Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Cesar Azpilicueta (2012-2023, 508 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 93,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakav oproštaj, kakva legenda čovječe. Ove riječi postaviti negdje u svlačionici da bude primjer igračima kakav pristup trebaju imati i šta znači igrati za Chelsea. Hvala ti Dave, legendo plavog

• Zbogom kapitenu drugog najboljeg tima u istoriji kluba. Predivnih 11 godina, dozivelo se sve sto cini sport i zivot, usponi, padovi i kao vrhunac podizanje ovog trofeja u Portu za upis u almanahe i be

• Živ je doktor

Objavljene slike

Dobar i srčan, ali ni blizu Lukea Shawa po kvaliteti.

Jel ti kvalitetu igraca ocjenjujes samo po ofanzivi?Jer defanzivno trenutno nema boljeg beka na svijetu od Azpia.Covjek neutraliso Matu al bukvalno.Odsjeko ga od igre.

Dobar i srčan, ali ni blizu Lukea Shawa po kvaliteti.

Pa normalno nije ni blizu kad igra lijevog beka,a desni bek mu prirodna pozicija.On da je na desnom beku vidili bi od njega puno asistencija i dobrih centarsuteva ovako samo imamo od njega defanzivu i poneki bljesak u napadu

Cus neutraliso Matu, hahaha, pa Matu bi svaki poluprofesionalac neutraliso :D Nije ni cudo sto mi je ovo drugi put u zivotu da udjem na ovu temu.

Prodamo ga za 30, a dovedemo tri puta boljeg lijevog beka za 15.

Diablo, ispravio sam. Desni bek ipak. Nego što ne bi za 30 mil?

Pa imas Danila sjajnog, imas solidnog Carvajala, ne treba im. A za 30 miliona prodati igraca koji je u najboljim godinama, jos bolji i od Ivanovica je ludost, a das 20 miliona za 29god igraca koji je lijevi bek i ne igra uopste. Znaci vrijedi puno vise, i mislim da to mou ne bi uradio nikada, pogotovo borca kao sto je azpi.

Azpi je buduća legenda, to je sigurno

Valensije

Danas apslolutno svaki napad odbranio sto je pokusalo da prodje po njegovoj strani.Al bukvalno ni jednom nije ispao,svaki put je bio na visini zadatka.On je meni trenutno defanzivno najbolji bek na svijetu.U napadu i ne mozes ocekivati previse kad igra suprotnom nogom od pozicije.Ja naseg Azpia ne bih dao ni za jednog beka na svijetu i to da mogu prstom uperiti u koga hocu.
Po whoscored.com portalu imao cak 10 presjecenih protivnickih akcija.

Ocjena sezone : 7.0

Jos jedna sezona na lijevom beku za Cezara. Sasvim dobro je to izgledalo ove sezone, u napadu je bezopasan, ali je u odbrani bio veoma koristan i borben.

Slažem se sa i2, odlična sezona iza našeg borbenog Španca. Neprikosnoven u odbranu, ali u napadu može i bolje, mada to i nije prioritet, ipak je po prirodi desni bek a i Mou igra više na defanzivnu
  • 4 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Vs_g9kmtHrA[/media]

Kakav bi tek bio igrač da igra na svojoj prirodnoj poziciji.
Ovako kao lijevi bek je u 90% utakmica beskoristan u napadu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.