULOZ NI BLIZU

NEK JEDU BTGOVNA SPANJOLJCIO POPISAO SE KAPETAN PO SVOIJIMA

Prvo, da je bio penal ono ne bi bio crveni.

Drugo, da je kontra situacija bila i da se nije svirao penal bio bi zadovoljan odlukom i prije bi jebao napadaču mater sto nije pokusao doci do lopte. Bukvalno zera kontakta i ni gledao cigan nije loptu nego samo da se baci. Sta ocekivati od španskih smećara
Naravno, ja nisam navijao da bude penal ali znajuci sta danas VAR radi za ovakve situacije govno mi se smrzlo. Srecom nista nije bilo i cao Atletiko vidimo se u drugom filmu.
  • 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.