2. august 2020.6 god. comment_298741 Pa Caballero je kao neki stručnjak za penale, a Aubameyang zna da promaši. Prijavi
11. august 2020.6 god. comment_299579 U prvom dijelu sezone sam smatrao da je ponudio sve što ima i da mu je vrijeme da pakuje kofere. Izgleda da mu je ova pauza tako dobro prijala i na osnovu pokazanog od tog trenutka bio nam je najbolji odbrambeni igrač. Bilo je i vrijeme da konačno malo odmori. Svi su se povrijedili ove sezone, pa je na kraju morao i on. Čudna neka vremena. Potreban nam je još uvijek, iako bi trebali James i novi igrač biti bekovski tandem. Kapiten je, dobar bek, može pokriti obje strane i biti solidna konkurencija obojici. Ubio se i za formaciju sa 3 pozadi, koju ne bih volio često gledati. Jedino mi nije jasno čija je ideja da on čuva najopasnije skakače. Je li to neko od trenera smislio ili on ima previsoko mišljenje o sebi? Prijavi
11. august 2020.6 god. comment_299606 Iduće sezone bi mu trebala pasti minutaža, mislim i kako je krajnje vrijeme za to. U rotaciji može dati još dosta doprinosa Prijavi
11. august 2020.6 god. comment_299607 To je greska trenera, igraci ne biraju koga cuvaju, osim ako se nesto ne desi u 16, pobjegne im, pa se zamjene i mole boga da ih nece to kazniti. Uglavnom Azpi opet odlicno odradjena sezona kada uzmes sve u obzir. Dobar je kapiten. Prijavi
11. august 2020.6 god. comment_299665 Ma Azpi ima sigurno još jednu jaku sezonu u nogama, dobar je on samo kada bi ga ponekad i čuvali, kada bi neke utakmice odmarao. James isto mora još da uči, odlično je što je Azpi još tu i može da igra, također ko zna ko ce biti zamijena na poziciji lijevog beka, ne bi me iznenadilo da i tu on uleti. Sve u svemu, odličan kapiten. Prijavi
24. august 2020.6 god. comment_300638 https://www.reddit.com/r/chelseafc/comments/ifjizq/on_this_day_in_2012_chelsea_completed_the_signing/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3 Je l' moguće da već ima 8 godina kako je stigao jbt... Prijavi
24. august 2020.6 god. comment_300641 Ovo je jedan od jačih transfera, za koje pare je došao, kako se razvio i u šta je na kraju izrastao prosto nevjerovatno. Nisam ljubitelj njegovog načina igranja, ali to ne mijenja činjenicu da je apsolutno prešao očekivanja. Prijavi
24. august 2020.6 god. comment_300642 Istina, tijekom godina stvarno je bio vrlo konzistentan i jako zahvalan igrač. Isto nisam ljubitelj takvih bekova, ali nema mu se što zamjeriti. Vidjet ćemo ove sezone hoće li Lampard fprsirati njega ili Jamesa, biti će minuta za oboje, ali ipak bih volio da James bude prvi pick Prijavi
24. august 2020.6 god. comment_300661 Meni lično od dana kada je potpisao pa do danas jedan od najdražih igrača. Odmah mi je djelovao kao super lik, fin momak :D Što se tiče dostignuća, siguran sam da je sve iznenadio time što je postigao u Chelsea-u Prijavi
24. august 2020.6 god. comment_300755 Meni lično od dana kada je potpisao pa do danas jedan od najdražih igrača. Odmah mi je djelovao kao super lik, fin momak :D Što se tiče dostignuća, siguran sam da je sve iznenadio time što je postigao u Chelsea-u Samo bih volio da je malo grublji igrac u smislu autoriteta, kao sto su to terry, ballack bili. znaci da njegova bude zadnja. Prijavi
16. januar 2021.5 god. comment_307926 Ovaj više nije ni za rezerve. Treba prodati ili raskinuti i naći tu neku bolju opciju kada James ne igra Prijavi
16. januar 2021.5 god. comment_307930 Za klasu lošiji od ostalih danas. Kad bi imao 20 metara prostora čekao bi odbrambenog da mu priđe i da ga pogodi. Prijavi
16. januar 2021.5 god. comment_307934 Propo ko baraka, znalo se da je los jer ga godine stizu, ali ovo je ocajno. Prijavi
16. januar 2021.5 god. comment_307940 Najozbiljije mislim da on ne bi igrao u prvih ni u jednoj ekipi top 5 liga. Prijavi
16. januar 2021.5 god. comment_307945 Najozbiljije mislim da on ne bi igrao u prvih ni u jednoj ekipi top 5 liga. WBA računaš u Championship? :D Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308849 Gotivan lik, ali mislim da je svoje odigrao. Jednostavno nikakve koristi od njega. Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308865 Mislim da će mu minutaža padati iz utakmice u utakmicu, osim ako Tuchel ne odluči da igra sa tri stopera. Formacija se sama po sebi mijenja nekad smo sa tri pozadi nekad sa četiri, zato je Azpi tu jer može igrati i ko stoper i kao bek. Prijavi
5. februar 2021.5 god. comment_309479 Azpi je baš odličan, asistencija za nalpe, defanzivno besprijekoran, odlično igra i poznaje ovaj sistem sa 3 nazad. Naš kapitano :hail: Prijavi
12. februar 2021.5 god. comment_309834 [attachment=209:ADE25D78-71EB-4A82-832E-33B3593CAD59.jpeg] Prijavi
28. februar 2021.5 god. comment_310591 Ukoliko kapitano danas odigra to će mu biti 410-i nastup za Chelsea i po tome će ući u top 10 ovoga kluba. Majstore :sal: Nije on los,ali imamo mi mladih igraca koji bi ce biti bolji igraci od njega u to sam siguran ! Da se prisjetim kako sam malouman bio, sreća pa će me Reece spasiti u zadnjem momentu :hljeb: Prijavi
28. februar 2021.5 god. comment_310596 Pa ni tebi nije vjerovati ko diablu. Diao je barem pogodio za christensena. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.